De echte reden waarom Elle Fanning Dakota's aflevering van 'Friends' niet zou kijken

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Elle Fanning Dakota's aflevering van 'Friends' niet zou kijken
De echte reden waarom Elle Fanning Dakota's aflevering van 'Friends' niet zou kijken
Anonim

Het lijkt nu misschien niet zo, maar er was een tijd in de vroege carrières van de Fanning-zus toen ze rivalen waren. Zelfs wat Vrienden betreft.

Alleen de Olsen-zussen, de Sheen-broers, de Baldwin-broers en de Phoenix-broers en zussen weten hoe het is om broers en zussen in dezelfde branche te hebben, en bovendien een concurrerende industrie. Hoewel de Phoenixes nooit met elkaar of rivalen concurreren, streden de andere groepen broers en zussen, waaronder de Fanning-zussen, constant tegen elkaar voor dezelfde rollen. De gevolgen waren desastreus voor hun onderlinge relaties.

Tijdens de opkomst van de zus van Fanning, deden ze vaak auditie voor dezelfde rollen en werden ze vaak tegen elkaar opgezet; misschien is dat een reden waarom hun ouders niet wilden dat ze acteurs werden toen ze nog kinderen waren. Dus je kunt je voorstellen hoe een zus zich voelde toen een andere zus de rol kreeg die ze wilden. Jaloezie en haat gebrouwen.

Gelukkig staan de Fanning-zussen op betere voet nu ze volwassen zijn, maar hier is een verhaal over hoe slecht hun rivaal werd toen ze jonger waren.

Elle was jaloers op Dakota's verschijning op 'Friends'

Terwijl ze uitlegde hoe ze omgaat met afwijzing, herinnerde Elle zich in een interview met Net-A-Porter's Porter-magazine, een van de eerste keren dat ze de scherpe steek van afwijzing voelde nadat een castingdirecteur haar niet had aangenomen voor een rol.

De rol was voor de iconische show Friends. Een rol die haar zus later kreeg.

"Ik had een [auditie] om een keer bij Friends te zijn. Ik herinner me dit misschien verkeerd, maar ik denk dat ik een van Phoebe's drieling zou worden, "legde ze uit. "Ik heb er auditie voor gedaan, maar ik kreeg het niet en ik dacht:" Ik boycot de show, ik kijk dit nooit meer.' Toen was mijn zus erbij en ik weigerde de aflevering te kijken. Ik dacht: 'Ik kijk hier niet naar!'"

Haar tijd op Friends had overal tussen 1998 en 2003 kunnen plaatsvinden, als baby, peuter of klein meisje. Volgens het tijdschrift W was Dakota 10 toen ze in een aflevering verscheen tijdens het laatste seizoen van de show.

De rivaliteit van de zus is sindsdien natuurlijk bekoeld, en een tijdje, meer recentelijk, waren ze op zoek naar een kans om het scherm te delen. De enige keren dat ze samen speelden, was in de animatiefilm My Neighbor Totoro (waar ze het opnieuw in het Engels hebben opgenomen), en I Am Sam, waar Elle een jongere versie van Dakota's personage speelde.

Hun wens (en de onze) is echter eindelijk uitgekomen, want ze zullen verschijnen als de zussen op het scherm, Vianne en Isabelle, in The Nightingale, een bewerking van Kristin Hannah's bestseller, die is ingesteld op première in 2022.

Naast de droom om samen ergens aan te werken, dromen de zussen er ook van om samen een productiebedrijf te beginnen, dat ze naar hun grootmoeder willen vernoemen. "We noemen haar Gaba, dus het zou Gaba Productions kunnen zijn," zei Elle.

We zijn blij dat de zussen geen rivaliteit meer hebben. In feite is het precies het tegenovergestelde. Elle gaf ook toe dat ze graag naar oude interviews met haar zus kijkt. Ze maken haar aan het huilen omdat ze zo schattig was. Dat is het schattigste dat we ooit hebben gehoord.

Aanbevolen: