Wie is 'Jeopardy!' gastgastheer, Ken Jennings?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Jeopardy!' gastgastheer, Ken Jennings?
Wie is 'Jeopardy!' gastgastheer, Ken Jennings?
Anonim

Als het gaat om de wereld van spelshows, is er een die opv alt als niet alleen de beste, maar ook de langstlopende, en dat is niemand minder dan 'Jeopardy!'. De spelshow debuteerde voor het eerst in maart 1964, maar het duurde tot 1974 voordat ze werd uitgezonden in de gesyndiceerde editie, met de legendarische Alex Trebek als gastheer. Trebek is het gezicht van 'Jeopardy!' voor bijna 40 jaar, waardoor hij de langstlopende presentator van een tv-spelshow ooit is. Ondanks dat het een baken van licht was voor ons allemaal trivia-liefhebbers, bezweek de ster de afgelopen maand aan zijn ziekte, waardoor fans van de show en de rest van Hollywood bedroefd achter zijn overlijden.

Hoewel de show nooit hetzelfde zal zijn zonder Alex Trebek, moet de show doorgaan. Na zorgvuldige overweging besloot ABC om met een aantal gastgastheren mee te gaan, de eerste was collega 'Jeopardy!' winnaar, Ken Jennings. Jennings werd eerder deze week onthuld als de tijdelijke gastpresentator voor de spelshow, waardoor veel nieuwe fans zich afvroegen wie de aanstaande gastheer is.

Wie is Ken Jennings van 'Jeopardy!'?

'Gevaar!' is een van de meest bekende spelshows in de televisiegeschiedenis! Na zijn debuut in 1964 keerde de show terug in een gesyndiceerde versie met ABC in 1974. Alex Trebek, de presentator van de show, zorgde voor een revolutie in het televisiegenre door intelligentie, humor en humor in de rol te brengen. Trebek diende bijna 40 jaar als presentator van de show, waardoor hij een van de langstlopende televisiepresentatoren ooit is. De ster slaagde erin miljoenen en miljoenen fans te winnen, die allemaal diepbedroefd waren om het nieuws van het overlijden van Trebek te horen. De in Canada geboren gastheer leed aan alvleesklierkanker en terwijl hij de grote strijd vocht, bezweek Alex begin november 2020 aan zijn ziekte.

Hoewel het netwerk een paar weken nodig had om het overlijden van wijlen en geweldige Alex Trebek te verwerken, was het weer aan het werk toen het tijd was om een nieuwe host te vinden. Fans begonnen te speculeren wie als toekomstige gastheer zou kunnen worden geselecteerd, waardoor een aantal namen de ronde deden. Welnu, na weken van wikken en wegen heeft ABC besloten om een reeks gastgastheren te introduceren, te beginnen met Ken Jennings als interim gastgastheer voor het nieuwe jaar.

Deze onthulling heeft veel veteraan 'Jeopardy!' fans zijn tevreden over de beslissing, maar veel nieuwe kijkers van de show zijn een beetje verloren en vragen zich af wie Ken Jennings precies is. Nou, Jennings is niet alleen een voormalige 'Jeopardy!' winnaar, maar hij wordt beschouwd als een van de beste. De academicus slaagde erin om de allereerste deelnemer ooit te worden die meer dan $ 1 miljoen won op de show.

Ken heeft momenteel het record voor de langste winning streak in de populaire spelshow, met 74 opeenvolgende overwinningen en optredens in de show. Hierdoor kreeg hij een goede band met Alex Trebek, waardoor veel fans tevreden waren met de beslissing, omdat ze dachten dat Alex er blij mee zou zijn geweest. Het spreekt voor zich dat Ken Jennings zeker weet wat hij gaat doen, en we zijn benieuwd hoe dit allemaal uitpakt.

Aanbevolen: