Pete Davidson wordt Joey Ramone voor Netflix-biopic over 'The Ramones' leadzanger

Pete Davidson wordt Joey Ramone voor Netflix-biopic over 'The Ramones' leadzanger
Pete Davidson wordt Joey Ramone voor Netflix-biopic over 'The Ramones' leadzanger
Anonim

Comedian en SNL-alum, Pete Davidson heeft zich officieel aangemeld bij Netflix- en STX-studio's om het leven en de tijden van de legendarische punkrock-frontman Joey Ramone te laten zien in de nieuwe biopic, I Slept With Joey Ramone.

De biopic volgt het leven van de zanger toen hij de alom populaire band The Ramones vormde, en geeft fans en een jongere generatie een glimp van hoe Ramone het gezicht van rockmuziek veranderde in een tijd waarin muziek alles was.

Joey Ramone, die The Ramones begon met John Cummings, Tommy Erdelyi en Douglas Colvin, stierf in 2001 aan Lymphoma, en de drie overgebleven leden zijn de afgelopen jaren ook overleden.

Toen de zaken echter voor het eerst warm werden, wilde Ramone het gezicht van rockmuziek veranderen, en velen beweren dat hij de eerste leadzanger werd die een volledige punkrockband oprichtte. Hij en zijn band worden gecrediteerd met het starten van de Britse punkrock-rage toen ze het VK in 1976 bezochten.

De biopic wordt ondersteund door de nalatenschap van Ramone en zal Davidson herenigen met Jason Orley van Big Time Adolescence uit 2019. Orley en Davidson, die beiden aan de nieuwste comedyspecial van Davidson hebben gewerkt, werken ook samen om het script aan te passen.

David Spiegelman en Rory Rosegarten van Everybody Loves Raymond zullen dienen als uitvoerend producent van de film, samen met Davidson en Mickey Leigh, Ramone's broer.

Dit is niet de eerste keer dat Netflix samenwerkt met STX om een show te produceren. Ze werkten eerder samen aan de serie Rise of Empire: Ottomon en aan de film Work It, met Sabrina Carpenter in de hoofdrol.

Afbeelding
Afbeelding

De biopic, die is gebaseerd op de memoires met dezelfde naam, "is een geweldig rocklied dat een even geweldige rockbiopic zal worden, onderscheiden door een universeel familieverhaal", aldus STXFilms Motion Picture Group voorzitter, Adam Fogelson.

Davidsons eerste tv-optredens waren in de comedyserie Failosophy en Guy Code op MTV en MTV 2. Van daaruit deed hij wat stand-up voordat hij in 2o14 bij de cast van Saturday Night Live kwam. Op slechts 20-jarige leeftijd was hij een van de jongste castleden die ooit in de show werd gecast.

Tegen 2016 had Davidson de Forbes 30 Under 30-lijst gehaald en filmde hij zijn eerste Comedy Central-show, Pete Davidson, SMD. In februari 2020 bracht Davidson zijn stand-upshow Alive From New York uit voor Netflix, en zijn film King of Staten Island werd in mei 2020 op Hulu uitgebracht. Hij toerde datzelfde jaar ook met de populaire komiek en voormalig SNL-schrijver John Mulaney.

Er is nog geen releasedatum aangekondigd voor de film, en het is niet bekend wanneer de opnames gepland zijn.

Aanbevolen: