Billie Eilish spreekt geruchten over rivaliteit met Olivia Rodrigo aan

Billie Eilish spreekt geruchten over rivaliteit met Olivia Rodrigo aan
Billie Eilish spreekt geruchten over rivaliteit met Olivia Rodrigo aan
Anonim

Zangers Billie Eilish en Olivia Rodrigo staan momenteel allebei aan de top van hun spel. Rodrigo werd van de ene op de andere dag beroemd na het succes van haar hit "Driver's License" vorig jaar en heeft sindsdien een veelgeprezen album uitgebracht. En Eilish trotseerde critici die haar een has-been noemden door vorige maand de hitlijsten te domineren met haar tweede album, Happier Than Ever.

Als twee van de grootste namen in Hollywood op dit moment, zijn er natuurlijk veel geruchten geweest over hoe de relatie tussen Eilish en Rodrigo eruit ziet. Spanning en ruzies zijn tenslotte veelvoorkomend voer voor de sterren van vandaag, en het is zeldzaam om rotsvaste vriendschappen te zien tussen de belangrijkste dames van de popmuziek - misschien is de blijvende band tussen Taylor Swift en Selena Gomez de uitzondering op deze regel.

Maar in een recent interview met Elle heeft Eilish elke speculatie dat ze een geheime wrok koestert tegen de 'goede 4 u'-zangeres, resoluut de kop ingedrukt. In een gesprek met het tijdschrift uitte de ster haar frustratie over de Hollywood-cultuur die vrouwen tegen elkaar probeert op te zetten en zei: "Het is triest omdat meisjes worden getraind om met elkaar te concurreren."

Eilish en Rodrigo hebben onlangs ook gevochten tegen geruchten over rivaliteit - iets dat misschien wordt bestendigd door de vergelijkingen tussen de twee sterren door hun respectieve fanbases op Twitter - door samen foto's te plaatsen op het album van de "slechterik"-zanger vrijlating partij. Eilish ondertitelde een reeks foto's, waaronder een waarop ze Rodrigo knuffelt, "dit is waar de echte liefde is." En de "wrede" zanger is ook eerder in de merch van Eilish gepamperd terwijl hij onderweg was.

Sommige fans hopen op een Taylena-achtige vriendschap tussen de twee hitmakers, nu het duidelijk is dat ze geen ruzie hebben. De een antwoordde op de opmerkingen van Eilish en schreef: "Ugh ik hou van ze", terwijl een ander tweette: "Deze koninginnen moeten samenwerken".

Elders in haar interview sprak Eilish over verschillende andere onderwerpen, waaronder haar verrassende reden om haar haar blond te laten kleuren - "Ik wilde anonimiteit" - en waarom ze het zo moeilijk vindt om op sociale media te zijn. De ster ging ook in op de controverse die ontstond toen ze een nieuwe look debuteerde terwijl ze verslag deed van de mei-editie van de Britse Vogue. Eilish suggereerde dat haar beslissing om een korset op de foto's te dragen, een scherpe afwijking van haar voorheen wijde en oversized kenmerkende stijl, haar uiteindelijk 10.000 Instagram-volgers kostte.

Ondanks haar ergernis over de reactie op haar Vogue-fotoshoot, die ze de schuld gaf van "een zeer seksistische wereld waar vrouwen in categorieën worden geplaatst", was de ster niettemin in staat om haar beproeving van de positieve kant te bekijken en maakte een grapje dat, "mensen zijn bang voor grote borsten."

Aanbevolen: