De echte reden waarom Angelina Jolie terugkeerde naar acteren

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Angelina Jolie terugkeerde naar acteren
De echte reden waarom Angelina Jolie terugkeerde naar acteren
Anonim

In de afgelopen jaren hebben fans Angelina Jolie zien veranderen van een actrice naar een toegewijde humanitaire en filmmaker. Achter de schermen heeft ze hard gewerkt aan veelgeprezen films zoals In the Land of Blood and Honey, Unbroken en First They Killed My Father. Zo te zien was Jolie van plan om meer tijd achter de camera door te brengen (ze gaf ooit toe: "Ik hou er niet meer zo van (acteren) als vroeger"), hoewel dat de laatste tijd lijkt te zijn veranderd.

Ze speelt zelfs in de aankomende Chloé Zhao-film Eternals for the Marvel Cinematic Universe (MCU). Niet alleen dat, Jolie speelt ook een brandweerman in de actiethriller They Who Wish Me Dead. En het blijkt dat haar 'gezinssituatie' iets te maken kan hebben met haar beslissing om de focus te verleggen.

Hoe het leven is geweest voor Angelina als alleenstaande ouder

Jolie had in september 2016 de echtscheiding van echtgenoot Brad Pitt aangevraagd, waarbij Jolie's advocaat de Associated Press vertelde dat het was gedaan "voor de gezondheid van het gezin". Later kwamen berichten naar voren dat Pitt ook werd onderzocht voor kindermishandeling. Na de aanvraag en nadat Pitt was vrijgesproken van alle beschuldigingen van kindermisbruik, kreeg de actrice de fysieke voogdij over al hun zes kinderen. Sindsdien woedt er een strijd om de voogdij tussen deze exen. Dat gezegd hebbende, zijn de kinderen bij Jolie gebleven met hun oudste kind, Maddox Joie-Pitt, dat in 2019 naar de universiteit in Zuid-Korea ging, voordat ze terugkeerden naar de VS om te midden van de pandemie van huis naar school te gaan.

Sinds ze gescheiden is van Pitt, heeft Jolie gesproken over hoe zij en haar kinderen van tijd tot tijd met hun gezinssituatie omgingen. In 2017 vertelde de actrice aan Vanity Fair dat ze "genezen van de gebeurtenissen die tot de indiening hebben geleid". Ze verduidelijkte echter ook: "Ze genezen niet van echtscheiding. Ze genezen van sommigen… van het leven, van dingen in het leven.' Jolie benadrukte ook hoe belangrijk het is om een moedig front voor haar kinderen op te zetten, door te zeggen: "Ze moeten weten dat alles goed komt, zelfs als je niet zeker weet of het zo is." Later maakte de actrice ook duidelijk: "Ik zet mijn gezin op de eerste plaats."

Vandaag loopt de echtscheidingsprocedure waarbij Maddox zelfs in de rechtbank tegen zijn vader getuigt. En terwijl ze met Access Hollywood sprak, gaf Jolie toe dat ze 'zich een beetje in elkaar geslagen voelde in mijn eigen leven'. Later voegde ze eraan toe: "Ik voelde me een beetje gebroken." Toch is de actrice dankbaar omringd te zijn door haar kinderen. Op dit moment is ze gefocust op hen en haar werk.

Dit is wat ze heeft gezegd over haar beslissing om terug te keren naar acteren

Angelina Jolie in Degenen die me dood wensen
Angelina Jolie in Degenen die me dood wensen

Vooral als je kijkt naar haar meest recente portfolio met werk, was het gemakkelijk aan te nemen dat Jolie snel genoeg een nieuwe film zou maken. Haar scheiding had echter in wezen geleid tot een wijziging in de plannen. "Ik hou van regisseren, maar ik had een verandering in mijn gezinssituatie waardoor ik een paar jaar niet kon regisseren", had Jolie uitgelegd tijdens een gesprek met Entertainment Weekly. "Ik moest gewoon kortere banen doen en meer thuis zijn, dus ik ging terug naar een paar acteerklussen. Dat is echt de waarheid.”

Dit jaar kunnen fans Jolie verwachten in twee speelfilms. In They Who Wish Me Dead speelt ze een ervaren rookspringster Hannah die achtervolgd blijft door een missie die in het verleden misging. Over haar beslissing om deze film te maken, had Jolie gezegd dat ze geïnteresseerd was in de 'unieke stem van regisseur Taylor Sheridan als het gaat om personages in Amerika, waar mijn werk niet eerder op was gericht."Ze voegde eraan toe: "Ik wilde met hem in deze wereld zijn." Ter voorbereiding op haar rol had Jolie een ontmoeting gehad met verschillende brandweerlieden om meer te weten te komen over rookspringen. Er waren ook echte brandweerlieden die op de set bleven terwijl de film in productie was.

Afgezien daarvan kunnen fans Jolie ook verwachten in Zhao's Eternals, waar ze een eeuwige genaamd Thena speelt. Op dit moment zijn er simpelweg geen verdere details over de film beschikbaar, behalve de onthulling dat Zhao ervoor had gekozen om veel van de scènes op locatie op te nemen (in tegenstelling tot Marvel's impliciete voorkeur voor studio's en groene schermen). Tijdens een gesprek met de Britse Vogue maakte de actrice duidelijk dat Zhao een enorm bepalende factor was in haar beslissing om zich bij de cast aan te sluiten. "Ik heb me aangemeld om de visie van Chloé [Zhao] te ondersteunen en de toewijding van Marvel om de manier waarop we 'superhelden' zien uit te breiden", legt Jolie uit. “Rondlopen in een gouden bodysuit was niet hoe ik me mijn veertiger jaren had voorgesteld. Maar het is goed gek, denk ik.” Ondertussen, terwijl ze haar andere film promootte, zei Jolie ook dat er al een volledige trailer van Eternals was uitgesneden, maar fans zouden gewoon moeten wachten om hem te zien (hoewel Jolie hem natuurlijk al heeft bekeken).

Wat volgt er voor Angelina?

Angelina Jolie in Degenen die me dood wensen
Angelina Jolie in Degenen die me dood wensen

In 2020 werd aangekondigd dat Jolie ook de hoofdrol zal spelen tegenover Christoph W altz in de aanstaande verfilming van de romantische roman Every Note Played. Volgens Variety speelt ze Karina, de ex-vrouw van een bezorgde pianiste (W altz) die ALS in zijn handen krijgt. De film garandeert in wezen dat fans Jolie nog minstens één keer op het grote scherm zullen zien voordat ze besluit terug te keren naar de regie.

Aanbevolen: