Zal Ariana Grande samenwerken met Mariah Carey aan haar aanstaande kerstproject?

Zal Ariana Grande samenwerken met Mariah Carey aan haar aanstaande kerstproject?
Zal Ariana Grande samenwerken met Mariah Carey aan haar aanstaande kerstproject?
Anonim

Mariah Carey ging gisteren naar Instagram om een cryptische aankondiging te delen die zinspeelde op een kerstspecial die in de maak is. Op de foto zijn de initialen 'AG', 'MC' en 'JH' te zien op de rugleuningen van drie stoelen in regisseurstijl; dit bracht fans ertoe te speculeren dat supersterren Ariana Grande en Jennifer Hudson ook in de samenwerking zullen worden opgenomen.

Dit is niet bepaald het eerste nieuws dat we over dit verhaal hebben gehoord, hoewel het wel het eerste is dat we rechtstreeks van Carey hebben gehoord. In augustus kondigde The Hollywood Reporter aan dat Apple TV+ gaat samenwerken met Carey om een kerstspecial te streamen, getiteld Mariah Carey's Magical Christmas Special. De special wordt omschreven als 'innovatief' en zal 'muziek, dans en animatie mixen, gedreven door een universeel hartverwarmend verhaal dat de wereld samenbrengt'.

Fans deelden hun enthousiasme voor de mogelijke samenwerking in het opmerkingengedeelte van het bericht.

"Mariah Carey, Ariana Grande en Jennifer Hudson komen om 2020 te redden", zei @yourstrulyael. Een andere gebruiker, @enctrI, zei: "Ik denk niet dat we klaar zijn voor de kracht die dit gaat hebben."

Een reden waarom fans zo enthousiast zijn over de geruchtencollab met Grande, is de vermeende vete tussen de twee zangers, waarbij Grande's zangvaardigheid constant wordt vergeleken met die van Carey. Fans hebben zelfs getheoretiseerd dat Carey de vete bevestigde in een aflevering van Watch What Happens Live met Andy Cohen, waar de zangeres zei dat ze Ariana Grande niet kent. Ze verklaarde dat ze meestal meer naar hippop luisterde dan naar pop, dus ze kent de muziek van Grande niet - maar veel fans dachten dat het een subtiele manier was om schaduw te werpen.

Hoewel Grande de vete niet heeft aangepakt, bracht Carey's ex-man Nick Cannon het ter sprake in een interview met VladTV. Hij herinnerde zich de eerste keer dat hij Carey kennis liet maken met het idee van Grande als zangeres - op het moment dat ze Cat Valentine speelde op Nickelodeon's Victorious.

GERELATEERD: Mariah Carey's ex-man Nick Cannon onthult dat hij nooit meer zal trouwen

Cannon zei dat hij zijn ex-vrouw een video liet zien waarin Grande een van haar hits zong, waar ze een positieve reactie op gaf. Toen de vergelijkingen tussen de twee echter eenmaal begonnen, leek Carey Grande anders te bekijken.

“Dit is wat Mariah haat, en Ariana maakte de kardinale fout om te zeggen - of ik weet niet eens of zij het was - maar het werd geassocieerd… Het was als 'de volgende' of 'de nieuw' Mariah Carey, zei hij.

GERELATEERD: Mariah Carey onthult deze geheime flirt terwijl ze getrouwd was en inspireerde deze enorme hits

Hoewel Grande de vete niet heeft aangepakt, brachten de twee de geruchten tot rust in maart 2019 nadat Grande een lief bericht op haar Instagram-verhaal had geplaatst en Carey een gelukkige verjaardag wenste. Grande schreef: "Gelukkige verjaardag koningin van alles. Hield van je toen, hou nu van je, hou morgen van je." (De zangeres van "All I Want For Christmas Is You" verwijst in plaats daarvan naar haar verjaardagen als jubilea.)

Als de geruchten over samenwerking tussen Carey en Grande waar is, hebben fans iets om naar uit te kijken tijdens de komende kerstvakantie. Hoewel beide zangers niets hebben gezegd over de geruchten die op sociale media circuleren, zijn we het er allemaal over eens dat het een iconische samenwerking zou zijn - vooral door de iconische Jennifer Hudson aan de mix toe te voegen. Fans zullen geduldig moeten wachten op de tijd van de kerstman om erachter te komen.

Aanbevolen: