ICarly' Preview: een volwassen versie van spaghettitaco's

Inhoudsopgave:

ICarly' Preview: een volwassen versie van spaghettitaco's
ICarly' Preview: een volwassen versie van spaghettitaco's
Anonim

We herinneren ons iCarly in al zijn eigenzinnige glorie. Van spaghettitaco's die we onze ouders smeekten om ons te maken, tot peren op laptops in plaats van appels, de show was een hit. Behalve Dan Schneider's betrokkenheid daarbij.

Nu is het grootste deel van de originele cast klaar voor de reboot die op 17 juni in première gaat. Het zal beschikbaar zijn op Paramount+. Fans kunnen 1 maand GRATIS proberen met code MOVIES. (Houd er rekening mee dat deze gratis aanbieding van één maand geldig is tot 30-6, 23:59 uur PT.)

'iCarly' Zonder Jennette McCurdy

Net zoals Hilary Duff een reboot-versie van Lizzie McGuire voor ogen had, zal iCarly meer volwassen verhaallijnen bevatten voor zijn sterren. Carly is volwassen en heeft niet dezelfde levenshindernissen die ze op 13-jarige leeftijd tegenkwam.

Nu, zonder fan-favorieten Sam en Gibby, schenkt de show fans een fast-forward traktatie. Miranda Cosgrove, Nathan Kress en Jerry Trainor namen deel aan een officieel reünie-interview om te praten over hun terugkeer naar Seattle.

Met betrekking tot hun momenten met Jennette McCurdy (Sam), die eruit sprongen, kon Cosgrove het niet laten om keer op keer op te noemen dat ze tijdens de show bij elkaar bleven.

"Er waren veel leuke momenten met Jennette", deelde ze met reüniepresentator Hunter March, "We moesten onze hoofden in het ijs dompelen in een aflevering. Toen we op die steiger waren, waren we altijd aardig van samen de gekste, raarste dingen moeten doen."

Teen Vogue meldde dat McCurdy tegenwoordig geen fan is van haar eerdere rollen vanwege haar traumatische relatie met haar moeder. Ze deelde op haar podcast Empty Inside: "Ik voel me zo onvervuld door de rollen die ik speelde en voelde me alsof het de meest goedkope, beschamende was. Ik deed de shows waar ik mee bezig was van ongeveer 13 tot 21, en tegen mijn 15e schaamde ik me al."

Nu, zelfs zonder de blonde beste vriend die een andere relatie met de show heeft, kunnen we nog steeds niet wachten om te zien hoe Paramount + de personages heeft laten evolueren. Zal Spencer nog steeds zo maf zijn als we hem ooit herinneren, of zal zijn persoonlijkheid alleen subtiele tonen bevatten van zijn excentrieke zelf uit het begin van de jaren 2000?

10 jaar groei

Miranda Cosgrove interviewde onlangs met ET Canada over hoe anders iCarly eruit zal zien zonder zijn Nickelodeon-affiliatie. Er is champagne en ongemakkelijke dates, alles waar de mensen die met haar zijn opgegroeid zich in 2021 mee kunnen identificeren.

Ze zei met betrekking tot het geven van fans wat ze zouden willen van de reboot: "We zijn opgegroeid net zoals zij. Het is gewoon leuker om personages te spelen die dingen meemaken die we echt doormaken in het echte leven in onze twintiger jaren."

Volgens Jerry Trainor in een interview met Page Six naast Nathan Kress, is dit het "coolste wat er op dit moment gebeurt". De man die ooit Crazy Steve was op Drake & Josh is nog steeds net zo grappig en klaar om volledig te presteren wanneer de première debuteert.

Een show voor volwassenen 'In The Same Universe'

In hetzelfde Page Six-interview beschreef Nathan Kress de reboot op dezelfde manier als Cosgrove. Het is iets dat de social media influencer-wereld die we vandaag kennen kan vervalsen en een show waar de originele kijkers om kunnen lachen.

Trainor was het ermee eens: "We gaan die lijn volgen. Het wordt niet super rauw en blauw, maar er zullen seksuele situaties zijn. Ik zeg 'verdomme' in de trailer waarin iedereen in een Tizzy. Maar weet je, c'est la vie, we zijn volwassenen."

Als het gaat om zowel de acteurs die betrokken zijn bij jonge producties als de projecten zelf, hebben veel mensen problemen met volwassen thema's. Diezelfde critici geloven op de een of andere manier dat mensen, in karakter en niet, voor altijd 13 blijven. Dat is gewoon niet het geval.

Appartement opknapbeurt

Niet alleen de onderwerpen van iCarly veranderen, maar ook de set. Cosgrove en Trainor gaven ET een exclusieve rondleiding door de gloednieuwe set. Cosgrove introduceerde Carly's ruimte als een gedeelde ruimte met haar kamergenoot Harper, gespeeld door Laci Mosley.

"De koelkast is heel schattig", zei ze tegen camera's terwijl ze een vintage rode koelkast opendeed die was versierd met helderwitte keukenkasten. Het is een upgrade van de nostalgische slaapkamer die we kennen en waarderen van Carly's. Maar nogmaals, wie kleedt zijn appartement nog steeds aan zoals ze dat op 13-jarige leeftijd zouden doen? We kunnen je vertellen dat onze J-14-posters het niet zouden halen.

Deze nieuwe plek is compleet met mimosa's en pannenkoeken volgens de teasers van de afleveringen. Niet alleen dat, maar ook een dromerig balkon waar elke twintiger op zijn visiebord op hoopt. Natuurlijk maakte een barwagen het tot decorontwerp!

Verrassend genoeg is de set van Trainor extravaganter met subtiele odes aan zijn oude woonkamer. Ja, de robot is nog steeds intact en maakt zijn eigen comeback-optreden. We kunnen niet wachten om te zien hoe fans reageren op de volgende fase van iCarly. We hadden nooit verwacht dat we het zouden vieren met een wijnavond in plaats van een pakje Capri Suns.

Aanbevolen: