Fans hebben nog steeds last van het interview van Jimmy Kimmel met Megan Fox

Inhoudsopgave:

Fans hebben nog steeds last van het interview van Jimmy Kimmel met Megan Fox
Fans hebben nog steeds last van het interview van Jimmy Kimmel met Megan Fox
Anonim

Jimmy Kimmel Live! is gevuld met ongelooflijk ongemakkelijke momenten. Het maakt deel uit van wat de late night-chatshow van de komiek zo goed maakt. Maar er zijn ook momenten geweest die als controversieel werden beschouwd.

Zijn interview uit 2009 met Megan Fox is er zeker een van…

Hoewel je deze interactie door vele lenzen kunt bekijken, lijken sommige fans op Twitter dit interview een discussie waard te vinden.

Dit is waarom…

Het probleem tussen Megan Fox en Jimmy Kimmel is geworteld in haar portret op het scherm

Hoewel Megan Fox sindsdien in nogal wat opmerkelijke projecten heeft gespeeld, lijdt het geen twijfel dat een van haar grootste rollen in de Transformers-films van Michael Bay was. In feite was het haar rol als Shia LaBeouf's liefdesbelang in de actiefilms die haar tot een grote ster maakten. Dat kwam natuurlijk niet zonder enige controverse.

Het is vrij bekend dat Megan en Michael nogal wat ruzies kregen. Megan noemde hem zelfs publiekelijk "Hitler", bewerend dat hij niets anders was dan een dictator op de set. Door deze opmerking werd ze uiteindelijk ontslagen uit de derde Transformers-film en eindigde haar carrière voor een paar jaar.

Michael is ook bekritiseerd vanwege enkele van de opmerkingen die hij in de loop der jaren over Megan heeft gemaakt. Hoewel hun relatie dramatisch is verbeterd sinds de tijd van de Transformers, wordt Michael nog steeds bekritiseerd omdat hij Megan overseksualiseerd heeft. Sommige foto's van haar die ongemakkelijk over een motorfiets of onder de motorkap van een auto buigt, zijn immers vrij duidelijk.

Nogmaals, dit is een eigenschap die Megan schijnbaar heeft omarmd in al haar beroemdste rollen, inclusief in de muziekvideo's van haar partner, Machine Gun Kelly. Zelfs vóór Transformers speelde Megan de stereotype 'hete meid' in tv-programma's als Hope & Faith, Two and a Half Men en The Help (de show, niet de film).

Megan lijkt te weten dat seks verkoopt en lijkt ook het feit te omarmen dat ze wordt gezien als een aantrekkelijk symbool van vrouwelijkheid en seksualiteit.

Het is echter duidelijk dat ze een probleem leek te hebben met dat label toen ze minderjarig was…

Weet weinig mensen weten dat Megan's tweede gecrediteerde rol in Michale Bay's Bad Boys 2 was. Hoewel haar moment op het scherm niet meer dan 6 seconden bedroeg, was het de basis van haar controversiële ontmoeting met gastheer Jimmy Kimmel.

Inside The Moment waar mensen boos over zijn

"Ik was net 15 geworden en ik was een figurant in Bad Boys 2. En ze filmden deze clubscène. En ze brachten me binnen en ik droeg een bikini met sterren en strepen en een rode cowboyhoed en zo zes-inch hakken, "legde Megan uit tijdens het interview in 2009 met Jimmy tijdens zijn show."En [regisseur Michael Bay] keurde het goed en ze zeiden: 'Weet je, Michael, ze is 15, dus je kunt haar niet aan de bar laten zitten en ze kan geen drankje in haar hand hebben.' Dus zijn oplossing voor dat probleem was om me dan onder een waterval te laten dansen en me kletsnat te maken."

"Perfect gezond, " grapte Jimmy.

"Op mijn 15e. En ik zat in de tiende klas."

"Wauw!" zei Jimmy, duidelijk overdonderd door de brutaliteit van dit alles.

"Dus, dat is een soort microkosmos van hoe Bay's geest werkt."

"Ja, dat is echt een microkosmos van hoe al onze geesten werken. Maar sommigen van ons hebben het fatsoen om die gedachten te onderdrukken en te doen alsof ze niet bestaan."

Het was deze reactie waar mensen zo boos over zijn. Het heeft misschien geen vuurstorm veroorzaakt op Twitter en in de rechtbank van de publieke opinie toen het oorspronkelijk werd uitgezonden in 2009, maar het deed het zeker in 2020. Zo erg zelfs dat hashtags die eisten dat Jimmy zou worden ontslagen op Twitter circuleerden.

Toen deze video weer opdook, riepen velen Jimmy uit voor het maken van een opmerking die de beslissing van Michael Bay om een 15-jarig meisje op een sterk geseksualiseerde manier te portretteren, schijnbaar verontschuldigde. Bovendien hebben velen het gevoel dat Jimmy zelfs verwant is met Michaels wens om de minderjarige Megan op deze manier te zien.

Volgens The Daily Mail deelde een Twitter-gebruiker genaamd Liz W de opnieuw opgedoken video en werd deze vervolgens 5 miljoen keer bekeken. Samen met de video schreef Liz W:

"Megan Fox vertelt een verhaal over Michael Bay die haar seksualiseert als 15-jarige. Het publiek lacht en Kimmel maakt grove grappen. Tienermeisjes die worden belaagd door oudere mannen is nooit serieus genomen en wordt nog steeds' t."

Veel van de reacties hebben te maken met een herevaluatie van hoe de media en de bevolking in het algemeen Megan behandelden tijdens het hoogtepunt van haar roem.

Hoewel veel hiervan duidelijk waar is, is het van het grootste belang om rekening te houden met Megans eigen gevoelens. Niet alleen lijkt ze het goed te maken met Michael Bay, maar ze ontkent ook categorisch de geruchten dat hij haar geobjectiveerd zou hebben. Dit omvat een gerucht dat ze bij haar auditie zijn auto moest wassen. Dit is ontkracht door zowel Megan als Michael.

Wat Jimmy Kimmel betreft … dit was, toegegeven, niet zijn beste uur. Maar Megan lijkt niet zo boos op hem te zijn, aangezien ze zijn show sindsdien meerdere keren heeft gedaan.

Jimmy reageerde ook op de heropleving van de oude clip door te zeggen dat hij hoopte dat "hij de afgelopen twintig jaar is geëvolueerd en volwassen is geworden, en ik hoop dat dat duidelijk is voor iedereen die naar mijn show kijkt."

Hoe je je ook voelt over deze controverse, er is niemand van ons die niet iets heeft gezegd of gedaan waar we geen spijt van hebben. Net als de wereld bevinden we ons in een constante staat van evolutie en verandering en dat betekent dat we met wat groeipijnen te maken hebben.

Aanbevolen: