Bryan Cranston zei dat deze 'Breaking Bad'-scène het moeilijkst is om naar te kijken

Inhoudsopgave:

Bryan Cranston zei dat deze 'Breaking Bad'-scène het moeilijkst is om naar te kijken
Bryan Cranston zei dat deze 'Breaking Bad'-scène het moeilijkst is om naar te kijken
Anonim

Voor iedereen die Bryan Cranston in 'Malcolm in the Middle' heeft gezien, was zijn beurt in 'Breaking Bad' bijna eng. Hij speelde W alter White zo overtuigend dat het alle herinneringen aan Hal uit de hoofden van de fans wist.

Hoe indrukwekkend Cranstons acteerprestaties ook zijn, het was niet altijd gemakkelijk voor hem om W alter te portretteren. In feite vond hij één scène bijzonder moeilijk, aangezien het onderwerp dicht bij huis raakte.

Wat heeft Bryan Cranston gezegd over het spelen van W alter White?

Het eerste wat Bryan toegaf over het spelen van W alter White, is dat hij het bijna niet deed. In feite wilden de leidinggevenden van Fox in eerste instantie niet eens Cranston voor het optreden. Gelukkig deed hij auditie, verbaasde hij hen en zorgde hij ervoor dat 'Breaking Bad' de geschiedenis in ging.

Natuurlijk heeft Bryan toegegeven dat hij en Aaron Paul hard hebben gewerkt om hun rollen overtuigend te maken, zozeer zelfs dat het filmen de hulp van echte wetenschappers vereiste. Het was duidelijk niet gemakkelijk om de show realistisch of emotioneel zwaar te maken.

Vooral als het ging om een bepaalde scène waarbij Cranston echte tranen vergiet.

'Jane' zien sterven was de zwaarste scène van Cranston

In een interview legde Bryan uit dat de aflevering waarin Jane sterft persoonlijk het moeilijkst was voor hem. In de scène komt W alter een kamer binnen waar Jane 'slaapt', maar ze is eigenlijk onder invloed van een illegale substantie.

Terwijl W alter toekijkt, krijgt Jane stuiptrekkingen, braakt ze en stopt dan met bewegen. Het beeldmateriaal snijdt tussen het gezicht van Jane en W alter en kijkers kunnen zien dat de tranen uit zijn ogen beginnen te vallen terwijl er een blik van afschuw over zijn gezicht komt.

In de show was het personage van Krysten Ritter, Jane, geen familie van W alter White. In feite werd hij vóór deze tumultueuze scène door haar gechanteerd. Maar Bryan legde uit dat terwijl hij naar Ritter keek in die scène, hij even het gezicht van zijn dochter zag in plaats van dat van Krysten.

Bryans echte dochter maakte deze scène moeilijk

In de show had W alter White enige motivatie om Jane te laten stikken in haar braaksel en vervolgens te sterven. Maar in het echte leven is Bryan Cranston een liefhebbende vader van zijn dochter Taylor Dearden, die toevallig ook in de industrie werkt.

Veel acteurs -- en kijkers -- kunnen zich inleven in de uitdagingen van Bryan met de scène. Uiteindelijk was zijn uitdrukking van emotie precies wat de scène nodig had. W alter was tenslotte ook een vader in de show, dus het was logisch dat hij emotie toonde bij iemands dood -- zelfs als ze hem chanteerde.

Bryan legde uit dat hij na de scène "die gevoelens moest zuiveren" en de schok van zich af moest schudden toen hij zich zijn dochter voorstelde als een bijna-doodverslaafde. Het resultaat? Een geweldige scène die trouw was aan karakter.

Aanbevolen: