Wat vinden Nick en Vanessa Lachey echt van 'Love Is Blind'?

Inhoudsopgave:

Wat vinden Nick en Vanessa Lachey echt van 'Love Is Blind'?
Wat vinden Nick en Vanessa Lachey echt van 'Love Is Blind'?
Anonim

Wat is een betere goedkeuring voor een datingshow dan een echt stel op hostingtaken hebben? Tenminste, dat lijken Nick en Vanessa Lachey te denken van hun stint op 'Love is Blind' op Netflix.

De zangeres en de 'NCIS: Hawai'i'-actrice presenteren de datingshow waarin singles uit dezelfde regio de ware liefde proberen te vinden zonder hun toekomstige partners meteen te zien. De deelnemers daten in de zogenaamde pods, waar ze met anderen kunnen praten via een spreker, en kunnen ervoor kiezen om iemand ten huwelijk te vragen wanneer ze maar willen. Ze krijgen hun verloofde echter pas na deze eerste fase te zien. Na de verloving zien de koppels elkaar en brengen ze wat tijd samen door om te beslissen of ze door willen gaan met de bruiloft.

Met twee seizoenen van 'Love is Blind' beschikbaar om te streamen op Netflix en nog drie afleveringen (om nog maar te zwijgen van hun andere show, 'The Ultimatum') die al aan de gang zijn, heeft het powerkoppel plezier gehad met het spelen van Cupido. Maar wat vinden Nick en Vanessa echt van 'Love is Blind?'

Nick en Vanessa Lachey over waarom ze besloten om samen 'Love Is Blind' te hosten

In een interview met 'The Daily Beast' onthulde Nick Lachey dat de beslissing om 'Love is Blind' samen met zijn vrouw Vanessa te hosten een vrij organisch proces is geweest.

"We hebben eindelijk gezegd, weet je, waarom beginnen we dit niet samen te doen?" Lachey zei.

"We vinden het allebei leuk om te doen, en we genieten echt van elkaar."

De zanger en presentator onthulden ook dat de relatie tussen hem en Vanessa aanvankelijk een afspiegeling was van wat er in de pods tussen de deelnemers gebeurt, terwijl ze toegewijd waren aan hun relatie ondanks dat ze aan verschillende kusten waren.

"We brachten veel tijd door - uren en uren en uren - gewoon aan de telefoon praten totdat je oor pijn deed, eigenlijk alles over elkaar te leren, " zei Lachey.

"Terugkijkend, die tijden apart en zoveel tijd met elkaar doorbrengen, praten tot in de kleine uurtjes van de ochtend, dat legde echt een soort basis voor onze relatie die echt zinvol en belangrijk was terwijl we gingen vooruit."

Wat Vanessa betreft, ze legde uit dat het voor hen cruciaal was om mensen te laten zien hoe de basis van liefde kan worden gevonden in iets anders dan uiterlijk en fysieke aantrekkingskracht.

"Ik denk dat toen Nick en ik [de show wilden hosten]… we [wilden] dat mensen begonnen te praten over het zien van liefde in zijn ware vorm, die een emotionele basis heeft."

De Lacheys hadden geen idee of 'Love Is Blind' zou werken

Hoewel de show nu een grote hit is op Netflix, was dit niet altijd het geval, zoals Nick uitlegde.

Toen ze het eerste seizoen presenteerden, hadden ze geen idee of 'Love is Blind' een succes zou worden.

Letterlijk kwamen we thuis van het werk en dronken we gewoon wat en gingen we aan de bar van het hotel zitten. 'Laat me je vertellen wat er vandaag aan de kant van de jongens is gebeurd.' 'Laat me je iets vertellen over de meisjeskant', zei Nick.

"We zitten erin, en we praten erover en laten de waterkoeler praten terwijl hij in productie is."

Nick Lachey zou 'Love Is Blind' een kans geven

Hij en Vanessa zijn al meer dan tien jaar getrouwd, maar Nick heeft toegegeven dat hij 'Love is Blind' zou proberen als hij vrijgezel was.

"Ik ben sowieso meestal een behoorlijk emotioneel open persoon", zei de zanger.

"Dus ik denk niet dat ik een probleem zou hebben om all-in te gaan en er met beide voeten in te springen en op het beste te hopen… Als je op zoek bent naar liefde en je hebt het niet gevonden, waarom niet? Ik zou ervoor gaan."

Vanessa Lachey over 'Love Is Blind' seizoen twee reünie

Zoals fans van de show weten, was de reünie-aflevering van seizoen twee behoorlijk dramatisch. In een interview heeft Vanessa uitgelegd dat de hele reünie ongeveer drie of vier uur duurde en dat niet alles de laatste snede haalde.

"We waren daar, godverdomme, drie tot vier uur om met ze te praten," vertelde Vanessa 'Ons' tijdens een gesprek met haar man.

"Ik weet dat mensen zeggen: 'Oh, ik wil de andere drie uur zien', [omdat] je alleen de versie van één uur hebt, maar er is veel emotie: zowel hoge hoogtepunten als lage dieptepunten. Mensen huilden [en] mensen liepen van de set af. Het is duidelijk dat een deel ervan werd uitgezonden."

"Hopelijk kunnen mensen ernaar kijken en ervan leren, en hopelijk kunnen mensen ernaar kijken en erdoor geïntrigeerd raken", voegde Vanessa eraan toe.

Vanessa Lachey over 'Love Is Blind' Being Real and Raw

Over het succes van 'Love is Blind' en 'The Ultimatum' gesproken, Vanessa Lachey denkt dat ze weet waarom ze zo aanslaan bij kijkers.

"Ze zijn super rauw, en je kunt het niet scripten, en je kunt het niet repeteren, en ik denk dat mensen dat voelen," zei ze.

"Je kunt het voelen door het televisiescherm."

'Love is Blind' wordt gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: