Dit is wat Ron Perlman echt dacht over de nieuwe 'Hellboy

Inhoudsopgave:

Dit is wat Ron Perlman echt dacht over de nieuwe 'Hellboy
Dit is wat Ron Perlman echt dacht over de nieuwe 'Hellboy
Anonim

Dus hoe verschrikkelijk vond je de reboot van Hellboy in 2019?

Natuurlijk, iedereen houdt van David Harbour. En we zijn verheugd hem te zien in Black Widow. Hij was echter geen Hellboy.

Dit komt omdat Ron Perlman de definitieve Hellboy is. Helaas voor hem kregen zijn twee Hellboy-films met regisseur Guillermo del Toro geen finale en werd in plaats daarvan een verschrikkelijke reboot gemaakt.

Hoewel we weten wat de meeste mensen van de reboot vinden, is het interessant om Rons gedachten te horen. Niet alleen over de film en het ontbreken van een derde in zijn eigen trilogie, maar ook wat hij vindt van de man die hem verving…

Ron is om een aantal redenen erg emotioneel over de reboot

Het onderwerp van de Hellboy-reboot kwam ter sprake toen Ron werd geïnterviewd op Collider Live. De interviewer vroeg hem of iemand hem kwam vragen wat hij dacht dat er zou moeten gebeuren bij het opnieuw opstarten.

"Heb je überhaupt overleg gehad?" vroeg de interviewer.

"Adviseren? Ja, mijn vrouw vroeg me," lachte Ron Perlman. Vervolgens zei hij dat David Harbor hem niet had gebeld om te vragen naar iets dat met Hellboy te maken had.

Ron werd toen gevraagd of hij een telefoontje van David wilde aannemen waarop hij 'nee' zei. Hij zou David er in ieder geval geen advies over willen geven. Maar hij zei wel dat hij David heeft ontmoet en hem leuk vindt.

"We hebben eigenlijk samen gegeten", legde Ron uit. "Mijn goede vriend Patton Oswald is, denk ik, bevriend met David en ook mijn buurman in de buurt waar ik woon in L. A. Dus ontwikkelden we deze prachtige relatie waarbij we elkaar tegenkwamen in coffeeshops en boekhandels en supermarkten en zo. Uit het niets krijg ik iets te horen van Patton die zegt dat hij graag een diner samen zou willen stellen met de nieuwe Hellboy en de oude Hellboy als een soort vredeszaak en een soort van het doorgeven van de fakkel. En dus zei ik, weet je, ik hou van Patton, hoorde goede dingen over David. Ik had een paar echte uitwisselingen met David op sociale media. Hij is ook politiek uitgesproken. En het is gelukt… en het was echt een toffe avond."

Maar Ron ging verder met te zeggen dat de hele zaak erg pijnlijk voor hem was, omdat zijn hart erop gericht was een derde en laatste film voor Guillermo del Toro te maken.

Volgens een interview door Empire in 2020 zei Ron dat hij de reboot van David Harbour niet heeft gezien omdat het hem van streek zou maken.

"Het zou me alleen maar provoceren tot dingen die ik niet aan mijn lijst met grieven hoefde toe te voegen."

Afgezien van Rons gevoeligheid voor het onderwerp, is het zeer onwaarschijnlijk dat hij het sinds 2020 heeft gezien vanwege het feit dat Hellboy 2019 als een kritieke en financiële flop werd beschouwd.

Serieus… mensen HAAT deze film.

Dit moet Ron wat troost bieden. Niet omdat hij een hekel heeft aan David Harbour… Integendeel, hij houdt van David. Maar Ron is ongelooflijk loyaal aan Guillermo del Toro en heeft een emotioneel aandeel in zijn Hellboy-franchise.

Wat is er gebeurd met Ron Perlman's Hellboy 3?

In een interview met CBM legde Ron Perlman uit dat hem de kans werd geboden om deel te nemen aan de Hellboy-reboot… maar hij zei volmondig 'nee!'.

"De reboot was iets waar ik aan mee mocht doen en ik besloot dat de enige versie van Hellboy waarin ik geïnteresseerd ben, degene is die ik doe met Guillermo. Dus door ervan weg te lopen, liep ik echt weg van het, en ik heb het niet gezien of er veel over gehoord. Ik wenste ze het beste, maar het was niet in mijn baljuw."

Dus, wat gebeurde er precies met Guillermo's derde Hellboy-film?

De waarheid is dat de film jarenlang in pre-productie-leegte zat. Ron beweert dat hij ongelooflijk veel tijd in de rol heeft geïnvesteerd, maar het is uiteindelijk nooit gelukt. Hoewel het feit dat de Hellboy-films geen enorme financiële successen waren een factor was, was het grootste obstakel het hectische schema van Guillermo del Toro.

In die tijd was hij in ontwikkeling voor The Hobbit-film voordat zijn versie werd gepand, Peter Jackson werd op het laatste moment aan boord gedwongen en de film(s) stierven een afschuwelijke creatieve dood.

In de loop van de jaren sinds de tweede Hellboy-film, The Golden Army, werd uitgebracht, hoopten zowel Ron als fans dat het schema van Huillermo zou vrijkomen en dat de studio geïnteresseerd zou blijven in het project… Maar dat is nooit gebeurd…

In 2017 ging Ron zelfs naar Twitter om te beweren dat de film dood in het water was. Hoewel, hij heeft gezegd dat hij zou terugkeren als Guillermo dat deed. Maar met Ron van in de 70 is het niet helemaal realistisch.

Het pijnlijke wachten op Guillermo's schema om te wissen, dwong de studio om te besluiten de stripaanpassing helemaal te vernieuwen… en zo kreeg Stranger Things-ster David Harbor een grote superheldenbaan… Dus dacht hij.

Het lijkt erop dat zelfs David Harbor begrijpt waarom mensen zo boos waren omdat ze geen derde Hellboy van Guillermo en Ron kregen en ook waarom zovelen zijn versie haatten.

"Ik denk dat het mislukte voordat we begonnen met filmen, omdat ik denk dat mensen niet wilden dat we de film maakten", legde David Harbor uit aan Empire. "Guillermo del Toro en Ron Perlman creëerden dit iconische ding waarvan we dachten dat kon opnieuw worden uitgevonden en dan [fans] zeker - de luidheid van het internet was als: 'We willen niet dat je dit aanraakt.' Mensen waren er gewoon heel erg tegen en dat klopt."

Fans, evenals Ron Perlman, koesteren nog steeds de hoop dat er een derde film komt om af te sluiten wat Guillermo begon. Maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt dat steeds onwaarschijnlijker.

Aanbevolen: