Tattookunstenaar van Hailey Baldwin geeft fans een glimp van haar nieuwe inkt

Inhoudsopgave:

Tattookunstenaar van Hailey Baldwin geeft fans een glimp van haar nieuwe inkt
Tattookunstenaar van Hailey Baldwin geeft fans een glimp van haar nieuwe inkt
Anonim

Hailey Bieber heeft nog een tatoeage toegevoegd aan de ongeveer '20-iets' kunstwerken die ze op haar lichaam had geïnkt. Beroemde tatoeëerder Dr Woo - die onder meer Drake, Miley Cyrus en Katy Perry heeft getatoeëerd - deelde de nieuwste toevoeging aan Bieber's collectie op zijn Instagram en onthulde de woorden 'New York' gescript onder een reeds bestaande delicate diamant.

Woo ondertitelde de foto "Lil NY love on Hailey een tijdje terug", wat erop duidt dat het model de tattoo kreeg als een ode aan haar liefde voor de beroemde stad.

Hailey heeft ook een 'J' getatoeëerd op haar ringvinger

Bieber is geen onbekende in betekenisvolle inkten. Terwijl sommigen van hen gewoon dienen om er 'cool' uit te zien zoals ze het zegt - zoals het pistool dat ze op haar middelvinger heeft geëtst - zijn veel van hen aangrijpend, zoals de 'J' die ze op haar ringvinger heeft geschreven ter ere van haar echtgenoot Justin Bieber

Hailey is de laatste tijd ongewoon stil op sociale media, na de dood van haar geliefde vriend, de legendarische 'Off-White'-oprichter Virgil Abloh. De twee waren hecht en de Louis Vuitton Creative Director ontwierp zelfs Biebers trouwjurk.

Hailey Bieber is vrij stil geweest op sociale media na de dood van haar vriend Virgil Abloh

Deelde haar verdriet over het overlijden van haar vriend met haar 39,9 miljoen Instagram-volgers, Hailey schreef: "Virgil heeft de manier waarop ik naar streetstyle en mode keek volledig veranderd, de manier waarop hij naar dingen keek inspireerde me diep."

“Ik zal nooit volledig kunnen uitdrukken hoe dankbaar ik ben hem te hebben gekend en met hem te hebben gewerkt, van het lopen op zijn catwalks tot het door hem laten ontwerpen van mijn trouwjurk en alle andere geweldige momenten daartussenin, ik voelde me hij steunde me altijd.'

“Hij was iemand die altijd leven, charisma, liefde en plezier bracht in elke situatie en in elke kamer die hij binnenliep. Een creatieve geest van een generatie die zo zeldzaam is en ik zal zijn impact nooit vergeten. We houden van je Virgil."

Hoewel Hailey sinds de dood van Abloh slechts één bericht op Instagram heeft gedeeld - met haar op een strand in een rood-wit geruite hoed - is ze recentelijk op de pagina van haar man verschenen.

De pop-superster deelde een foto van het paar gekleed in bijpassend zwart en grijs voor een evenement, evenals enkele schattige foto's van hem en zijn vrouw die de dag ervoor hand in hand samen in Londen liepen.

Aanbevolen: