Khloe Kardashian laat Tristan Thompson zien wat hij mist met ranzige foto's

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian laat Tristan Thompson zien wat hij mist met ranzige foto's
Khloe Kardashian laat Tristan Thompson zien wat hij mist met ranzige foto's
Anonim

Khloe Kardashian liet haar ex-vriend Tristan Thompson zien wat hij miste op haar Instagram. Ze poseert in een beige topje en trekt het omhoog om haar geweldige lichaam te laten zien. Met groot krullend blond haar lijkt ze niet gehinderd door het aanhoudende vaderschapsschandaal van haar voormalige partner.

Kardashian en Thompson delen samen een kind, maar recente beschuldigingen hebben onthuld dat hij mogelijk een zoon heeft verwekt bij zijn ex, Maralee Nichols. Tristan en Khloe zijn, volgens bronnen bij PEOPLE, niet langer samen en ze co-ouderen hun driejarige dochter True samen.

Khloe Kardashian is klaar met drama en gaat duidelijk voorbij Tristan Thompson

De 37-jarige realityster combineerde de beige tanktop met een losgeknoopte jeans van haar kledingmerk Good American. Ze flitste met haar keiharde buikspieren en leek geen zorg te hebben voor de juridische problemen waarmee haar ex nu wordt geconfronteerd.

Ze verfraait haar groene ogen met rokerige bruine oogschaduw en benadrukt haar mollige steenbolk met nude lipgloss. De schoonheid zorgde ervoor dat haar personal trainer 'Coach Joe' in de post werd getagd, evenals haar haarstylist Andrew Fitzsimons en make-upartiest Mary Phillips.

Khloe's foto's komen slechts zeven maanden nadat een onbewerkte bikinifoto van haar online viraal ging, waarbij veel mensen geloven dat ze onverantwoordelijk is voor haar overmatige gebruik van photoshop.

Tristan Thompson's lopende juridische problemen nog steeds groot

Thompsons vaderschapsstrijd draait om de vraag of hij een kind heeft verwekt met Nichols. Deze week werd bekend dat een rechter Tristan's poging om de zaak in Houston, waar Nichols formeel woonde, te laten uitvoeren, verwierp. De zaak zal nu waarschijnlijk worden behandeld in Californië, waar ze onlangs is verhuisd.

De 30-jarige NBA-speler en Nichols, een 31-jarige fitnessprofessional, namen woensdag deel aan een virtuele hoorzitting nadat ze een rechtszaak tegen hem had aangespannen. Ze kreeg de baby eerder deze maand in Californië, maar Thompson wil de zaak in Texas hebben om de kinderbijslag te helpen.

Hij beweert dat het paar nooit een relatie had, maar veel meer casual was. De basketballer heeft toegegeven dat hij de Keeping Up With The Kardashians heeft bedrogen met Nichols.

Dit is niet de eerste keer dat Thompson Kardashian bedroog. Foto's en video's circuleerden van de sportman die andere vrouwen kuste enkele dagen voordat Khloe bevallen van True. In 2019 gaf Thompson toe vals te spelen met de beste vriend van Kylie Jenner, Jordyn Woods, terwijl hij een feest bij hem thuis organiseerde. Thompson is vader van zoon Prince, vier, met ex Jordan Craig en dochter True, met Khloe.

Aanbevolen: