The Voice': Kelly Clarkson mist vanwege slecht gerookte Gouda

Inhoudsopgave:

The Voice': Kelly Clarkson mist vanwege slecht gerookte Gouda
The Voice': Kelly Clarkson mist vanwege slecht gerookte Gouda
Anonim

Eten en drinken kan een ernstige impact hebben op de stembanden, het ademhalingssysteem en het algehele vermogen van zangers om te zingen en optreden. Vooral als ze op American Idol verschijnen!

Kelly Clarkson is een doorgewinterde professional en je zou aannemen dat ze al heeft ontdekt wat voor haar lichaam werkt en wat niet. Soms verknoeien zelfs de professionals, en het lijkt alsof ze deze week een klein foutje heeft gemaakt.

Tijdens een video die ze op Instagram plaatste, onthulde ze dat ze "Gouda niet had moeten eten", en het is mogelijk dat de kaas die ze consumeerde veel meer schade aanrichtte in haar leven dan het oorspronkelijk leek.

Kelly Clarkson en de slechte kaas

Oh, Gouda. Het is een onweerstaanbare kaas, we snappen het.

Kelly Clarkson moet er echter zeker uit de buurt blijven.

Haar meest recente Instagram-video laat zien hoe ze haar team probeert te begeleiden en coachen, maar ze kon haar vocale demo niet voltooien omdat ze steeds vocale interferentie ervoer.

De video was hysterisch, omdat ze duidelijk aanwezig was om begeleiding en advies te geven, en ze was bezig met het doornemen van enkele correcties die in het nummer moesten worden aangebracht. Vervolgens deed ze een beetje van haar eigen vocale vertolking om te demonstreren hoe het geluid zou moeten zijn en hoe de noot anders zou kunnen worden gedragen. Fans waren daar even gebiologeerd, toen ze haar eigen a capella-versie van Athon Mckenzie's nummer Take Me Into Your Loving Arms inbrak.

Ze begon het uit te zingen toen ze Halley Greg vroeg om haar wat meer "pijn" te geven als ze aan het zingen was. Clarkson probeerde het lied met 'pijn' te zingen en het leek echt pijn te doen.

Ze zweeg even om te zeggen; "Sorry, ik had gisteravond blijkbaar geen kaas moeten eten, want het zit nog steeds op mijn akkoorden, maar het was het waard, en het was een lekkere gerookte Gouda, als je je afvroeg."

Is dit de reden waarom ze afwezig was?

Fans speculeren nu dat dit de reden is waarom ze afwezig was in de laatste aflevering van The Voice. Was dit een kaasgerelateerd incident? Zou de Gouda meer schade hebben aangericht dan alleen haar stembanden?

Ze was zeker openhartig over het feit dat kaas niet echt goed is voor het lichaam als je iemand bent die in de wereld van livemuziek leeft. Ze had eerder aangegeven dat ze zich niet lekker voelde, en dat was de reden voor haar afwezigheid, dus fans proberen dit in elkaar te passen.

Haar bijschrift lezen; “Note to self: Geen gerookte gouda voor de repetitie ??‍♀️ Toch de moeite waard? TeamKelly TheVoice”

Fans schreven om te zeggen: "Je klonk nog steeds geweldig!" "We hopen dat je je beter voelt" en "je hebt het nog steeds volgehouden!"

Aanbevolen: