Elon Musk lijkt diep spijt te hebben van het financieel steunen van Amber Heard, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Elon Musk lijkt diep spijt te hebben van het financieel steunen van Amber Heard, hier is waarom
Elon Musk lijkt diep spijt te hebben van het financieel steunen van Amber Heard, hier is waarom
Anonim

Tijdens de uitspraak in de zaak Amber Heard vs. Johnny Depp, ontving Johnny $10 miljoen aan schadevergoedingen in verband met gemiste carrièremogelijkheden en $5 miljoen aan schadevergoedingen. Echter, volgens The Independent, "verlaagde de rechter later de punitieve schadevergoeding tot $ 350.000, het maximum dat is toegestaan in de staat Virginia, waar het proces plaatsvond." Toen het vonnis eenmaal was uitgesproken, dachten de meeste mensen dat Amber het zich onmogelijk zou veroorloven om Johnny te betalen. Zoals een persoon op Twitter schreef: "Johnny Depp won van zijn ex-vrouw Amber Heard en krijgt $ 15 miljoen schadevergoeding tegen zijn ex-vrouw, maar het vermogen van zijn ex-vrouw wordt geschat op ongeveer $ 8 miljoen."

Fans speculeerden dat de actrice naar haar ex Elon Musk zou rennen voor hulp. Het lijkt er echter op dat Elon Amber beu is. Elon en Amber begonnen in 2017 in het openbaar te daten. Een bron vertelde People dat toen de tijd rijp was, en ze allebei single waren, hij haar romantisch begon te achtervolgen. Volgens de bron speelde Amber een tijdje hard to get, waardoor Elon nog meer geïnteresseerd raakte. Ze gingen ook af en toe uit, en in februari 2018 gingen Elon en Amber voorgoed uit elkaar, met een bron die beweerde dat Elon besloot om dingen te beëindigen, en Amber was het ermee eens dat de relatie op zijn einde liep. Heeft Elon Musk spijt dat hij Amber Heard financieel heeft gesteund? Hier zijn alle details.

Hoe was de relatie tussen Tesla-CEO Elon Musk en actrice Amber Heard?

Fans speculeren dat Elon Musk Amber Heard niet langer financieel steunt omdat hij alle chantage beu is. Er zijn altijd geruchten geweest dat de relatie tussen Elon en Amber fysiek was, en Trinity Esparza, die voor Johnny Depp en Amber Heard werkte, zei dat ze geen sporen op Amber had gezien in de dagen voordat Heard de echtscheiding aanvroeg. Maar ze zag wel sporen op haar nadat ze de nacht met Elon in het penthouse had doorgebracht.

Iets anders dat fans zeiden dat Amber over Elon heeft, is het bewijs van hun trio-affaire met Cara Delevingne. Josh Drew getuigde dat voor zover hij weet Amber Heard, Elon Musk en Cara Delevingne een drievoudige relatie hadden toen Amber nog getrouwd was met Johnny Depp. Aan de andere kant onthulde Jennifer Howell eerder dat Amber en Elon verwikkeld waren in een juridische strijd over haar ingevroren embryo's, en Ambers moeder sprak er met haar over.

Howell zei: "Paige vertelde me… ze was in een juridische strijd met hem over de rechten op embryo's die ze samen hadden gemaakt. Hij wilde ze vernietigen en Amber probeerde ze te houden om een baby te krijgen." Daarnaast zijn er ook geruchten dat Amber bewijs heeft van Elon's moreel twijfelachtige gedrag van zijn huisfeesten voor volwassenen, waaronder enkele met minderjarigen. Volgens fans was Amber van plan om alles wat ze had op Elon te gebruiken om hem het geld te laten geven.

Waarom lijkt Elon Musk er spijt van te hebben Amber Heard financieel te steunen?

Elon Musk is naar verluidt moe van alle chantage en zal Amber Heard niet financieel steunen. Iets anders waardoor Elon alle banden met de actrice verbrak, was waarschijnlijk het besef dat Amber nooit van hem hield en hem alleen voor de gek hield als ze samen waren. Dat feit kwam vrij duidelijk naar voren in de rechtbank toen Johnny Depp's voormalige agent Christian Carino details van 2017-berichten met het gerechtsgebouw deelde en getuigde dat Amber met Elon aan het daten was terwijl ze probeerde zich te verzoenen met Depp. Carino onthulde ook dat Amber niet van Elon hield en hem alleen gebruikte om de ruimte op te vullen. Elon zou zelfs zo klaar zijn met het steunen van Amber dat hij Johnny Depp subtiel steunde toen hij op de zaak reageerde in de tweet van Lex Fridman.

Lex tweette: "Mijn afhaalrestaurants van Johnny Depp vs. Amber Heard-rechtszaak: 1. Roem is een geweldige drug (voor sommigen). 2. Psychiaters en advocaten hebben drastisch verschillende niveaus van bekwaamheid.3. Liegen tegen miljoenen mensen is iets waar mensen toe in staat zijn. 4. Liefde kan rommelig zijn. 5. Mega pint wijn." In reactie op de tweet schreef Elon: "Ik hoop dat ze allebei verder gaan. Op hun best zijn ze stuk voor stuk ongelooflijk."

Amber Heard moet haar Tesla Model S verkopen om Johnny Depp te betalen

Het blijkt dat Elon op de een of andere manier heeft geholpen, omdat het gerucht gaat dat Amber haar Tesla Model S gaat verkopen, wat een geschenk van Elon was om de betaling te compenseren. Volgens bronnen is ze ook van plan om een aantal van haar waardevolle spullen te verkopen om de betaling te voldoen. Fans op sociale media adviseerden Elon om zo ver mogelijk weg te blijven, met de opmerking: Ik zal permanent het respect verliezen voor Elon Musk of iemand anders die het beroep van Amber Heard financiert. Ze verdient het om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor haar kwaadaardige acties en de prijs te betalen voluit. Elon, neem die arme baby als je echt wilt helpen.'

Aanbevolen: