Wat vinden de andere talkshowhosts echt van Jimmy Fallon?

Inhoudsopgave:

Wat vinden de andere talkshowhosts echt van Jimmy Fallon?
Wat vinden de andere talkshowhosts echt van Jimmy Fallon?
Anonim

Jimmy Fallon is een populaire late night-tv talkshow-persoonlijkheid. Hij presenteerde The Tonight Show Starring Jimmy Fallon op NBC sinds 2014, toen hij de oude Tonight Show presentatorverving Jay Leno Voordat hij presentator van een late night talkshow werd, was Fallon druk bezig met het spelen in films. De komiek begon zijn carrière als castlid van Saturday Night Live en verdiende uiteindelijk de felbegeerde rol van "Weekend Update" -presentator, die hij later deelde met Tina FeyAls presentator van een talkshow is Fallon bekend geworden door zijn speelse sketches als 'Lip Sync Battle' en 'Thank You Notes', en door zijn gasten te betrekken bij games als Password en Catchphrase.

Jimmy Fallon, wiens YouTube-kanaal 28,2 miljoen abonnees heeft, heeft de televisie 's avonds laat veranderd met zijn grappige sketches en spelletjes, en ooit in de geschiedenis van de talkshow, vooral late night talkshow-geschiedenis, dat zou niet zo goed zijn opgevat door andere hosts. Tegenwoordig zijn de gastheren een beetje beschaafder met elkaar, en sommige zijn zelfs gratis. Dus wat vinden andere presentatoren van talkshows van grappige kerel Fallon?

6 Stephen Colbert

Al lange tijd televisiepresentator van The Late Show met Stephen Colbert, Stephen Colbert staat bekend om zijn politieke scherpzinnigheid en stukjes in zijn show die het bewijzen. In 2016 kwam Fallon onder vuur te liggen voor een interview dat hij voerde met de toenmalige presidentskandidaat Donald Trump. Gezien zijn politieke kennis werd Colbert om zijn mening gevraagd. Colbert kwam ter verdediging van Fallon en zei: "Je gaat niet naar Jimmy Fallon's show voor politieke satire of zelfs politieke discussies", en voegde eraan toe: "hij is een entertainer en hij is briljant." Veel lof van de heer Colbert.

5 Ellen DeGeneres

Actrice en komiek die bekend staat om haar stem als Dory in Pixar-films Finding Nemo en Finding Dory, Ellen DeGeneres is ook presentatrice van de talkshow The Ellen DeGeneres Show, die na het komende negentiende seizoen zal eindigen. DeGeneres is al heel lang bevriend met Fallon en beide presentatoren zijn in elkaars shows verschenen.

4 Jimmy Kimmel

Late night talkshowhost Jimmy Kimmel wordt vaak vergeleken met Jimmy Fallon, deels vanwege hun gedeelde voornaam, maar ook omdat ze allebei hilarische late night hosts zijn. Kimmel host Jimmy Kimmel Live! op ABC en staat bekend om zijn sketches waarin beroemdheden gemene tweets over zichzelf lezen en ouders zichzelf filmen terwijl ze hun kinderen vertellen dat ze al hun Halloween-snoepjes hebben opgegeten. Gezien het feit dat ze regelmatig grappige late night-content leveren, en zelfs een beetje op elkaar lijken, is het begrijpelijk waarom de twee door elkaar worden gehaald. Kimmel heeft gezegd: "Mijn enige klacht over Jimmy Fallon is de voornaam: Jimmy." Afgezien van zijn ruzie met Fallon's voornaam, heeft Jimmy Kimmel een hoge dunk van zijn nachtelijke rivaal.

3 Conan O'Brien

Voormalig televisiepresentator Conan O'Brien presenteerde zijn show Conan op TBS, maar de iconische show eindigde slechts enkele maanden geleden. Net als Fallon begon ook O'Brien zijn carrière bij SNL, waar hij werkte als schrijver. Evenals Fallon nam O'Brien voor een korte tijd de gastheer van The Tonight Show voor Jay Leno over, maar Jay Leno kwam uiteindelijk terug en verving O'Brien. Jimmy Fallon nam later het stokje over van Jay Leno toen hij officieel met pensioen ging. Vanwege de controverse werd O'Brien natuurlijk gevraagd naar zijn mening over Jimmy Fallon die het overnam, en O'Brien had niets dan vriendelijke dingen te zeggen. "Het is een leuk optreden," zei hij en voegde eraan toe: "Jimmy is de perfecte man om het te doen; hij gaat fantastisch werk leveren." Ondanks de dramatiek is er geen kwaad bloed tussen de twee Tonight Show-hosts.

2 Kelly Clarkson

Singer, songwriter, allereerste winnaar van American Idol, en voormalig coach van The Voice, Kelly Clarkson host nu al een paar seizoenen haar eigen talkshow overdag en zal het tijdslot van Ellen Degeneres daarna overnemen haar laatste seizoen. Clarkson kent Jimmy Fallon al jaren, want beiden zijn sinds het begin van de jaren 2000 een begrip in de entertainmentindustrie. Clarkson is gedurende haar carrière verschillende keren in Fallon's show verschenen, zelfs sinds de première van haar eigen show. Beiden zijn altijd blij elkaar te zien en halen vaak herinneringen op aan verhalen van toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

1 Seth Meyers

Comedian Seth Meyers werkt ook bij NBC als een late night televisiepresentator, waar hij Late Night with Seth Meyers host na Fallon's block. Meyers is een andere presentator van een late night talkshow die zijn start heeft gemaakt bij SNL. Meyers was hoofdschrijver bij de legendarische sketch comedy show, en trad later in de voetsporen van Fallon en waar hij samen met Amy Poehler "Weekend Update" werd, en later Cecily Strong tot aan zijn vertrek. Fallon en Meyers zijn al heel lang vrienden, en toen Fallon kritiek kreeg vanwege zijn controversiële Trump-interview, kwam zijn oude vriend hem te hulp. De twee verschijnen ook regelmatig in elkaars shows.

Aanbevolen: