Vinden fans dat Barnett en Jessica samen hadden moeten eindigen op 'Love Is Blind'?

Inhoudsopgave:

Vinden fans dat Barnett en Jessica samen hadden moeten eindigen op 'Love Is Blind'?
Vinden fans dat Barnett en Jessica samen hadden moeten eindigen op 'Love Is Blind'?
Anonim

Met de recente Netflix Love Is Blind: After The Altar-special denken fans helemaal opnieuw aan het eerste seizoen van deze meeslepende realityshow. Een van de koppels die het meest opv alt, is Jessica en Mark. Mensen waren stomverbaasd toen ze zagen dat ze hem verliet op hun trouwdag, maar ze had het erover gehad dat hun leeftijdsverschil van tien jaar te groot was, en ze koos Mark nadat Barnett haar eerste keus was.

Jessica heeft het echte verhaal gedeeld en nadat ze Jessica lief en volwassen heeft zien zijn en de hoofdweg heeft genomen in deze drie nieuwe afleveringen, is het eerlijk om te zeggen dat fans zich afvragen of mensen aardiger tegen Jessica zouden moeten zijn.

Hoewel Barnett nu getrouwd is met Amber, was er een echte vonk tussen Jessica en Barnett? Vinden fans dat Barnett in plaats daarvan Jessica had moeten voorstellen?

Barnett en Jessica?

Het is fascinerend om te horen over de ervaringen van de cast van Love Is Blind. Sommige fans hebben het liefdesleven van Barnett op Reddit besproken en ze hebben zich afgevraagd of Barnett en Jessica in plaats daarvan verloofd (en getrouwd) hadden moeten zijn.

Zoals een fan in een Reddit-thread plaatste: "Als Barnett niet moe was van die ene nachtelijke date en zich niet wilde 'beloven' aan Jessica, zouden ze nu getrouwd zijn in plaats van Amber en hem."

Een andere fan vertelde dat ze Love Is Blind seizoen 1 opnieuw hebben bekeken en dat ze boos waren dat Barnett tegen Jessica had gezegd dat hij met haar wilde trouwen en vervolgens geen aanzoek deed. Ze schreven: "Dus Barnett speelde Jessica eigenlijk!" en vervolgde: "Als ik er nu op terugkijk, begrijp ik waarom ze het met Mark beëindigde en waarom ze zich ingehouden voelde verraden dat B niet ten huwelijk had gevraagd. Hij vertelde haar dat hij gekwetst was dat ze zo'n sterke band met Mark had en dat hij met haar zou willen trouwen. Toen ze vroeg wat ze moest doen om ervoor te zorgen dat hij met haar wilde trouwen, zei hij dat ze een duidelijke beslissing moest nemen tussen hem en Mark."

De fan wees erop dat toen Jessica Barnett vertelde dat ze zich aan hem wilde binden, hij zei dat hij geen aanzoek kon doen.

In een andere Reddit-thread vroeg iemand waarom Jessica zei dat het leeftijdsverschil met Mark te groot was, maar Barnett was 27 jaar oud. Een fan vroeg zich af of dat misschien kwam omdat Jessica fysieke chemie voelde met Barnett, niet met Mark, dus toen ze zich met Mark verloofde, concentreerde ze zich op het leeftijdsverschil om uit te leggen waarom het niet zou lukken.

Barnett's POV

Barnett legde uit dat hij Amber als zijn vrouw had gekozen en toen hij tegen Entertainment Weekly zei, zei hij: Bij Jessica kreeg ik de gedachte dat ze gewoon een verkoper was, omdat ik wist dat ze dat had gedaan in de Verleden. Ik moest opnieuw evalueren of ze zichzelf gewoon aan mij probeerde te verkopen.'

Hij zei dat hij Amber koos omdat "Amber net dat vuur had dat ik in mijn leven nodig had" en dat als hij LC had voorgesteld, hij het gevoel had dat het meer als "vriendschap" dan als romantiek zou voelen.

Toen ik naar het eerste seizoen van Love Is Blind keek, was het absoluut verrassend om Barnett te zien zeggen dat hij niet met Jessica kon trouwen. Fans keken naar hun interactie in de pods en zagen wel dat ze aan het flirten waren en dat ze een connectie hadden. Hoewel veel fans ervan houden om Barnett met Amber te zien en ze lijken gelukkig samen nu ze twee jaar getrouwd zijn, ontstond er een vonk tussen Barnett en Jessica.

Mark en Jessica's ervaringen

In een interview met Entertainment Weekly sprak Mark over de liefdesdriehoek tussen hem, Jessica en Barnett, en het is interessant om zijn perspectief te horen.

Mark zei: "Die hele situatie van Barnett en Jess, ik denk niet dat het zo ernstig was als het werd voorgehouden. we proberen er achter te komen. Het is zo intens. Ik denk dat het vinden van troost is wat ieder van ons probeerde te doen. Het was echt niet zo'n grote factor. Ik en Barnett waren goede vrienden. Ik kijk ernaar terug en ik denk niet dat het zo groots was als het werd geportretteerd."

Het klinkt alsof Mark denkt dat deze liefdesdriehoek er op tv dramatischer uitzag dan in het echte leven. Maar fans weten dat na het bekijken van de After the Altar-special, de castleden zich nog steeds behoorlijk ongemakkelijk voelen over de hele situatie.

Wat betreft Jessica, ze vertelde E! Nieuws dat ze verbaasd was dat Amber nog steeds van streek is over de gevoelens die ze ooit voor Barnett had. Ze zei: "En twee jaar later heb ik het gevoel dat er sindsdien meerdere schepen hebben gevaren. Het is zo'n water onder de brug voor mij, dus ik was absoluut geschokt."

Aanbevolen: