Joey Ramone-fans denken dat Pete Davidson onterecht is gecast om zijn rol te spelen

Inhoudsopgave:

Joey Ramone-fans denken dat Pete Davidson onterecht is gecast om zijn rol te spelen
Joey Ramone-fans denken dat Pete Davidson onterecht is gecast om zijn rol te spelen
Anonim

Nieuws is zojuist uitgebracht over een aankomende Netflix-film die fans niet willen missen. Het eert het leven van Joey Ramone, een punkrockicoon dat fans betoverde die er kapot van waren toen hij zijn leven verloor aan lymfoom. De biopic, getiteld; Ik sliep met Joey Ramone, werd zojuist aangekondigd, en Billboard pochte trots dat de rol van Joey Ramone werd gespeeld door Saturday Night Live-ster, Pete Davidson.

The Ramones worden algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke Amerikaanse bands in de 20e eeuw. Terwijl de wereld de 20ste verjaardag van de dood van Joey Ramone markeert, stapt Pete Davidson op de plaat en wordt gecast in deze grote rol. Terwijl hij aan deze eer begint, is het duidelijk geworden dat fans het niet helemaal eens zijn met deze beslissing.

Pete Davidsons controversiële nieuwe rol

Joey Ramone, Dee Dee, Johnny en Tommy sloegen de handen ineen om een hele natie rockfans samen te brengen via hun muziek. Door het landschap van muziek vorm te geven met hun iconische merk en hun punkrockimago, hebben The Ramones een voetafdruk in de muziekindustrie achtergelaten zoals geen enkele andere band ooit heeft kunnen doen.

Dit zou een van de grootste rollen kunnen zijn die Pete Davidson op zich heeft genomen in de recente geschiedenis.

Het zou ook het begin van zijn ondergang kunnen zijn.

Het uitbeelden van een icoon als Joey Ramone is een grote druk. Dit is duidelijk iets waarvan Pete Davidson denkt dat hij het onder de knie heeft, en hij stort zich op de rol, maar dat komt niet zonder heel wat controverse van fans.

Ze lijken veel minder vertrouwen te hebben in zijn vermogen om te slagen, en suggereren al dat hij onterecht is gecast.

Fans duwen terug

Het is niet zo dat fans niet van Pete Davidson houden - want dat doen ze wel. Ze geloven gewoon niet dat dit een geschikte rol voor hem is.

Zodra Billboard dit verhaal uitbracht, haastten fans zich naar sociale media om hun mening over de kwestie te delen.

Opmerkingen inbegrepen; "Ik heb het gevoel dat hij er meer uitziet als een magere Adam Driver die hem zou moeten spelen, maar niet mijn project.," evenals; "Hoe kan Adam Driver Joey Ramone niet spelen?" en @adrienbrody Zou mijn keuze zijn geweest."

Een andere fan schreef: "Ik dacht dat Vinnie Chase deze rol zou spelen." net zoals; "Ik schud mijn hoofd en vraag me af waarom Pete hiervoor gecast is."

Joey Ramone kreeg in zijn leven ongelooflijk veel tegenslagen te verwerken, waarvan een groot deel beschermd was tegen zijn fans. Zijn carrière was er een van epische proporties en zijn verhaal wordt binnenkort aan de wereld verteld met een fris, authentiek perspectief.

De tijd zal leren of het casten van Pete Davidson deze film het recht doet dat het verdient.

Aanbevolen: