De schokkende reden waarom Kate Mara nooit terugkeerde naar Amerikaans horrorverhaal

Inhoudsopgave:

De schokkende reden waarom Kate Mara nooit terugkeerde naar Amerikaans horrorverhaal
De schokkende reden waarom Kate Mara nooit terugkeerde naar Amerikaans horrorverhaal
Anonim

In deze tijd komen er elke week zoveel shows uit dat het vrijwel onmogelijk is om ze allemaal bij te houden. In dat soort omgeving is het voor de overgrote meerderheid van de shows buitengewoon moeilijk om door te dringen tot het punt dat ze een gepassioneerde schare fans ontwikkelen. Gelukkig voor iedereen die betrokken is bij de productie van FX's American Horror Story, lijdt het geen twijfel dat er veel mensen zijn die van de show houden. Fans vinden het tenslotte heerlijk om over elk aspect van de show te discussiëren, inclusief welk seizoen van American Horror Story het slechtst is.

Natuurlijk zijn er veel redenen waarom er veel fans zijn die erg geïnteresseerd zijn in American Horror Story. Iedereen weet bijvoorbeeld dat veel mensen graag bang zijn, dus een show die inspeelt op hun passie voor horror zal dat publiek behagen. Bovendien heeft het feit dat elk seizoen van American Horror Story met elkaar verweven is, fans geïnspireerd om elke aflevering van de show goed op te letten op zoek naar paaseieren. Ten slotte houden fans van de extreem getalenteerde acteurs die elk seizoen steeds weer terugkomen. Aangezien veel acteurs in meerdere seizoenen van American Horror Story zijn verschenen, roept het een voor de hand liggende vraag op: waarom is Kate Mara sinds het eerste seizoen niet meer in een aflevering verschenen?

Kate Mara's American Horror Story-personage

In de geschiedenis van American Horror Story zijn er veel ongelooflijk slechte personages geweest die vreselijke dingen hebben gedaan. Ondanks dat feit kan gemakkelijk worden beweerd dat het personage van Kate Mara uit het eerste seizoen misschien erger is dan de rest. Immers, toen een fan van de show Reddit-gebruikers vroeg om de meest irritante American Horror Story-personages te noemen, werd Haydens naam keer op keer naar voren gebracht. Toen haar personage voor het eerst in de show verscheen, was er echter geen manier om te weten dat Hayden McClaine de kijkers zou beïnvloeden zoals zij deed.

Een 22-jarige studente die betrokken raakte bij een getrouwde psychiater genaamd Dr. Ben Harmon, kon zich gemakkelijk inleven in haar situatie toen Hayden McClaine hem vertelde dat ze zwanger was. Nadat hij had besloten een abortus te ondergaan, vroeg Hayden Ben om er voor haar te zijn tijdens het proces, maar Ben liet haar in de steek nadat hij een hele reeks berichten van zijn vrouw had gekregen.

Sinds Hayden McClaine was gebruikt en achtergelaten door Dr. Ben Harmon, was haar woede op hem terecht en had ze alle reden om wraak te nemen. In plaats daarvan wordt het al snel tragisch voor haar als ze bij Ben's huis verschijnt en van het leven wordt beroofd door iemand die in de gunst van de dokter wilde komen.

Zelfs nadat Hayden McClaine het leven verloor, bleef haar geest vastbesloten om haar versie van een gelukkig einde te hebben. Om die reden deed Hayden de rest van het seizoen het ene na het andere vreselijke. Hayden v alt bijvoorbeeld Bens vrouw en dochter aan, neemt het leven van een man genaamd Travis en martelt vrijwel iedereen die ze tegenkomt.

Uiteindelijk waren er twee belangrijke redenen waarom Hayden McClaine de kijkers van American Horror Story op een zeer negatieve manier beïnvloedde. Ten eerste, hoewel het duidelijk was dat Hayden al vroeg in haar verhaal onrecht werd aangedaan, maakte de wrede manier waarop ze iedereen in Bens leven behandelde het gemakkelijk om haar te verafschuwen. Ten tweede, de stijlfiguur van een gekwetste vrouw die gek is geworden, is moe en frustrerend.

Waarom Kate Mara nooit terugkeerde naar American Horror Story

Zoals iedereen die het eerste seizoen van American Horror Story heeft gezien, zou moeten kunnen bevestigen, heeft Kate Mara geweldig werk geleverd door Hayden McClaine te portretteren. Immers, ook al kunnen zoveel van die kijkers Hayden niet uitstaan, ze moeten erkennen dat een groot deel van de reden waarom dat het geval is, is dat Mara haar tot leven heeft gebracht. Met dat in gedachten had Mara, een van de acteurs die in verschillende seizoenen van de show verscheen, een goed idee moeten zijn.

Tijdens een gesprek met Collider's Perry Nemiroff tijdens een aflevering van de show Ladies Night van de website, werd Kate Mara gevraagd waarom ze nooit terugkeerde naar American Horror Story. Mara antwoordde snel: "niemand heeft me uitgenodigd, ik weet het niet, ik ben niet terug uitgenodigd." Vanaf daar suggereerde Mara dat ze nooit meer in de show verscheen omdat fans haar karakter haatten. “Ik denk niet dat mensen veel van mijn karakter houden in die show. De meeste mensen haten me in die show, wat ik als een compliment beschouw.'

Aanbevolen: