Wie is vandaag het rijkste castlid van 'Lizzie McGuire' (naast Hilary Duff)?

Inhoudsopgave:

Wie is vandaag het rijkste castlid van 'Lizzie McGuire' (naast Hilary Duff)?
Wie is vandaag het rijkste castlid van 'Lizzie McGuire' (naast Hilary Duff)?
Anonim

Lizzie McGuire ging op 12 januari 2001 in première op Disney Channel en werd al snel een enorm succes. De show speelde Hilary Duff als het titulaire personage en het volgde haar tijdens het omgaan met typische tienerproblemen. 20 jaar later is de show nog steeds geliefd bij fans over de hele wereld - hoewel het officieel werd afgesloten in 2004. In 2019 werd een revivalshow aangekondigd door Disney+ en het slaagde erin de originele cast van de show te verzamelen - inclusief Hilary Duff. Tegen het einde van 2020 werd de show echter geannuleerd en de fans waren diepbedroefd dat de revival nooit heeft plaatsgevonden.

Vandaag bekijken we hoe rijk sommige van de originele castleden zijn. Natuurlijk is het een goed idee dat Hilary Duff het rijkste castlid is, aangezien ze een carrière in zowel muziek als acteren begon nadat Lizzie McGuire was ingepakt. Hoewel Duff naar schatting een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft, blijf scrollen om erachter te komen wie rijk is aan haar voormalige co-sterren!

7 Robert Carradine - Netto waarde $300, 000

De lijst wordt afgetrapt door Robert Carradine die Sam McGuire speelde in Lizzie McGuire. Naast deze rol staat Carradine ook bekend om haar optreden in shows als King of the Nerds, The Cowboys, Tales of the Wild West en Nash Bridges - evenals films zoals Revenge of the Nerds, Three Days of Rain, Max Keeble's Big Verplaats, en nummer één met een kogel. Volgens Celebrity Net Worth wordt Robert Carradine momenteel geschat op een nettowaarde van $ 300.000.

6 Clayton Snyder - Netto waarde $400, 000

De volgende op de lijst is Clayton Snyder die Ethan Craft speelde in de populaire Disney Channel Show. Naast Lizzie McGuire was Snyder ook te zien in shows als NCIS, New Dogs, Old Tricks en Edgar Allan Poe's Murder Mystery Dinner Party, evenals films als Ham on Rye, Instructions for Living, Her Side of the Bed en Save the Eerste dans.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Clayton Snyder momenteel geschat op een nettowaarde van $ 400.000 - wat hem op plek nummer zes op de lijst van vandaag plaatst!

5 Jake Thomas - Netto waarde $500, 000

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Jake Thomas die Matt McGuire speelde in Lizzie McGuire. Andere projecten waar de acteur bij betrokken was, zijn onder meer films als Betrayed at 17, Aces 'N' Eights en Sixteen to Life, evenals shows als Storytellers, Cory in the House en The Grim Adventures of Billy and Mandy. Volgens Celebrity Net Worth wordt Clayton Snyder momenteel geschat op een nettowaarde van $ 500.000.

4 Ashlie Brillault - Netto waarde $600, 000

Spot nummer vier op de lijst van rijkste Lizzie McGuire-sterren naast Hilary Duff gaat naar Ashlie Brillault. Brillault portretteerde Kate Sanders in de show van Disney Channel en naast deze rol deed ze mee aan projecten als One on One en The Lizzie McGuire Movie. Sinds de show is afgelopen, acteert Brillault niet meer. Volgens Networth en Salary wordt Ashlie Brillault momenteel geschat op een nettowaarde van $ 600.000.

3 Adam Lamberg - Netto waarde $1,5 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Adam Lamberg die David "Gordo" Gordon speelde in de Disney Channel-show.

Naast Lizzie McGuire is Lamberg ook te zien in films als Radiant City, I'm Not Rappaport, The Day Lincoln Was Shot, The Pirates of Central Park en When Do We Eat? - evenals de miniserie Dead Man's Walk. Volgens Celebrity Net Worth wordt Clayton Snyder momenteel geschat op een nettowaarde van $ 1.5 miljoen.

2 Lalaine - Netto waarde $2,5 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Lalaine Vergara-Paras, mononiem bekend als Lalaine, die Miranda Sanchez speelde in Lizzie McGuire. Naast de iconische Disney Channel-show uit de jaren 2000, is Lalaine ook te zien in shows als Buffy the Vampire Slayer, Disney 411 en All That - evenals films zoals You Wish!, Debating Robert Lee, Her Best Move en Definition Please. Volgens Celeb Net Worths heeft Lalaine momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 2,5 miljoen.

1 Hallie Todd - Netto waarde van $3 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is Hallie Todd die Jo McGuire speelde in de populaire Disney Channel-show. Naast Lizzie McGuire staat Todd ook bekend om zijn optreden in shows als Murder, She Wrote, Malcolm in the Middle, Sabrina, the Teenage Witch en Star Trek: The Next Generation. Films waarin de actrice verscheen zijn onder meer An American Girl: Lea to the Rescue, The Mooring, National Lampoon's Thanksgiving Family Reunion en The Check Is in the Mail. Volgens Idol Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een vermogen van $ 3 miljoen - wat haar op plek nummer één plaatst. Dit komt natuurlijk niet in de buurt van Hilary Duff's nettowaarde van $ 25 miljoen!

Aanbevolen: