Hilary Duff denkt dat ze Disney heeft 'geschrikt' om de herstart van 'Lizzie McGuire' te annuleren

Inhoudsopgave:

Hilary Duff denkt dat ze Disney heeft 'geschrikt' om de herstart van 'Lizzie McGuire' te annuleren
Hilary Duff denkt dat ze Disney heeft 'geschrikt' om de herstart van 'Lizzie McGuire' te annuleren
Anonim

Hilary Duff werd een van Hollywood's meest populaire kindsterren toen ze de titulaire rol in de Disney-serie Lizzie McGuire kreeg. Het was zo'n spannende tijd voor het Mickey Mouse-kanaal, dat rond dezelfde tijd ook bankierde op mensen als Lindsay Lohan en Miley Cyrus. In tegenstelling tot hen behield Duff echter een gezond imago, waardoor fans bijna het gevoel kregen dat de inwoner van Texas haar personage in het echte leven was.

Wat betreft carrière, die stap hielp Duff ook naar meer commercieel succes. In de jaren die volgden, speelde de actrice in hitfilms zoals Agent Cody Banks, Cheaper by the Dozen en A Cinderella Story waar Chad Michael Murray haar liefdesbelang speelde. Sindsdien is Duff overgestapt naar meer volwassen rollen, hoewel ze zich graag aanmeldde voor een herstart van Lizzie McGuire. Later werd echter bekend dat het project werd geschrapt, en Duff denkt dat ze daar iets mee te maken kan hebben.

Disney vroeg Hilary Duff al jaren en jaren om een 'Lizzie McGuire'-reboot te doen

Sinds het einde van Lizzie McGuire in 2004, is Duff geen Disney-kindsterretje meer geworden. Sindsdien speelt de actrice het terugkerende personage Olivia Burke in Gossip Girl. Duff speelde ook de overleden actrice Sharon Tate in de horrorthriller The Haunting of Sharon Tate. Ze was duidelijk klaar met het spelen van Lizzie McGuire, maar Disney bleef maar bellen en ze waren nogal meedogenloos.

"Ze vroegen me al jaren en jaren: 'Laten we een reboot doen, laten we een reboot doen'", herinnert de actrice zich. “En ik dacht: ‘Nee, nee, nee.'” In 2019 veranderde Duff echter van gedachten. "Eindelijk, vorig jaar, had ik zoiets van, 'ik voel me er klaar voor'", legde ze uit.

"Het irriteert me gewoon niet meer als mensen naar me verwijzen als Lizzie McGuire of zeggen dat dat mijn grootste rol was, omdat het de weg vrijmaakte voor alle andere wegen die ik heb kunnen nemen."

Toen de herstart eenmaal groen was, meldden andere originele castleden zich ook aan. Deze omvatten Robert Carradine, Hallie Todd en Jake Thomas. Tegelijkertijd stemde Adam Lamberg, die uiteindelijk Lizzie's liefdesbelang werd, er ook mee in om in een terugkerende hoedanigheid te verschijnen. Kort nadat de productie aan de gang was, verschenen echter de eerste tekenen van problemen.

Hilary Duff denkt dat ze Disney heeft laten schrikken om de reboot te annuleren

Fans waren geschokt toen Duff zelf aankondigde dat de reboot niet door zou gaan in 2020. Ik weet dat de inspanningen en gesprekken overal zijn geweest om een reboot te laten werken, maar helaas en ondanks ieders beste inspanningen, is het 't gaat niet gebeuren', bevestigde de actrice op Instagram.

Als ik nu terugkijk, lijkt het erop dat Duff precies wist waar dingen uit elkaar vielen. De actrice wilde een volwassen versie van het personage uitbeelden, en het lijkt erop dat Disney daar niet zo enthousiast over was. "Ze moest 30 jaar oud zijn om 30-jarige dingen te doen," legde Duff uit.

"Ze hoefde niet de hele tijd bong-rips te doen en one-night stands te hebben, maar het moest authentiek zijn." De actrice voegde eraan toe: "Ik denk dat ze geschrokken zijn."

Maar Duff is duidelijk geweest over de richting die ze Lizzie wilde inslaan sinds Disney zijn plannen voor een herstart van Lizzie McGuire onthulde op Disney Plus's D23 Expo in 2019.

"Lizzie is ook volwassen geworden, ze is ouder, ze is wijzer, ze heeft een veel groter schoenenbudget", zei Duff op het podium. "Ze heeft haar droombaan, het perfecte leven nu, ze werkt als leerling bij een chique binnenhuisarchitect in New York City."

De actrice plaagde ook dat Lizzie nu de perfecte man heeft, die een chique restaurant bezit. Ze maakt zich klaar om haar 30e verjaardag te vieren.”

In het begin leek het alsof alles soepel verliep. Maar toen kwam het nieuws naar buiten dat showrunner Terri Minsky, die ook de originele serie maakte, de reboot verliet na slechts twee afleveringen te hebben gewerkt.

“Ik ben zo trots op de twee afleveringen die we hebben gemaakt”, merkte ze op bij haar vertrek. “Het is belangrijk voor mij dat deze show belangrijk was voor mensen. Ik had het gevoel dat ik een show wilde doen die dat soort toewijding waard was.'

Op dat moment werd er al gespeculeerd dat de toekomst van de reboot in de problemen zat. Er kwamen zelfs berichten naar voren dat Minsky en Duff een ander idee hadden over hoe verder te gaan met de reboot in vergelijking met Disney. Het netwerk wilde dat het gezinsvriendelijk zou zijn, maar Duff en Minsky wilden een meer realistische weergave van een vrouw van in de dertig.

Minsky sprak ook de hoop uit dat de show naar Hulu zou worden verplaatst, waar ze meer vrijheid zouden hebben om meer volwassen verhaallijnen na te streven en Duff was het daarmee eens.

"Ik zou iedereen een slechte dienst bewijzen door de realiteit van de reis van een 30-jarige te beperken om onder het plafond van een PG-rating te leven", schreef de actrice op Instagram.

“Het is belangrijk voor mij dat net zoals haar ervaringen als preteen/tiener die door het leven navigeert authentiek waren, haar volgende hoofdstukken net zo echt en herkenbaar zijn. Het zou een droom zijn als Disney ons de show naar Hulu zou laten verhuizen, als ze geïnteresseerd waren, en ik dit geliefde personage weer tot leven zou kunnen brengen. Te midden van speculatie werd al snel bevestigd dat de herstart niet langer zou doorgaan.

Op dit moment is het onduidelijk of Disney ooit zal terugkomen op het idee om Lizzie McGuire opnieuw op te starten. De originele Lizzie McGuire-serie en The Lizzie McGuire Movie zijn beide beschikbaar om te streamen op Disney+.

Aanbevolen: