Dit is wat fans zeggen over Michael B. Jordan's 'Black Superman

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans zeggen over Michael B. Jordan's 'Black Superman
Dit is wat fans zeggen over Michael B. Jordan's 'Black Superman
Anonim

Fans waren stomverbaasd toen ze hoorden dat Michael B. Jordan zijn eigen versie van Superman, de Black Superman, aan het ontwikkelen was via zijn productiebedrijf Outlier Society. Het staat op het punt om via HBO Max te streamen, en alleen al het concept van het hebben van een Black Superman-film veroorzaakt veel golven in het publieke spectrum.

Dit wordt een Val-Zod-incarnatie van het originele personage en is een draai aan de superheldenserie die niemand ooit in het verleden heeft gewaagd. Dit is het moment, het is officieel aan het gebeuren, en Michael B. Jordan maakt de weg vrij. Deze film, die echt als een revolutionaire zet wordt beschouwd, zal zeker veel aandacht trekken, zowel positieve als negatieve, en Complex rapporteert over het feit dat fans verdeeld zijn over hun gedachten over deze monumentale verandering en historische onderneming.

10 originele zwarte superhelden

Sommige fans zijn verheugd om te zien dat de focus wordt gelegd op originele zwarte superhelden, in plaats van op de ontwikkeling van witte helden die een morph of verandering ondergaan en gebaseerd blijven op hun originele persona's. Er zijn een aantal mensen die vinden dat dit een heel belangrijke en waarlijk historische verschuiving is, en ze danken Michael B. Jordan voor het aangaan van deze enorme impactvolle uitdaging.

9 Duidelijkheid over de alternatieve versie

Sommige fans vroegen zich af of Michael B. Jordan op zijn woord terugkwam. Hij had aanvankelijk met de pers gesproken om te zeggen dat hij niet geïnteresseerd was in een rol als bestaande superheld, en het lijkt erop dat hij precies dat heeft gedaan. Een andere fan maakte van de gelegenheid gebruik om duidelijk te maken dat dit niet het geval is. Ze werpen licht op het feit dat hij een alternatieve versie van Superman heeft gemaakt en dat hij zijn eigen verhaal heeft.

8 Warner Brothers zullen dit verstikken

Hoewel fans verheugd zijn dat deze verandering in de industrie wordt doorgevoerd en blij zijn om meer zwarte vertegenwoordiging te zien, zijn ze er niet helemaal van overtuigd dat de film een eerlijke kans zal krijgen. Een fan riep de industrie in het algemeen uit en het racisme dat bestaat in de onderliggende pols van de stoffen van de entertainmentindustrie, schreef een fan met een waarschuwing. Velen zijn van mening dat, hoe perfect deze film ook is gemaakt, de hogere kringen het uiteindelijke succes ervan in de weg zullen staan, puur op basis van hun raciale vooroordelen.

7 Is dit een tokenized, jammer-versie van Superman?

Sommige fans geloven gewoon niet in de hype. Ze zijn er niet zo zeker van dat dit een natuurlijke ontwikkeling is en impliceren dat deze versie van een Black Superman alleen wordt geïmplementeerd om het multiraciale publiek te sussen. Het wordt door velen gezien als een "tokenized" personage dat fungeert als een vinkje in een vakje om te zeggen "ze hebben het gedaan", maar het is niet echt een authentiek omarmde karakterafbeelding.

6 Dit is een gemiste kans

Sommige fans zijn helemaal niet aan boord met Black Superman. Er is niets aan dat hen aanspreekt, en in feite zijn ze beledigd dat de productie van deze film zelfs maar aan de gang is. De implicatie dat het DC Universe al worstelt, suggereert dat een Black Superman de drijvende kracht zal zijn achter zijn uiteindelijke mislukking. Een fan noemt dit een 'spijker in de doodskist' en smeekt om meer 'doelgerichte personages'.

5 Houd het simpel

Sommige fans zijn boos over het feit dat racen zo'n cruciale rol moet spelen in dit gesprek. Ze geloven dat deze film over Superman gaat en dat de naam ook zo zou moeten zijn. Alleen al het feit dat dit moet worden afgebroken om "Black" Superman te vertegenwoordigen, is gewoon te veel voor fans die niet begrijpen waarom dit zo enorm raciaal gedefinieerd moet zijn.

4 Hoe zit het met zwarte Batman?

Veel fans willen weten waarom Black Superman is gekozen. Ze vinden dat de rest van de superhelden ook hun eigen, individuele transformaties moeten ondergaan. Een fan in het bijzonder heeft gevraagd waarom er plotseling behoefte is aan een Black Superman, als Black Batman is verwaarloosd. De onevenwichtigheid waarin superhelden worden geselecteerd voor raciale transformaties, zit bij sommigen niet goed.

3 Andere culturen willen ook vertegenwoordigd worden

Nu er een Black Superman is, willen fans weten waarom andere rassen, culturen en etniciteiten niet worden vertegenwoordigd. Het feit dat er een zwarte versie van Superman is, doet een fan zich afvragen waarom er momenteel geen Aziatische Superman is. Dit zou het begin kunnen zijn van vele andere culturen die meer zichtbaar willen zijn in prominente afbeeldingen van filmpersonages.

2 Dit is perfectie

Deze fan is all-in en vele anderen zijn het met hem eens. De overtuiging is dat als er een personage is met een positieve rol, een krachtige rol en een echt historische, iconische rol, en die persoon is zwart, het de wereld een positieve associatie met de cultuur geeft. In staat zijn om de rol van Superman op zich te nemen zonder het bestaande personage te veranderen om hem 'zwart te maken' wordt gezien als een heel goede zet.

1 Een nieuw, niet-wit karakter is nodig

Michael B. Jordan moet zich ervan bewust zijn dat sommige fans willen dat hij de volgende keer een andere benadering kiest. Witte superhelden hebben altijd bestaan, en ze hebben liever dat hij een gloednieuwe superheld creëert die begint als een zwart personage, in plaats van de traditionele, in het wit gespeelde Superman-rol te spelen en een zwarte acteur in de scene te veranderen. Sommigen zien Black Superman als "piggy backing off white folk" en eisen de volgende keer een geheel nieuwe personagecreatie.

Aanbevolen: