20 foto's van Farrah Abraham Teen Mom Producers willen niet dat fans het zien

Inhoudsopgave:

20 foto's van Farrah Abraham Teen Mom Producers willen niet dat fans het zien
20 foto's van Farrah Abraham Teen Mom Producers willen niet dat fans het zien
Anonim

Teen Mom is niet bepaald een show over gezonde individuen, en veel van de vrouwen die in de populaire serie van MTV zijn verschenen, hebben een bewogen verleden gehad, waaronder meerdere aanvaringen met de wet. In vergelijking met sommige sterren, zoals Amber Portwood of Jenelle Evans, verbleekt wat Farrah Abraham heeft gedaan (althans in juridische zin) in vergelijking, maar toch blijft ze misschien wel de meest controversiële vrouw die uit die show komt.

Waarom? Welnu, de beslissingen in het professionele leven van Abraham zijn genomen om afstand te nemen van de show die haar beroemd heeft gemaakt, en ze staat nu bekend om haar meer volwassen inspanningen. Ze is ook iemand die mensen graag haten, en ze is het onderwerp van veel kritiek op de manier waarop ze opvoedt, het belang dat ze hecht aan uiterlijk en nog veel meer.

20 Farrah maakt in feite van haar dochter haar kleine mini-me

Farrah Abraham heeft maar één kind, een dochter genaamd Sophia, en in veel opzichten verandert ze haar in haar kleine mini-me. Sophia werd geboren in 2009 en op slechts 10 jaar oud heeft ze al een indrukwekkende sociale media-aanhang van haar eigen, dure smaak, en nu lijkt het een liefde voor schoonheidsproducten.

19 Ze heeft een twijfelachtige smaak in vrienden, waaronder een paar 'Geordie Shore'-sterren

Farrah Abraham is een controversieel figuur en haar keuze in vrienden heeft ook een aantal wenkbrauwen doen fronsen. Toen ze in 2017 een show in Newcastle aan het filmen was, werd ze in de stad gefotografeerd met Marnie Simpson en Chloe Ferry - twee mensen die bekendheid verwierven door hun capriolen in de show, Geordie Shore.

18 Cultuur toe-eigenen is zo niet cool - dat is wat de critici van Farrah hebben gezegd

Wat Farrah Abraham ook doet, ze lijkt er kritiek op te krijgen. Toen ze deze foto op sociale media plaatste, werd het onderwerp van veel discussie, omdat critici haar ervan beschuldigden zich cultuur toe te eigenen. Eén opmerking vat de gedachten van veel mensen samen: "je ziet er belachelijk uit, niet op zijn plaats en ronduit dom…"

17 Het is een vreemde manier van ouderschap om het bleken van tanden te promoten bij uw jonge dochter

Niemand kan Farrah Abraham vertellen hoe ze moet opvoeden, maar het is een ongebruikelijke zet voor haar om haar liefde voor het bleken van tanden te promoten, met haar dochter op de foto. Abraham ging naar sociale media om haar tandarts te bedanken en vertelde hoe het "Tijd voor een tandenpoetsbeurt" was geweest. Maar moest ze Sophia in de post opnemen?!

16 Hey Farrah, is dat een doorzichtige plastic rok die je draagt?

Het zijn niet alleen de professionele en persoonlijke beslissingen van Farrah Abraham die in het verleden voor controverse hebben gezorgd, maar ook haar ongebruikelijke modekeuze, of liever het gebrek daaraan. Laten we het zo zeggen: ze heeft er geen probleem mee om te pronken met haar rondingen of onconventionele kledingstukken te dragen, zoals deze doorschijnende plastic rok.

15 Ze is overgestapt van 'Teen Mom' en naar andere, meer volwassen realityshows

Een kind krijgen als je een tiener bent, brengt veel uitdagingen met zich mee, en de unieke reeks uitdagingen van Farrah Abraham hebben zich afgespeeld in de show van MTV, Teen Mom. In meer recente jaren heeft Abraham stappen ondernomen om afstand te nemen van de show, en dit omvat haar beslissing om deel te nemen aan meer reality-shows voor volwassenen.

14 Producenten van 'Teen Mom' hadden het ook moeilijk om Farrah onder controle te houden

De producers van MTV's Teen Mom hadden het moeilijk om Farrah Abraham onder controle te houden (vooral in de meer recente vertoningen), en Daily Mail merkt op dat ze ruzie had met een producer omdat ze niet in staat was om de hoofdrol te spelen in een andere show omdat het in strijd zou zijn met de schema's van Teen Mom.

13 Veranderingen aan haar lichaam aanbrengen is haar voorrecht, maar haar viering van deze veranderingen heeft veel rollende ogen veroorzaakt

Sommige mensen hebben het gevoel dat het uiterlijk van Farrah Abraham in de loop der jaren veel is veranderd, en ze heeft geen enkele moeite gedaan om te verbergen dat ze er veel belang aan hecht er goed uit te zien. Ze heeft ook haar verschillende procedures online gedeeld, bijna als een viering van haar nieuwe uiterlijk.

12 Mensen hebben Farrah genoemd vanwege haar obsessie met uiterlijk (iets dat ze misschien aan Sophia doorgeeft)

Sinds ze afscheid heeft genomen van Teen Mom, heeft Farrah Abraham veel fotoshoots gedaan en het v alt niet te ontkennen dat ze trots is op hoe ze eruitziet. Maar als we het vorige punt in gedachten houden, zijn sommige critici bang dat ze te veel belang hecht aan uiterlijk, wat zou kunnen worden doorgegeven aan Sophia.

11 Laten we zeggen dat ze er geen probleem mee heeft om met haar rondingen te pronken

Iedereen heeft het recht om te dragen wat ze willen dragen, en of we het eens zijn met die keuzes of niet, is onze mening. Farrah Abraham is uitgesproken en trots op wie ze is, wat geweldig is, maar ze heeft ook een interessante garderobe, met veel stukken die nauwelijks aanwezig zijn. Het is duidelijk dat ze er geen probleem mee heeft om haar rondingen (en soms meer) te laten zien.

10 En als ze mensen niet lastig v alt met haar gebrek aan kleren, draagt Farrah bont

Sommige mensen zijn van mening dat de kledingkeuze van Farrah Abraham niet altijd geschikt is voor een vrouw van haar leeftijd, maar als ze zich verbergt, krijgt dat niet per se een betere reactie. Abraham plaatste deze foto op sociale media, en ze kreeg kritiek op haar beslissing om bont te dragen, met mensen die haar 'onwetend' noemden, en het toevoegen van deze beslissing is 'nog een reden om haar te haten'.

9 Veel 'Teen Mom'-sterren hebben een onrustig verleden gehad, en Miss Abraham is daarop geen uitzondering

Veel van de mensen die het onderwerp waren van MTV's Teen Mom hebben een bewogen verleden gehad. In feite verbleekt in vergelijking met sommige vrouwen wat Farrah Abraham heeft gedaan. Maar ze kwam in 2013 in de problemen nadat ze was gearresteerd op beschuldiging van rijden onder invloed, merkt TMZ op.

8 Relaties met familie zijn ingewikkeld, maar Farrah en haar moeder, Debra, hebben altijd ruzie

Farrah Abraham heeft een ongelooflijk gecompliceerde relatie met haar moeder, Debra Danielsen, en veel mensen hebben haar bekritiseerd vanwege de manier waarop ze de vrouw behandelt die haar op deze wereld heeft gebracht. Maar Debra is niet onberispelijk en hun relatie is het onderwerp geweest van veel artikelen. CheatSheet heeft een aantal van hun problemen gedocumenteerd, waaronder Debra die suggereert dat haar dochter psychologische interventie nodig heeft.

7 Soms zegt een foto echt meer dan woorden…

De sociale media van Farrah Abraham zijn een geweldige plek om inzicht te krijgen in haar leven, en ze plaatst regelmatig foto's van haar laatste samenwerkingen, evenementen die ze heeft bijgewoond of procedures waarin ze geïnteresseerd is. We hebben geen idee wat hier gebeurt foto, dus we laten het hier voor je achter…

6 Niet dat 'Teen Mom'-sterren gezond zijn, maar Farrah is absoluut niet waar mensen aan denken als ze zich een moeder voorstellen

We snappen dat Farrah Abraham niet voor altijd bij Teen Mom wilde zijn, ze was tenslotte al in de show sinds ze een tiener was, en MTV had er geen probleem mee om haar als een schurk af te schilderen. Maar de beslissingen die ze sindsdien heeft genomen, inclusief de professionele richting die ze heeft gekozen, lijkt niet iets wat de gemiddelde moeder zou doen.

5 Ze noemde zichzelf een slechte moeder… Eigenlijk pochte ze erover

Moeders hebben het over het algemeen moeilijk, en ze hebben zeker geen behoefte aan mensen die hun opvoedingsbeslissingen beoordelen. Maar Farrah Abraham omarmde ooit de titel van 'slechte moeder' toen ze een bericht op sociale media plaatste waarin ze een vriend bedankte voor een drankje en zei dat 'een slechte moeder zijn op dit moment zo hot is' - ze was geïnspireerd door de 2016 film met dezelfde naam.

4 Sociale media is een geweldige plek voor marketingproducten, en dat heeft ze gedaan (met een paar serieus rare dingen)

Veel reality-tv-sterren gebruiken sociale media om hun inkomen aan te vullen en doen dit door producten te promoten. De merken betalen hen om hun liefde voor deze items met hun publiek te delen, en Farrah Abraham heeft hier zeker iets van verzilverd, maar vaak met enkele van de vreemdste producten.

3 Ze werd beroemd als tienermoeder, maar nu moedigt ze slimmere keuzes aan (‘tienermoeder’ zou niet bestaan als er geen ongeplande zwangerschap was)

Farrah Abraham werd beroemd als een tienermoeder, en in tegenstelling tot veel van de andere tienermoedersterren, is ze alleen een moeder van Sophia (niet meerdere kinderen). Sindsdien heeft ze ervoor gekozen om het bewustzijn voor anticonceptie te vergroten en tieners die slimmere keuzes maken.

Teen Mom pleit niet voor tienerzwangerschappen en heeft geprobeerd het bewustzijn te vergroten, maar ze zouden ook helemaal geen show hebben gehad als het er niet was geweest.

2 Ze ging naar een andere tv-show om over haar familieproblemen te praten (alsof fans er niet genoeg van zagen op 'Teen Mom')

Farrah Abrahams vluchtige relatie met haar moeder, Debra Danielsen, is uitgespeeld op Teen Mom en fans van de show zijn bekend met hun problemen. Maar Us Weekly merkt op hoe ze ook de beslissing nam om naar een andere realityshow te verhuizen, Marriage Boot Camp: Reality Stars Family Edition, om nog meer details over hun relatie te delen.

1 Blijkbaar zijn mama-make-overs een ding, en Farrah is er voorstander van

Farrah Abraham hecht veel belang aan haar uiterlijk, daarom wil ze graag producten promoten die er iets mee te maken hebben, en een van haar promotieberichten was gewijd aan haar liefde voor nertswimpers. Toen ze commentaar gaf op de wimpers, besloot ze ook om "mama make-over" als hashtag te gebruiken, en het lijkt erop dat dit iets is waar Abraham helemaal voor is.

Aanbevolen: