Kanye West geeft ons een sneak preview van zijn nieuwste schoenontwerpen voor Adidas

Kanye West geeft ons een sneak preview van zijn nieuwste schoenontwerpen voor Adidas
Kanye West geeft ons een sneak preview van zijn nieuwste schoenontwerpen voor Adidas
Anonim

Kanye West is de afgelopen weken het onderwerp geweest van veel controversiële nieuwsberichten. Sommige van deze verhalen zijn onder meer dat hij Kim Kardashians mogelijke abortus onthult, zorgen over zijn geestelijke gezondheid en zeer uiteenlopende meningen over zijn presidentiële campagne.

Hoewel de hoeveelheid controverse rond Kanye West voor sommige fans overweldigend was, lijkt hij niet geschokt; Hij nam nog steeds de tijd om zich te concentreren op een van zijn professionele carrières, als schoenontwerper voor Adidas.

Deze week besloot hij Twitter-gebruikers een voorproefje te geven van enkele nieuwe ontwerpen waar hij aan werkt.

Hier laat Kanye ons het ontwerp zien voor een nieuwe schoen, de 'YZY D Rose'. Deze naam verwijst naar een professionele basketbalspeler, Derrick Rose, die een collectie basketbalschoenen heeft bij Adidas.

De link tussen Derrick Rose en Kanye is goed ingeburgerd: ze zijn allebei opgegroeid in Chicago, Illinois, en Kanye heeft over Derrick Rose gerapt, in het nummer 'Don't Like'.

Hoewel Adidas geen commentaar heeft gegeven op de tweet van Kanye, is het mogelijk dat Kanye verantwoordelijk is voor het ontwerp van de nieuwste schoenen van Derrick Rose.

In een andere tweet deelde West een schoenontwerp dat hij 'Turrelleins' noemt. Hoewel de inspiratie voor deze schoen niet is bevestigd, is het mogelijk dat Kanye met deze schoen een eerbetoon brengt aan een van zijn favoriete artiesten, James Turrell. Kanye was lovend over het werk van James Turrell en heeft zelfs $ 10 miljoen gedoneerd om te helpen met een van zijn projecten.

In weer een andere tweet liet Kanye ons een schoen zien die veel lijkt op zijn Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runners.

The Wave Runner is een van de populairste schoenen van Kanye West op de sneakerverkoopwebsite StockX. De kleur van deze nieuwe schoen is echter heel apart, met een mix van mosterdgeel, oranje, blauw en zwart.

Voordat Kanye West zich voor de nacht afmeldde bij Twitter, besloot hij fans een brede blik te geven op veel meer van zijn nieuwste schoenontwerpen.

In deze laatste, meer overkoepelende tweet toonde Kanye ongeveer 12 verschillende groepen sneakers, in verschillende kleurenschema's. Gezien de overvloed aan schoenen die vanaf een afstand worden getoond, zou het veel tijd kosten om te bepalen welke schoenontwerpen en kleuren nieuw zijn.

Uiteindelijk moeten Yeezy-fans en sneakerfans echter blij zijn dat Kanye temidden van persoonlijke controverses nog steeds gefocust is op zijn professionele output.

Aanbevolen: