Wat vinden fans echt van seizoen 7 van 'Jonger'?

Inhoudsopgave:

Wat vinden fans echt van seizoen 7 van 'Jonger'?
Wat vinden fans echt van seizoen 7 van 'Jonger'?
Anonim

Er zijn zoveel redenen om van Younger te houden, van het verslavende karakter van de snelle verhaallijnen, de liefdesverhalen tussen Liza en Josh (en Liza en Charles), en het inzicht in het uitgeven van boeken. Fans hebben geanticipeerd op seizoen 7 omdat het de laatste is, en nu kunnen ze eindelijk zien wat er daarna gebeurt.

Het zou geweldig zijn om een spin-off over Kelsey te zien, en voordat dat gebeurt, hebben fans afgestemd op deze laatste afleveringen van Younger. Wat vinden fans echt van seizoen 7? Laten we eens kijken naar wat mensen hebben gezegd.

De verhaallijn van Charles/Liza

Het is leuk om achter de schermen feiten over Younger te leren, aangezien het de afgelopen jaren zo'n populaire show is geweest. Maar hoewel fans erg uitkeken naar dit laatste seizoen, klinkt het niet alsof velen het geweldig vinden hoe de verhaallijnen zijn verlopen.

In de première van seizoen 7 kwamen kijkers erachter dat Liza Charles had verteld dat ze niet met hem wilde trouwen. Maar hoewel ze bij elkaar wilde blijven, was hij niet geïnteresseerd en zei dat als ze niet zijn vrouw zou worden, hij niet bij haar kon blijven.

Dit was hartverscheurend om te zien en het bleek dat sommige fans deze verhaallijn helemaal niet leuk vonden.

Een fan deelde in een Reddit-thread dat ze de manier waarop Charles zich gedraagt niet begrijpen. Ze schreven: "Het is zo frustrerend. Ze hadden volledig veranderd wie hij was. Vanaf het allereerste begin was Charles bezig met het optillen van Liza. Hij heeft haar carrière gesteund. Om hem nu op een gelijk speelveld met Josh te zetten, ze veranderen hem om te controleren. Ik snap het niet."

Een andere fan vroeg zich af waarom Charles en Liza uit elkaar zouden gaan en zei dat het niet leek alsof ze hun relatie zo gemakkelijk opzij zouden zetten.

In een Reddit-threaddiscussie over aflevering 6, "The F Word", is het algemene gevoel dat het drama tussen Liza en Quinn niet leuk is om naar te kijken. Quinn heeft Liza erin geluisd en haar campagnemanager verteld om tegen haar te liegen en te doen alsof Quinn alleen met Charles uitgaat, zodat ze zijn dochters kan gebruiken en zich kandidaat kan stellen voor de gouverneur. Liza bracht zichzelf in verlegenheid door Charles te vertellen wat ze hoorde, maar het bleek niet waar te zijn en Charles werd boos.

Seizoen 7 In het algemeen

Een fan begon ook een Reddit-thread en zei dat ze seizoen 7 haten. Ze schreven: "Ik begrijp helemaal dat ze dit via covid hebben gefilmd, dus er moesten aanpassingen worden gemaakt, maar verhaallijnen voelen gehaast en er is een algemeen gebrek aan aannemelijkheid en algehele vlakheid met het tempo / de dialoog van de show."

De fan deelde ook de hoop dat de seriefinale het matige laatste seizoen goedmaakt.

Verschillende kijkers zeiden dat ze marketingwonder Diana niet in de serie zagen. Haar personage is op een verlengde huwelijksreis omdat ze zoveel vakantietijd heeft gespaard, maar het is absoluut vreemd om dit geliefde personage niet te zien. Fans merkten ook op dat, hoewel Lauren een leuk "bijpersonage" is, ze te veel schermtijd krijgt, omdat ze inv alt voor Diana bij de uitgeverij. Fans zien Diana liever in haar rol.

Sommige fans zeiden ook hoe het lijkt omdat Charles gemeen doet tegen Liza, en Josh' nieuwe liefdesbelang is niet gelukt omdat ze niet wil daten met iemand die een kind heeft, misschien betekent dat dat Liza zal uiteindelijk voor Josh kiezen. Of het kan betekenen dat ze helemaal niemand kiest.

De laatste aflevering

Terwijl fans hun vingers kruisen voor een epische seriefinale, is dat precies wat sommige castleden beloven.

Sutton Foster zei dat fans de seriefinale leuk zullen vinden. In een interview met TV Line zei ze: "Ik had geen idee hoe ze het zouden beëindigen, maar toen ik het einde las, voelde ik me ongelooflijk tevreden en realiseerde ik me:" Oh, er was geen andere manier waarop het had kunnen eindigen. Ik bedoel, ik denk dat het op een miljoen manieren had kunnen eindigen, maar de manier waarop ze het eindigden, ik [hijgde] en realiseerde me dat het het perfecte einde was."

Creator Darren Star deelde met Entertainment Tonight dat de seizoensfinale een uur duurt en hij denkt dat dit is wat fans willen zien. Hij zei: "Ik ben erg blij met deze laatste aflevering die tot het allerlaatste moment wendingen en wendingen heeft."

Fans staan te popelen om de seriefinale te zien en hoewel velen niet van deze laatste groep afleveringen houden, hangt er veel hoop in de lucht dat Liza haar enige ware liefde zal kiezen en dat iedereen geluk zal vinden.

Aanbevolen: