Fans hebben nog steeds verzoeken na het bekijken van de nieuwe 'Stranger Things'-trailer

Fans hebben nog steeds verzoeken na het bekijken van de nieuwe 'Stranger Things'-trailer
Fans hebben nog steeds verzoeken na het bekijken van de nieuwe 'Stranger Things'-trailer
Anonim

Hoewel fans onder de indruk waren van de nieuwste Stranger Things-trailer, lijkt het erop dat ze alleen maar met meer seizoen 4-verzoeken zijn gekomen.

Meer dan een jaar nadat de populaire Netflix-serie Stranger Things de productie van seizoen 4 tijdens de pandemie stopzette, gaf Netflix fans eindelijk een tweede trailer voor het komende seizoen op 6 mei. Fans willen echter nog steeds meer van de show - en ze zijn niet alleen op zoek naar een andere trailer.

Van verzoeken op basis van de nieuwe trailer tot verzoeken op basis van nieuwsgierigheid uit seizoen 3, fans op Twitter bleven hun mening over de serie uitspreken en bespraken wat ze van seizoen 4 wilden - vooral welke vragen uit seizoen 3 ze wil beantwoord

Het merendeel van al deze verzoeken gaat over het achterhalen van het verleden van Eleven, evenals het verleden van alle kinderen die in het Hawkins Laboratory woonden, en de seksuele geaardheid van Will Byers, gespeeld door Noah Schnapp.

Gespeeld door Millie Bobbie Brown, werd Jane "Eleven" Hopper geïntroduceerd als een meisje met telepathische en psychokinetische vermogens dat ontsnapte uit Hawkins Laboratory. Nadat delen van haar verleden in seizoen 1 en 2 waren vrijgegeven, zagen fans eindelijk door de trailer dat seizoen 4 meer details over haar jeugd in het lab zou vrijgeven.

Nadat Eleven in seizoen 2 een ander meisje uit het laboratorium (Kali, "Eight") had ontmoet, vroegen fans zich af of er nog meer ontmoetingen met andere kinderen zouden zijn. Op basis van de trailer is het waarschijnlijk afwachten. Het achtergrondverhaal van alle kinderen zou de ontdekking van Elf's verleden echter interessanter kunnen maken.

Het andere grote verzoek van fans? Antwoorden op het personage van Schnapp, Will Byers, en of hij al dan niet romantisch de voorkeur geeft aan mannen boven vrouwen.

Nadat het personage van Schnapp Will Byers terugkeerde in seizoen 1, werd hij snel gepromoveerd tot serie regular in seizoen 2. In seizoen 3 vond zijn personage het moeilijk om zich aan te passen aan al zijn vrienden die vriendinnen hadden, wat leidde tot een gevecht met Mike Wheeler (Finn Wolfhard), die hij tegen Byers zei: "Het is niet mijn schuld dat je niet van meisjes houdt."

Kort daarna begonnen fans die verklaring in twijfel te trekken en merkten ze dat het personage van Will Byers in de loop van de serie nooit enige romantische interesse in meisjes had getoond. De vragen namen toe toen Robin Buckley (Maya Hawke) uit de kast kwam als lesbienne in seizoen 3.

Hoewel dit een groot debat is geweest sinds de première van seizoen 3, is er geen officieel woord over dat dit in seizoen 4 wordt aangepakt. Helaas, net als het eerste verzoek, zal ook dit een afwachtende situatie zijn.

Tot nu toe is er nog niet veel informatie vrijgegeven over het komende seizoen. Fans waren echter blij om te zien dat de eerste trailer liet zien dat het populaire personage Jim Hopper (David Harbour) nog steeds leeft. Nadat de personages hadden gezien wat zijn dood leek te zijn in de laatste aflevering van seizoen 3, werd Elf opgenomen door de Byers, waarmee het seizoen werd afgesloten met het vertrek van de familie uit Hawkins.

De productie van seizoen 4 werd opgeschort vanwege de COVID-19-pandemie, maar is sinds september 2020 hervat. Acteurs Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco en Joseph Quinn werden aangekondigd als nieuwe hoofdpersonages. Brett Gelman's personage Murray Bauman werd gepromoveerd tot serie regelmatig na terugkerende sinds seizoen 2.

Behalve Dacre Montgomery, keren alle andere hoofdrolspelers terug voor het komende seizoen. Als de productie doorgaat zoals gepland, zal deze waarschijnlijk in 2022 in première gaan op Netflix. Alle afleveringen worden momenteel gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: