Twitter geschokt als Shia LaBeouf wordt gecast om een heilige te spelen na een rechtszaak over seksueel misbruik

Inhoudsopgave:

Twitter geschokt als Shia LaBeouf wordt gecast om een heilige te spelen na een rechtszaak over seksueel misbruik
Twitter geschokt als Shia LaBeouf wordt gecast om een heilige te spelen na een rechtszaak over seksueel misbruik
Anonim

Shia LaBeouf speelt de Italiaanse heilige Padre Pio in een film geregisseerd door Abel Ferrara terwijl de rechtszaak van de acteur wegens seksuele intimidatie voortduurt.

Eind 2020 klaagde singer-songwriter FKA Twigs haar ex-vriendje aan wegens vermeende seksuele batterij en noemde een patroon van "meedogenloos misbruik" waaronder "aanranding en toebrengen van emotionele nood". Ze beweerde ook dat hij zou opscheppen over het neerschieten van zwerfhonden.

LaBeouf's juridische team ontkende "elke en elke" beschuldiging in de claim. Ze stellen ook dat de bewering van FKA Twigs onjuist is "omdat geen van de vermeende handelingen gebaseerd was op seks."

LaBeouf is nu gecast in het nieuwe project geregisseerd door Ferrara. De film zal zich richten op het leven van Padre Pio, waarbij Willem Dafoe ook in gesprek is voor een rol.

“We maken een film over Padre Pio, hij is een monnik uit Puglia. Het speelt zich af in Italië direct na de Eerste Wereldoorlog, vertelde Ferrara aan Variety.

“Hij is nu een heilige, hij had stigmata. Hij bevond zich ook midden in een zeer zware politieke periode in de wereldgeschiedenis. Hij was erg jong voordat hij een heilige werd, dus Shia LaBeouf gaat de monnik spelen.”

Twitter is in shock als Shia LaBeouf wordt gecast als Padre Pio

LaBeouf was het meest recent te zien tegenover Vanessa Kirby in Netflix-drama Pieces of a Woman. Hij zou ook de hoofdrol spelen in Olivia Wilde's aankomende project, de psychologische thriller Don't Worry Darling, maar werd later vervangen door Harry Styles.

De nieuwe castingaankondiging heeft schokgolven via Twitter gestuurd.

"Nieuwe projecten van Gina Carano en Shia LaBeouf aangekondigd op dezelfde dag… cultuur annuleren bestaat niet", tweette een gebruiker, die ook de actrice The Mandalorian omvatte die onlangs in haar nieuwe project werd gecast sinds ze werd ontslagen uit de Disney+ show over controversiële tweets.

"Stop met het uitdagen van acteerbanen voor Shia LaBeouf," was een andere opmerking.

Crishelle Stause is 'Gonna Pass' voor de nieuwe film van LaBeouf

Selling Sunsets-ster Crishelle Stause bood ook haar kijk op de castingaankondiging.

"Schiet op honden. Verslaat vrouwen. Ummmm ik ga voorbij. Toch blij dat hij een comeback-rol heeft gekregen", twitterde Stause en voegde een oogrollende emoji toe.

Een andere Twitter-gebruiker reageerde op het nieuws met een scène uit het recente DC-baddie-avontuur The Suicide Squad, met een schreeuwende Michael Rooker in de rol van Savant.

"Ik ontdekte dat Shia Labeouf in een nieuwe film speelt", schreven ze.

"en waarom krijgt deze misbruiker nog steeds werk", vroeg iemand.

"Dus het misbruiken van exen en het afschieten van zwerfhonden is geen einde aan je carrière?" was nog een opmerking.

LaBeouf moet nog publiekelijk commentaar geven op zijn aanstaande project.

Aanbevolen: