Wat zou Kelly Clarkson hebben kunnen overtuigen om The Voice te verlaten?

Inhoudsopgave:

Wat zou Kelly Clarkson hebben kunnen overtuigen om The Voice te verlaten?
Wat zou Kelly Clarkson hebben kunnen overtuigen om The Voice te verlaten?
Anonim

American Idol is een van de grootste shows aller tijden, en het maakte plaats voor opmerkelijke winnaars die geweldige dingen hebben gedaan in de muziek. Natuurlijk waren er wat blindgangers, maar er kwamen genoeg succesverhalen naar voren om mensen massaal naar audities te houden. Tot op heden blijft Kelly Clarkson een van de grootste succesverhalen van de show.

Clarkson heeft een geweldige post-Idol-carrière gehad, zelfs als jurylid bij The Voice, terwijl hij miljoenen op zak heeft. Kelly is geliefd in de show, maar ze heeft onlangs aangekondigd dat ze er dit seizoen niet zal zijn, een beslissing die fans met stomheid geslagen hoorden.

Laten we Clarkson eens nader bekijken en ontdekken waarom ze het komende seizoen van The Voice overslaat.

Kelly Clarksons leven veranderde volledig in 2002

Zomer 2002 markeerde het begin van American Idol, een gloednieuwe reality-wedstrijdshow die beloofde de volgende zingende ster uit Anytown USA te vinden. Het concept was solide, maar de uitvoering was briljant, en uiteindelijk werd Kelly Clarkson gekroond tot de allereerste winnaar van de geliefde show.

Na haar overwinning voldeed Clarkson aan de verwachtingen, verkocht ze wereldwijd miljoenen platen en verstevigde ze haar plaats in de muziekgeschiedenis. Ze legde de lat hoog voor toekomstige winnaars, een lat die maar weinigen zelfs maar in de buurt hebben gehaald.

In de loop van de tijd zou Clarkson een aantal indrukwekkende onderscheidingen toevoegen aan haar lijst met prestaties. Muziek was meer dan genoeg om haar relevant te houden, maar in de jaren na haar Idol-overwinning hield ze zich bezig met acteren, hosten en nog veel meer.

In de afgelopen jaren heeft Clarkson een succesvolle ommezwaai gemaakt naar het kleine scherm en heeft ze zelfs jurytaken op zich genomen in een wedstrijdshow die schijnbaar de show heeft ingehaald die haar vele jaren geleden tot een ster maakte.

Kelly Clarkson kwam in 2017 bij The Voice

Toen werd aangekondigd dat Kelly Clarkson zich bij The Voice zou voegen, waren fans zowel geschokt als opgewonden. Clarkson is tenslotte een voormalig winnaar van American Idol, maar dat weerhield haar er niet van om later in haar carrière van team te veranderen.

"Ik ben zo opgewonden om me bij 'The Voice' bij NBC aan te sluiten. We hebben jaren heen en weer gepraat over een rol als coach, maar de timing was tot nu toe niet goed. Ik heb altijd vond het geweldig om in de show te verschijnen als adviseur of performer en bouwde een geweldige relatie op met het netwerk tijdens mijn kerstspecial. Ik kan niet wachten om mijn stoel om te draaien en de gezichten van opkomende artiesten te zien en hen de hulp en steun die ze nodig hadden om door te breken in de industrie. Pas op Shelton, ik ga winnen!!" Clarkson zei tijdens haar castingaankondiging in 2017.

Tijdens haar tijd in de show was Clarkson een verademing. Ze is op maat gemaakt voor tv en ze heeft een goede verstandhouding met haar medejuryleden en met de deelnemers.

Clarkson's tijd in de show was onvergetelijk, maar onlangs kondigde ze aan dat ze niet zou deelnemen aan het komende seizoen, iets wat fans bedroefd vonden om te horen.

Tijd doorbrengen met haar familie veroorzaakte het vertrek van Kelly Clarkson's stem

Dus, waarom doet Kelly Clarkson een stapje terug van de geliefde wedstrijdshow? Het blijkt dat het allemaal draait om het maken van tijd voor wat belangrijk is in haar persoonlijke leven.

"Ik heb besloten dat er dit jaar een paar veranderingen voor mij zullen zijn die ik hier niet kan zeggen. Er gebeuren een paar dingen. Ik heb meer tijd kunnen vrijmaken voor ik en mijn kinderen en nog steeds kunnen werken. Precies waar we in het weekend weg kunnen en echt leuke dingen kunnen doen met mijn kinderen, "zei Clarkson.

Dat is een volkomen redelijke reden om afstand te willen doen van werkprioriteiten. Tijd is een kostbaar goed en Clarkson ziet duidelijk in dat ze haar tijd op een nieuwe manier moet gebruiken, een manier die ook haar familie omvat.

"Ze willen maar zo lang met je omgaan en dat is nu dus ik moet daar mijn voordeel mee doen. Ik ben opgewonden om meer tijd met hen te hebben. Ik bedoel, ik heb heel veel tijd in de ochtend, maar ik weet het niet, ik ben egoïstisch. Ze zijn leuk, "vervolgde ze.

Hoewel fans van streek waren toen ze hoorden van het vertrek van Clarkson, begrepen de meesten haar redenering erachter.

Camila Cabello zal komend seizoen in de plaats van Clarkson dienen. Cabello is lang niet zo geliefd als Clarkson bij de massa, maar ze heeft eerder aan de show deelgenomen, dus ze zou geweldige dingen moeten kunnen doen terwijl de camera's draaien.

Kelly Clarksons besluit om afstand te doen van The Voice is begrijpelijk en fans zijn optimistisch dat het geen permanente overstap zal zijn.

Aanbevolen: