‘House Of The Dragon’-teaser geeft fans een glimp van de Targaryens

Inhoudsopgave:

‘House Of The Dragon’-teaser geeft fans een glimp van de Targaryens
‘House Of The Dragon’-teaser geeft fans een glimp van de Targaryens
Anonim

Eindelijk is er een update voor fans van Game of Thrones! Op 5 oktober bracht HBO Max de eerste teaser uit van een van de vele aanstaande GoT-spin-offs, een prequel gericht op House Targaryen, toepasselijk getiteld House of the Dragon. De show werd aangekondigd door het netwerk in 2019 en is in productie sinds april 2021. Matt Smith zal een andere prinselijke rol op zich nemen als Daemon Targaryen, naast Emma D'Arcy en anderen.

De door HBO Max uitgebrachte teaser richt zich voornamelijk op House Targaryen en introduceert andere personages.

Ontmoet de Targaryens

Hoewel Game of Thrones vóór Daenerys niet veel aandacht besteedde aan de Targaryens, brengt House of the Dragon ze in de schijnwerpers. In de trailer hoor je Daemon, het personage van The Crown-acteur Matt Smith, zeggen "Gods, kings, fire, and blood", voordat de clip meerdere glimpen van de zee laat zien, een strijd tussen twee zwaardvechters en een verbluffende opname van de onberispelijke ijzeren troon.

We zien Emma D'Arcy als prinses Rhaenyra Targaryen, de nicht en vrouw van prins Daemon. Een glimp van het oude en trotse huis van Velaryon is ook inbegrepen. De serie belooft ook draken in de toekomst, zoals Daemon hoort zeggen: "Dromen maakten ons geen koningen, maar draken wel."

Fans van de franchise zijn weggeblazen bij de casting en op de manier waarop de Targaryens werden geïntroduceerd.

"Ik heb de teaser drie keer gezien en kreeg evenveel kippenvel", schreef een fan.

"DE NAUWKEURIGE TROON" gutste een fan, verwijzend naar de nauwkeurige weergave van de felbegeerde troon uit de romans in de spin-offshow.

"De macht die zilverharige drakenvrouwen over mij blijven hebben is krankzinnig…", zei een fan.

"Ik dacht even dat dit Emilia was, de gelijkenis is verbluffend!"

Fans waren ook dankbaar voor de vertegenwoordiging in de show, in de vorm van House Velaryon en zijn hoofd Corlys (ook bekend als de Sea Snake).

De prequel-serie speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af en volgt het begin van het einde van House Targaryen. Het zal ook de gebeurtenissen volgen die hebben geleid tot de burgeroorlog in Targaryen, bekend als de "Dance of the Dragons".

Aangekondigde castleden zijn onder meer acteur Steve Toussaint als Corlys Velaryon alias de Sea Snake, Paddy Considine als King Viserys Targaryen, Olivia Cooke als Alicent Hightower en Rhys Ifans als Otto Hightower. Het wordt naar verwachting in 2022 uitgebracht.

Aanbevolen: