Fans hebben deze 'Young Sheldon'-acteur nooit opgemerkt in 'The Big Bang Theory

Inhoudsopgave:

Fans hebben deze 'Young Sheldon'-acteur nooit opgemerkt in 'The Big Bang Theory
Fans hebben deze 'Young Sheldon'-acteur nooit opgemerkt in 'The Big Bang Theory
Anonim

Young Sheldon is een hit onder fans van The Big Bang Theory, wat niet eenvoudig is met de spin-off na zo'n geliefde show, maar Young Sheldon doet het prima op zichzelf, met zijn aflevering herhalingen die eerder dit jaar de meeste nieuwe sitcoms overtreffen.

Het was een genot om naar de kindertijd van Sheldon Cooper te kijken en meer te weten te komen over zijn familie, en het helpt zeker bij het verdriet dat fans van The Big Bang Theory nog steeds voelen ondanks dat de show eindigde in 2019.

Hoe verhoudt 'Young Sheldon' zich tot 'The Big Bang Theory'?

Young Sheldon is de spin-off "Big Bang" waarmee kijkers in de geest van een kindergenie kunnen duiken en tegelijkertijd de capriolen van Sheldons broers en zussen kunnen volgen: zijn tweelingzus Missy Cooper is een klein meisje met een grote persoonlijkheid en zijn oudere broer Georgie houdt van meisjes en geld en besteedt verder niet veel aandacht aan.

Young Sheldon volgt ook het huwelijk van Sheldons ouders, Mary en George Cooper, en hoe het was om eind jaren tachtig een opmerkelijk maar ongewoon kind op te voeden in Texas. Fans kunnen ook Sheldon's 'meemaw' Connie Tucker en haar escapades volgen.

Wat hebben fans van 'The Big Bang Theory' en 'Young Sheldon' gemist?

Young Sheldon is leuk om naar te kijken, ook al blijft het niet altijd honderd procent trouw aan het universum van The Big Bang Theory.

Het is nog steeds spannend om te zien wanneer de spin-offshow het goed doet en met succes het verband laat zien tussen Sheldons verleden en heden, zoals de tijd dat hij met zijn vader door C altech ging, of die ontroerende finale van seizoen twee toen fans zie alle Big Bang-cast als kinderen.

Kleine fans zullen de referenties tussen The Big Bang Theory en Y oung Sheldon opmerken, maar nogal wat fans hebben één acteur gemist, die verschillende rollen speelde in The Big Bang Theory en Young Sheldon.

Lance Barber speelde een ander personage in 'The Big Bang Theory'

Lance Kapper
Lance Kapper

Jonge Sheldon-fans zullen Lance Barber kennen als George Cooper, Sheldons vader die ook de voetbalcoach is op de school waar Sheldon en Georgie naar toe gaan. Maar het blijkt dat sommige fans met arendsogen hebben gezien dat George Cooper, die stierf in The Big Bang Theory, daadwerkelijk in de show was.

Het blijkt dat Lance Barber een ander personage speelde in The Big Bang Theory voor een aflevering waarin Sheldons beste vriend Leonard de confrontatie aanging met zijn pestkop uit zijn jeugd. En ja, raad eens wie de pestkop speelde.

Tijdens de aflevering "The Speckerman Recurrence" van seizoen 5 neemt Jimmy Speckerman (Lance Barber) contact op met Leonard via Facebook, waarbij hij hem vertelt dat hij afspreken voor een drankje en een idee voorstelt waarmee hij Leonards hulp wil omdat hij Leonard overwoog om een van de slimste mensen te zijn die hij kende.

Sheldon komt op voor Leonard en eist dat Speckerman zich verontschuldigt voor zijn gedrag jegens Leonard tijdens de middelbare school. Jimmy komt dronken naar het appartement van de natuurkundigen en verontschuldigt zich voor wat hij Leonard heeft aangedaan, maar vergeet alles wat hij de volgende ochtend heeft gezegd.

Wat vonden fans van Lance Barber in 'The Big Bang Theory?'

Lance Barber, die een rol speelde in Young Sheldon en The Big Bang Theory, liet sommige fans een beetje in de war. "Ik ben echt blij dat je dit ter sprake hebt gebracht", zei een Redditor. "Niemand heeft dit ooit eerder genoemd."

"Als Leonard en Sheldon ongeveer even oud zijn, slaat dat nergens op", zei een andere Redditor, die Lance Barber schijnbaar in de war bracht omdat hij in beide shows George Cooper Sr. had gespeeld. "Zijn vader die Leonard in elkaar slaat? Nee."

"Dan zien we Lance Barber weer op TBBT in S12, E10, dit keer als George Cooper op de videorecorder die Sheldon afspeelt", merkte een andere Redditor op.

Moet één acteur in beide shows zijn geweest?

Er waren ook Redditors die gefrustreerd waren dat fans van beide shows nog steeds geschokt waren door de rollen van Lance Barber, met een die zei: "Heeft iemand de gegevens om te analyseren hoe vaak iemand deze vraag stelt? Ik gok elke 10 dag!"

Twitter was echter verdeeld, waarbij sommige fans geschokt waren door de connectie die Lance Barber had met The Big Bang Theory, terwijl sommigen ervan overtuigd waren dat ze de enigen waren die de connectie ontdekten.

Afbeelding
Afbeelding

"Oh, ik heb dit niet opgemerkt", zei een Twitter-gebruiker. "En ik ben de grootste fan van beide shows… ik speel zelfs seizoen 8 van TBBT opnieuw."

"Ik dacht dat ik de enige was die dit opmerkte", zei een andere Twitter-gebruiker, "en er is ook een dame in TBBT die in eerdere seizoenen ook als model fungeert en later als wetenschapper … ik denk."

De Twitter-discussie had betrekking op wanneer een acteur in de ene show verschijnt en vervolgens in een andere verbonden show, of cameo-optredens maakt in spin-offs of cross-overs, en hoe fans soms het gevoel hebben dat dit overdreven is of kan verpest het universum van de show en neemt een deel van het realisme weg.

Maar misschien is Lance Barber ermee weggekomen, aangezien hij slechts een kleine rol speelde in The Big Bang Theory, jaren voordat de spin-offshow werd gemaakt, en de meeste fans de connectie pas onlangs oppikten.

Het roept ook de vraag op wie er nog meer uit The Big Bang Theory zal verschijnen in Young Sheldon? Als iemand in een toekomstige aflevering toch een cameo-optreden maakt, zullen fans van The Big Bang Theory en Young Sheldon het zeker op een bepaald moment zien en er iets over te zeggen hebben!

Aanbevolen: