Tom Ellis bespot Donald Trump terwijl hij fans een glimp geeft van Lucifer seizoen 6

Inhoudsopgave:

Tom Ellis bespot Donald Trump terwijl hij fans een glimp geeft van Lucifer seizoen 6
Tom Ellis bespot Donald Trump terwijl hij fans een glimp geeft van Lucifer seizoen 6
Anonim

Tom Ellis, de ster van Netflix' Lucifer, deelde op Instagram een glimp van hoe het was om het nieuwe seizoen te filmen, met de voorzorgsmaatregelen die de acteurs en crew hebben genomen om de verspreiding van Covid- 19. Ellis nam ook een kijkje bij president Donald Trump en bekritiseerde hem omdat hij niet hetzelfde deed.

De Covid-19-pandemie legde beperkingen op aan de productie van verschillende televisieprogramma's en films over de hele wereld. Terwijl sommige shows gedwongen zijn hun premières naar 2021 of zelfs het jaar daarna te verplaatsen, hervatten sommige de opnames terwijl ze voldoende voorzorgsmaatregelen nemen om de veiligheid van hun cast en crew te garanderen.

Tom Ellis deelt een glimp van de sets van Lucifer seizoen 6

Het vijfde seizoen van Lucifer ging iets meer dan een maand geleden in première op Netflix en fans hebben nu al uitgekeken naar het volgende, dat ook het laatste hoofdstuk in de serie zal zijn. De cast en crew achter de show hebben tot nu toe behoorlijk de mond gesnoerd over het delen van details met fans, maar nu niet meer!

Tom Ellis, die beroemd werd door zijn vertolking van Lucifer Morningstar in de serie, deelde een selfie achter de schermen vanaf seizoen 6 op Instagram, waarbij hij fans informeerde over de voorzorgsmaatregelen die ze moesten nemen, om zo veilig mogelijk weer aan het werk gaan tijdens deze zeer reële pandemie,”

"We worden elke dag getest … en we moeten sociale afstand nemen … en, zoals veel mensen me eraan herinneren dat ik maar een acteur ben …" voegde hij eraan toe, voordat hij de president uithaalde omdat hij de dezelfde. De Welshe acteur had zijn gezicht bedekt met een gezichtsmasker en een schild op de foto.

The Lucifer Star maakt zich zorgen over Trump

"Waarom zou de president die de leiding heeft over alles niet dezelfde, zo niet meer voorzorgsmaatregelen nemen?" vroeg Ellis. Zijn verklaring werd ondersteund door zijn co-ster Lesley-Ann Brandt (de actrice speelt Mazikeen in de serie), die de selfie opnieuw plaatste en eraan toevoegde: "We hebben vorige week in meer dan 100 graden gewerkt. Stunts doen."

Op 2 oktober kondigde Trump aan dat hij en de First Lady positief waren getest op het coronavirus en dat ze naast hun quarantaine ook aan hun herstelproces zouden beginnen. Verschillende beroemdheden gingen naar sociale media om op het nieuws te reageren en bespotten hem omdat hij het virus eerder een hoax noemde.

Het begon mis te gaan toen de president het Amerikaanse volk aanmoedigde om niet bang te zijn voor het virus, in een tweet op 6 oktober. “Wees niet bang voor Covid. Laat het je leven niet domineren', zei Trump.

Het is duidelijk dat de zorgen van Ellis een reden hebben. Als televisie- en filmacteurs uitputtende maatregelen nemen om de verspreiding van het virus in te dammen, zouden mensen dat en meer verwachten van de president van hun land.

Aanbevolen: