Michael B. Jordan spreekt geruchten over aanstaande 'Superman'-reboot aan

Michael B. Jordan spreekt geruchten over aanstaande 'Superman'-reboot aan
Michael B. Jordan spreekt geruchten over aanstaande 'Superman'-reboot aan
Anonim

Michael B Jordan maakt de lucht schoon nadat geruchten op het internet begonnen te circuleren en speculeerden dat hij Superman zou spelen in de nieuwe reboot geregisseerd door J. J. Abrams en geschreven door Ta-Nehisi Coate.

De naam van de Black Panther-acteur kwam naar voren als mogelijke kandidaat nadat het gerucht ging dat Warner Bros. op zoek was naar een andere acteur om Henry Cavill te vervangen, die de rol al meer dan tien jaar vervult.

In een interview met Jake's Takes ging de 34-jarige acteur eindelijk in op de geruchten en bevestigde hij dat er "geen waarheid voor hen" is.

"Ik waardeer mensen die op die manier over mij denken voor deze rollen," zei hij. "Ik heb daar eigenlijk niets meer over te zeggen, behalve dat het gewoon vleiend is en ik waardeer het."

Jordan zei verder dat hij verheugd is om te zien wie de eerste Black Superman zal spelen als het productieteam ervoor kiest om in die richting te gaan voor de casting. "Wie ze ook krijgen, of als het die kant opgaat, ik denk dat het interessant zal zijn om te zien," zei hij.

The Creed-ster sprak ook zijn enthousiasme uit over de creatieve richting die Coates heeft voor Superman.

"Het is slim van DC om Ta-Nehisi te pakken om door te gaan en dat project aan te passen," zei hij in een interview met The Hollywood Reporter.

"Hij is ongelooflijk getalenteerd. Het is de moeite van het bekijken waard. Ik ben gevleid dat mensen mij in dat gesprek hebben", voegde hij eraan toe. "Het is absoluut een compliment, maar ik kijk alleen naar deze."

Jordanië nam ook de tijd om zijn nieuwste film, getiteld Without Remorse, te promoten, die afgelopen vrijdag in première ging op Amazon Prime. In de film speelt Jordan John Kelly, een Navy SEAL die wraak zoekt voor de moord op zijn vrouw. Het verhaal is gebaseerd op het personage in Clancy's Jack Ryan Universe.

Michael B. Jordan schittert in de Amazon Prime-film getiteld Without Remorse
Michael B. Jordan schittert in de Amazon Prime-film getiteld Without Remorse

Jordanië wilde de film een moderne kijk geven en "er wat frisse lucht inademen". Hij is de eerste zwarte acteur die de rol speelt die eerder werd vertolkt door Willem Dafoe en Liev Schreiber.

De acteur is zich bewust van deze mogelijkheid en de positieve impact die het kan hebben op het publiek in termen van diverse representatie.

"Het is belangrijk dat mensen zichzelf zien in rollen die ze normaal niet zouden zien", vertelde Jordan aan THR. "Wat dat doet met de volgende generatie, met een kind of iemand die dacht dat dat niet iets was dat ze konden bereiken - nu denken ze erover na en dagdromen erover."

Tom Clancy's Without Remorse is momenteel beschikbaar om te streamen op Amazon Prime Video.

Aanbevolen: