Adele annuleerde concerten vanwege 'Rant' over setontwerp, niet vanwege COVID-19

Inhoudsopgave:

Adele annuleerde concerten vanwege 'Rant' over setontwerp, niet vanwege COVID-19
Adele annuleerde concerten vanwege 'Rant' over setontwerp, niet vanwege COVID-19
Anonim

Fans waren al woedend op Adele nadat ze al haar residency-shows in Las Vegas met een opzegtermijn van slechts 24 uur had geannuleerd, maar ze zullen nog meer woedend zijn als we The Sun mogen geloven. De publicatie beweert dat Adele's betraande verontschuldigingsvideo waarin ze COVID-19 de schuld geeft van het debacle, vol onwaarheden zat en dat de echte reden dat Adele zich terugtrok, te wijten was aan haar problemen met het decorontwerp. Er is gemeld dat een extravagant moment waarin de zangeres 'in een zwembad zou worden gehesen' was gepland, maar toen Adele het definitieve ontwerp voor dat zwembad zag, was ze niet onder de indruk en explodeerde ze in een 'woedende tirade'.

Een bron beweerde dat Adele 'weigerde om deel te nemen' aan de shows

The Sun's bron beweerde: "Toen ze het voltooide ontwerp zag, weigerde ze deel te nemen."

“Adele beschreef het zwembad als een ‘flodderige oude vijver’ en weigerde, puntloos, om er middenin te gaan staan. De bedoeling was om het op de set met water te vullen terwijl ze werd opgetild op een kraanachtig mechanisme, waardoor de illusie werd gewekt dat ze op het water dreef.”

Als dit waar blijkt te zijn, staat het ver af van de ogenschijnlijk eerlijke bekentenis die de kwetsbaar ogende Adele met haar fans had gedeeld. In een video op haar Instagram had de hitmaker gezegd: "Het spijt me zo, maar mijn show is nog niet klaar …"

“[Ze] hadden geen tijd meer… we hebben absoluut alles geprobeerd om het op tijd in elkaar te zetten en ervoor te zorgen dat het goed genoeg voor je is, maar we zijn absoluut vernietigd door vertragingen bij de levering en COVID.”

Adele had eerder de schuld voor het debacle op COVID-19 gedumpt

“De helft van mijn crew en team is [ziek] van Covid en is dat nog steeds, en het was onmogelijk om de show af te maken.”

“Ik ben ontdaan - het spijt me dat het zo last minute is, we zijn al meer dan 30 uur wakker om erachter te komen en we hebben geen tijd meer. Ik ben zo overstuur en ik schaam me echt en het spijt me voor iedereen die is gereisd om [naar de show] te komen. Het spijt me echt heel erg."

Tot nu toe hebben noch Adele, noch een woordvoerder van haar en haar team gereageerd op het verhaal van The Sun.

Bovendien stond een superfan die Adele facetimede na haar annuleringsaankondiging erop dat de zangeres oprecht radeloos leek. "Ik was haar een beetje aan het troosten en zei: 'Hé, we steunen je nog steeds, we houden nog steeds van je, we steunen je nog steeds."

"Ik probeerde me te concentreren op het positieve en het goede dat uit al het slechte kwam - alles wat een negatieve situatie zou kunnen zijn."

Aanbevolen: