Friends': zouden Phoebe en Joey samen eindigen?

Inhoudsopgave:

Friends': zouden Phoebe en Joey samen eindigen?
Friends': zouden Phoebe en Joey samen eindigen?
Anonim

Friends is een van de grootste shows aller tijden, en het duurde niet lang voordat de show de jaren '90 veroverde. De serie had geen gebrek aan geweldige liefdesverbindingen, en tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds enkele interessante theorieën over de serie, waarvan sommige zelfs gericht zijn op het liefdesleven van onze favoriete Central Perk-klanten.

Phoebe en Joey waren twee van de meest populaire personages uit de show, en het was tijdens de show duidelijk dat het paar een veel diepere band had dan sommige andere mensen in hun groep. Veel mensen waren van mening dat deze twee voorbestemd waren om samen in de serie te eindigen, en degenen die genoeg afleveringen hebben gezien, weten dat er altijd iets tussen de twee was.

Dus, wat is het echte verhaal achter Phoebe en Joey? Laten we dit interessante Friends-duo eens nader bekijken!

De relatie in kwestie

Phoebe en Joey
Phoebe en Joey

Fans van de show zijn zich ongetwijfeld bewust van de connectie die Joey en Phoebe met elkaar deelden, en er waren enkele interessante verhaallijnen waarover achter de schermen werd gesproken toen de show nog werd uitgezonden.

Joey en Phoebe hadden altijd zo'n unieke band, en veel mensen zagen dit als een mogelijke opstap voor een relatie. Tenslotte gingen veel van de andere mensen in de groep met elkaar uit, dus misschien werd het tijd dat Joey en Phoebe samen de sprong wagen.

Co-schrijver David Crane zou openhartig zijn over waarom de serie ervoor koos om niet verder te gaan met een relatie tussen het paar.

Hij zou zeggen: "Het zou allemaal te netjes en te compleet zijn geweest. Als het je doel is om de verhalen van de zes personages bij elkaar te houden, zou het heel gemakkelijk zijn om die weg in te slaan, maar ik denk dat we allemaal dachten dat het een vergissing zou zijn."

Het is jammer dat het paar nooit bij elkaar is terechtgekomen. Er waren genoeg momenten waarop ze elkaar zagen kussen, en het paar zou regelmatig wegsluipen om een geheime lunch met elkaar te hebben, weg van de rest van de groep. Ondanks het potentieel bleven ze zoals ze waren vanaf de eerste dag: vrienden.

Aangezien de show een klassieker is, was de manier waarop dingen zich afspeelden misschien logischer.

Wat is er echt gebeurd

Phoebe en Joey
Phoebe en Joey

Joey en Phoebe hadden een dynamisch stel kunnen zijn, maar in plaats daarvan werden ze uit elkaar gehouden. De manier waarop de personages zich afspeelden, bleek een keuze te zijn waar sommige mensen helemaal geen problemen mee hadden.

Phoebe zou uiteindelijk een liefde voor altijd vinden, en haar tijd in de show eindigde met het begin van haar huwelijksleven. We kregen te zien dat ze verschillende relaties had in de show, en er waren genoeg vrijers die geïnteresseerd waren om haar op te sluiten. Mike was de gelukkige die het mogelijk maakte, en als de show nieuw leven wordt ingeblazen, zouden we graag zien hoe deze twee het nu doen.

Wat Joey betreft, zijn einde was een stuk minder glamoureus. Hoewel hij wel een aantal vriendinnen in de show had, eindigde hij de serie zonder een romantische partner, aldus Fandom. Hij heeft echter wel een kuiken en een eend om op te letten, dus hij is niet helemaal alleen nu de rest van de bende schijnbaar verder is gegaan.

Bustle zou commentaar geven op Joey's einde en zei: "Aan het einde van de serie blijft hij achter met twee vogels, een kapotte tafelvoetb altafel en al zijn beste vrienden die zijn gekoppeld en gezinnen beginnen."

Hoewel dit einde niet voor iedereen ideaal was, laat het wel de deur open dat er veel kan gebeuren. Wat interessant is, is dat de acteurs in de serie een soort gevoel hadden over het potentieel van Phoebe en Joey.

Hoe de cast erover denkt

Phoebe en Joey
Phoebe en Joey

De cast van de show had veel te zeggen als het op hun personages aankwam, en als het ware was Matt LeBlanc volledig aan boord om iets te laten gebeuren tussen Joey en Phoebe.

In plaats van een traditionele relatie, suggereerde LeBlanc dat Joey en Phoebe een soort vrienden met voordelen hebben. Hij wilde laten weten dat het paar de hele tijd aan het haken was.

Hij zou tegen Mensen zeggen: "We zouden teruggaan en alle historische scènes opnemen."

LeBlanc zou verder uitweiden en zei: "Vlak voor een moment dat iedereen het herkent, komen Joey en Phoebe samen uit een bezemkast."

Uiteindelijk waren de krachten achter de show niet aan boord met het idee. Ook al is het uiteindelijk gelukt, er zullen altijd mensen zijn die Joey en Phoebe vervoeren.

Mochten de Friends-revival daadwerkelijk plaatsvinden, dan wordt het interessant om te zien waar iedereen nu is. Voor zover we weten, eindigden Joey en Phoebe samen met zijn kuiken en eend.

Aanbevolen: