Hier is hoe de broer van Elon Musk zijn 'Super Villain'-reputatie kreeg

Inhoudsopgave:

Hier is hoe de broer van Elon Musk zijn 'Super Villain'-reputatie kreeg
Hier is hoe de broer van Elon Musk zijn 'Super Villain'-reputatie kreeg
Anonim

Elon Musk verhuisde naar Texas om minder belastingen te betalen. Hij laat zijn vriendinnen blond worden, volgens SpaceX-medewerkers en zijn eigen exen. Zijn vervuilende ruimtetoerisme is zo slecht voor het milieu dat een letterlijke prins hem er zojuist om heeft gevraagd.

Hoe kan hij de MINDER PROBLEMATISCHE Musk-broer zijn??

Voer Kimbal in.

Hij is de jongere (en naar verluidt gemene) broer van Elon. Dankzij internetbedrijven die hij eind jaren '90 met Elon deelde, is deze 49-jarige kerel al bijna 20 jaar miljardair. Kimbal Musk slaagde erin om het grootste deel van die tijd uit de schijnwerpers te blijven, maar nu niet meer!

Nu slepen mensen op TikTok en Twitter hem mee voor een aantal echt duistere zakelijke praktijken en een algehele sfeer van, nou ja … 'kwaadaardig meesterbrein'.

Dit is alle reden waarom zelfs de luidste supporters van Elon Musk niet van Kimbal houden.

Naar verluidt zijn werknemers afzetten

Kimbal haalde de krantenkoppen tijdens de pandemie toen zijn restaurantbedrijf werd gesloten en heropend. De in Colorado gevestigde keten kwam onder vuur te liggen omdat ze alle werknemers lieten betalen aan een noodhulpfonds voor werknemers, geen van hen toegang tot dat fonds gaven toen de COVID-noodsituatie toesloeg, en ze vervolgens allemaal ontsloegen terwijl ze hun noodhulpgeld hielden.

Zoals Huffington Post meldde, bedroeg het fonds uiteindelijk ongeveer $ 25.000. Nadat de restaurants waren gesloten, werden de arbeiders niet langer beschouwd als "huidige werknemers", dus werd hen allemaal de toegang tot het fonds ontzegd en moesten ze elders naar een baan zoeken.

Dit probleem kreeg grip op TikTok nadat een voormalige restaurantmedewerker van Kimbal haar ervaring met de 'schurk' had beschreven. Deze video van @EvieEddie3 werd meer dan drie miljoen keer bekeken op de app voordat hij duizenden keren op Twitter werd gedeeld:

Epstein hielp Kimbal om van het leven te houden

De commentaarsecties op die TikTok-video (en Tweet-reacties erop) slepen Kimbal allemaal mee voor zijn duistere behandeling van Evie en haar collega's. Mensen aarzelden niet over de geruchten die Kimbals persoonlijke leven ook hebben gevolgd.

"Kimbal was ook maatjes met Epstein, een geweldige kerel!" leest een sarcastische Tweet die linkt naar een Business Insider-rapport dat de onteerd multimiljonair Jeffrey Epstein vroeger "regelmatig contact" had met Kimbal Musk.

Misschien heeft hij zelfs dates voor Kimbal geregeld in een poging om beter toegang te krijgen tot Elon en zijn bedrijven. Vrouwen vinden voor rijke en machtige mannen is eigenlijk waar Jeffrey voor ging…dus dat is niet goed!

Business Insider beweert dat Kimbal tussen 2011 en 2012 een relatie had met een vrouw met wie Epstein hem in contact bracht. Ze was een Oost-Europees model dat eerder met Epstein was uitgegaan en deel uitmaakte van zijn 'entourage'. Die zogenaamde entourage (samen met Jeffrey Epstein zelf) kreeg in 2012 uiteindelijk een privétour door SpaceX en veel mensen denken dat Kimbal verantwoordelijk was.

Kimbals controversiële Tesla-baan

Dus wat doet deze man naast het bezitten van restaurantketens? Hij lanceert een bizar anti-vakbondsproject voor gemeenschapstuinieren, voedt een paar kinderen op en zit in het bestuur van Tesla. Veel fans van Tesla beweren dat Kimbal die laatste rol kreeg vanwege zijn familiebanden - en veel echte aandeelhouders van Tesla willen dat hij weggaat.

Op het moment van deze publicatie proberen ze hem van het bord te stemmen. Volgens een adviesbureau dat de aandeelhouders hadden ingehuurd, bleek Kimbal een "buitensporige vergoeding" te ontvangen voor zijn functie als niet-uitvoerend bestuurslid. Niet-uitvoerend betekent dat deze man niet echt betrokken is bij het beheer of de organisatie van Tesla's zaken.

Het adviesbureau vond ook veel racisme en diversiteitsproblemen in Tesla's fabrieken en managementruimtes. Helaas, zoals Grimes' eigen moeder opmerkte, doet het bedrijf het niet altijd goed.

Emerald Mine Money

Racismebeschuldigingen lijken Elon Musk te volgen. Weet je wat Elon nog meer heeft gevolgd? Kimbal.

De 49-jarige groeide op naast Elon. Beiden zijn geboren in Zuid-Afrika en hebben daar een groot deel van hun jeugd doorgebracht. Toen verhuisde Elon naar Canada om te studeren aan Queen's University, en toen Kimbal oud genoeg was, deed hij precies hetzelfde. Maar laten we teruggaan naar dat deel van Zuid-Afrika…

Errol Musk, vader van beide jongens, was mede-eigenaar van een enorme smaragdmijn in Zambia ten tijde van de Zuid-Afrikaanse apartheid. Hij heeft zelf beweerd dat het profiteren van de smaragdgroene mijnwerkers (die dankzij de apartheid in zeer slechte omstandigheden leefden) de basis legde voor het miljardenleven van Elon en Kimbal.

Hoe schud je de beschuldigingen van je af dat je rijkdom is gebouwd op de rug van onderdrukte Afrikaanse mensen? Blijkbaar niet.

Kritiek op de omstandigheden van Elon en Kimbal's opvoeding komt nog steeds op elk moment dat een van hen de krantenkoppen ha alt.

Hier zijn slechts een paar van de VEEL opmerkingen over inhoud over Kimbal die rijk wordt door zijn arbeiders te kort te doen tijdens de pandemie:

"Akshually, ik ben rijk geworden doordat mijn vader een smaragdgroene mijn oplichtte van zwarte mensen in Zuid-Afrika…-Kimbal Musk," schreef iemand die niet Kimbal Musk is.

"Over nageslacht van de smaragdmijn gesproken, @kimbal 'tweede viool' Musk is zelfs meer een sociopathische kanker dan zijn broer, "schreef een ander.

"Wacht tot je erachter komt hoe hun familie zogenaamd rijk is geworden", luidt een andere opmerking. "Allemaal uit een smaragdmijn in Zuid-Afrika."

Eerlijk gezegd, we zijn verrast dat meer mensen de hoed niet noemden.

Aanbevolen: