15 foto's van Mandy Moore-producenten van 'This Is Us' willen ons niet zien

Inhoudsopgave:

15 foto's van Mandy Moore-producenten van 'This Is Us' willen ons niet zien
15 foto's van Mandy Moore-producenten van 'This Is Us' willen ons niet zien
Anonim

Het vierde seizoen is onlangs gelanceerd en fans willen constant meer. De show doet geweldig werk bij het trekken aan onze harten; de show is mooi, hilarisch, hartverscheurend en soms zelfs ronduit wreed. Een centraal punt van de show is de toewijding aan diversiteit, iets wat we allemaal waarderen.

We waarderen ook Mandy Moore (ook bekend als Rebecca). Rebecca en Jack zijn de hoofdpersonen in de show en in de loop van de seizoenen zijn fans van de twee gaan houden.

In dit artikel gaan we echter achter de schermen kijken naar foto's die de show misschien niet wil dat we zien. Deze foto's bevatten stomende foto's van Mandy Moore, samen met andere foto's van de This Is Us-ster zonder karakter.

Geniet van het artikel, mensen. Laten we beginnen!

15 Niet Jack

Hé, wacht even, dat is Jack Pearson niet en ach, het is ook Miguel niet. Dat is Taylor Goldsmith, Mandy's echte echtgenoot. De twee verloofden zich in de herfst van 2017 en zouden het jaar daarop trouwen in een prachtige ceremonie.

De foto's zijn best moeilijk om naar te kijken, dat wil zeggen, als je geobsedeerd bent door This Is Us en weigert Moore te zien met iemand anders dan Milo Ventimiglia.

14 Openhartig op het strand

We zullen dit soort outfits niet zien op This Is Us, tenzij dingen een R-draai krijgen. Weten wat een achtbaan de show is, wie weet, misschien spelen ze nog verder met onze emoties…

Desalniettemin ziet Mandy er prachtig uit op de foto hierboven, terwijl ze geniet van de broodnodige ontspanningstijd.

13 IG-beïnvloeder

Mandy Moore is ook behoorlijk aanwezig via sociale media. Met foto's zoals die hierboven is het echt niet moeilijk te begrijpen waarom. De 35-jarige heeft bijna vier miljoen volgers die haar elke beweging in de gaten houden.

Haar foto's bevatten prachtige foto's zoals die hierboven, samen met verschillende BTS-foto's van This Is Us.

12 Heb je benen?

Ah ja, ze heeft ook benen! Je zou denken dat ze met zo'n foto ook in het modellenwerk terecht is gekomen.

Haar eerste liefde was de wereld van muziek. Toen Moore begon te zingen, dachten haar ouders dat het slechts een fase was en iets waar ze overheen zou groeien. Nou, ze hadden niet meer ongelijk kunnen hebben, want Moore werd een ster in de industrie tijdens het begin van haar roem.

11 Dit zijn wij BTS

Ze zette haar muziekcarrière op pauze toen ze bij This Is Us kwam. Acteren was misschien wel haar ware roeping, aangezien Moore verschillende prijzen en nominaties mee naar huis nam sinds ze de rol van Rebecca Pearson op zich nam.

Opgemerkt moet worden dat ze het zingen niet heeft opgegeven; ze heeft in het verleden verklaard dat ze geïnteresseerd is om door te gaan wanneer het juiste label haar benadert.

10 Post LA Workout

We krijgen een foto van Mandy in haar echte leven, buiten de This Is Us-camera's. Net als veel andere celebs houdt Moore ervan om in vorm te blijven tijdens haar tijd buiten de set of het podium.

Ze werd betrapt op deze openhartige foto, een waar ze waarschijnlijk niets van af wist. Die verdomde paparazzi!

9 Een voormalige vlam

Moore heeft al eens eerder een relatie gehad met muzikant Ryan Adams. Ze trouwden in 2009, maar uiteindelijk zouden beiden na zes jaar huwelijk uit elkaar gaan.

Ze deden dat op vriendschappelijke voet, hoewel Moore later zou toegeven dat de relatie emotioneel heel moeilijk te hanteren was. Ze lijkt tegenwoordig gelukkiger dan ooit.

8 Bombshell At The Emmy's

Oh god, deze is misschien te stomend voor This Is Us. Moore was tot in de perfectie gekleed op de rode loper tijdens de Emmy Awards.

Sinds haar tijd in de show heeft Mandy verschillende optredens in prijsuitreikingen gemaakt; ze werd zelfs genomineerd voor een Golden Globe voor de rol in This Is Us – niet slecht voor iemand met een achtergrond in muziek, overwegend.

7 Een kijkje in de toekomst

This Is Us-fans weten heel goed dat de show niet per se conventioneel is qua timing. De show bevat het hele seizoen verschillende flashbacks, samen met snel vooruitspoelen.

Moore gaf ons een diepe blik in de toekomst terwijl ze een veel oudere look aan het rocken is, een die fans een beetje geschokt heeft.

6 Taylor, niet Jack

Niet Jack, maar de 34-jarige Taylor Goldsmith. In het echte leven lijken deze twee voor elkaar bestemd, Taylor is een gitarist en songwriter - dat is waarschijnlijk het enige dat Jack niet op zijn cv had staan - serieus, die man kan het allemaal!

Het paar genoot van een geweldige bruiloft met vrienden en familie – Moore ziet er zoals altijd prachtig uit.

5 Meer Benen

Sinds ze toetrad tot de This Is Us-cast, treedt Moore steeds vaker op in talkshows zoals Jimmy Kimmel. Ze schittert altijd in dit soort verschijningen en ziet eruit als een echte Amerikaanse schoonheid.

Haar jurk lijkt perfect te zitten, en wat dacht je van die fijne getinte benen?!

4 Backstage gaan

Een backstage shot van de crew die hard aan het werk is. Zoals Mandy The Wrap vertelde, is haar werk niet gemakkelijk, vooral gezien het feit dat ze verschillende rollen speelt in termen van haar leeftijd in de show;

"Het is veel," zei Moore. “Ik ben een soort van het enige personage in de show die in de tijd springt. Ik speelde 16 en 85 allemaal in één seizoen, en elke andere leeftijd daartussenin. Ik denk dat een groot deel van het verhaal zich concentreerde op de onmiddellijke nasleep van Jack's overlijden en deze rouwende weduwe die probeerde de stukjes van haar leven op te rapen en erachter te komen hoe ze een alleenstaande ouder kon zijn toen ze zo leunde op de superheld die haar man was.”

3 BTS met haar man

Deze twee delen een geweldige chemie op het scherm - waarschijnlijk de beste die momenteel op televisie te zien is. Moore vertelt The Wrap dat de chemie zelfs achter de schermen heel reëel is;

"Het is zo gemakkelijk en naadloos met hem, en dat is het vanaf de eerste dag", zei Moore. "Ik wist vanaf de sprong dat we hier samen in zaten, en het is alsof we onze eigen onuitgesproken taal hebben - we kijken elkaar gewoon een beetje aan op dit punt."

2 Badkamer filmen

Als we thuis kijken, weten we niet dat een hele crew gewoon op de achtergrond op de loer ligt om de scène te filmen.

Vooral als het gaat om deze show, raken we zo verdwaald in alles wat er gaande is, eigenlijk wordt al het andere een tweede natuur en gewoon niet zo belangrijk.

1 IG Jurk

We sluiten de lijst af met een prachtige foto van Mandy Moore in een perfecte jurk – of maakt ze de jurk perfect? We kunnen het zeker allemaal eens zijn met het tweede deel van die stelling.

We zouden echt niets aan deze foto veranderen. Pure perfectie, mensen!

Bronnen – The Wrap, E Online & Twitter

Aanbevolen: