Wie is 'Stranger Things' seizoen 4 Star Grace Van Dien?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Stranger Things' seizoen 4 Star Grace Van Dien?
Wie is 'Stranger Things' seizoen 4 Star Grace Van Dien?
Anonim

Fans hebben veel vragen over seizoen 4 van Stranger Things. We weten zelfs niet helemaal zeker wanneer de populaire Netflix-serie wordt uitgezonden. Gezien de aard van de show en de mysterieuze teaser-trailers die zijn uitgebracht, snakken die-hard verslaafden naar details.

Dus, hoe zit het met de details die we wel weten? Welnu, het lijkt buitengewoon duidelijk dat we in het nieuwe seizoen dieper in het achtergrondverhaal van Elf zullen duiken. We weten ook dat Jim Hopper een heel, heel moeilijke tijd gaat doormaken. Daarnaast is er een assortiment van nieuwe karakters waar we binnenkort kennis mee zullen maken.

In een zeer recente aankondiging hoorden fans dat er vier nieuwe personages worden geïntroduceerd in Stranger Things seizoen 4. Ze omvatten een nieuwe liefdesbelang voor een van de jonge personages (Amybeth McNulty), een basketbalspeler met een zeer dramatische verhaallijn (Myles Truitt), een zorgzame begeleidingsadviseur (Regina Ting Chen) en de mooie, populaire cheerleader van de middelbare school met een heel duister geheim (Grace Van Dien). De onthulling heeft fans nieuwsgierig gemaakt naar elk van deze personages, evenals de acteurs die ze zullen vertolken. In het bijzonder is er nogal wat geroezemoes over Hawkins' nieuwste 'it'-meisje, Grace Van Dien.

Wie is Grace Van Dien precies?

Je gaat Grace Van Dien kennen… Dit staat buiten kijf. Het traject van haar opkomst in Hollywood, evenals wie haar familie is, bewijst dat ze een kracht is om rekening mee te houden. Combineer dit met haar prinsesachtige schoonheid en charisma op het scherm en je hebt een winnende formule… Niet dat het worden van een volleerd acteur in Hollywood kan worden samengevat met een paradigma… Maar als het kon, zou Grace Van Dien het zijn.

Allereerst heeft Grace acteren in haar bloed. Haar vader, Casper Van Dien, is buitengewoon bekwaam. Hoewel zijn beroemdste rol vaak het mikpunt is van veel grappen … Hij was tenslotte de hoofdrolspeler in Starship Troopers. Casper is ook verschenen in Tim Burton's Sleepy Hollow, Titans, Monk, Alita: Battle Angel en Hawaii Five-O, om er maar een paar te noemen.

Grace groeide ook op in Los Angeles met haar drie broers en zussen. Ze kreeg haar eerste acteerrol op 9-jarige leeftijd. Ze was echter niet echt bezig met acteren toen ze voor het eerst haar teen in het bedrijf dompelde. Toen ze wat ouder werd, overtuigde haar vader haar om te schitteren in een van zijn films, Doornroosje, en toen kreeg ze de acteermicrobe te pakken.

Sinds Doornroosje uit 2014, een rechtstreekse naar video versie van het klassieke sprookje van Grimm, boekte Grace elk jaar meerdere acteeroptredens. Dit omvat meerdere tv-films, evenals de Bad Twin met Hailee Duff, de horrorfilm Awaken The Shadowman en een aantal projecten naast haar vader. Grace speelde ook in Charlie Says met Matt Smith, Hannah Murray en Chase Crawford, waar ze Sharon Tate speelde.

Maar Grace's aanwezigheid op tv heeft haar naar een belangrijke rol gebracht in het komende seizoen van Stranger Things.

In 2017 voegde Grace zich bij de cast van de originele Netflix-serie Greenhouse Academy. De eerste twee seizoenen speelde Grace een van de hoofdrollen van Brooke Osmond. Ze besloot echter de volgende seizoenen niet door te gaan met de show. Hoewel dit teleurstellend was voor fans, die dol waren op haar vertolking van Brooke, vond ze het de juiste keuze voor haar carrière. In plaats van Greenhouse Academy koos Grace ervoor om te schitteren in NBC's The Village, een drama over de onderlinge verbondenheid van een diverse groep bewoners van een flatgebouw in Manhattan.

Gezien de indrukwekkende cast van de show, was het verrassend dat NBC besloot de show niet te verlengen.

Gelukkig voor Grace heeft de tijd die ze erin stopte, evenals haar eerdere projecten, haar cv voldoende opgebouwd om in aanmerking te komen voor de rol van Chrissy in Stranger Things 4.

Grace's persoonlijke leven en romantiek met een Gossip Girl-ster

Naast acteren zal Grace ook een korte film regisseren, die helemaal in lijn is met haar vroege verlangens om 'de wereld te creëren' waarin de personages leven. Vooral schrijven en regisseren. Maar Grace's stap in de wereld van regisseren wordt geholpen door een andere alumnus uit de industrie, een alumnus voor wie ze toevallig een hekel heeft aan… Gossip Girl en Revenge ster, evenals de schrijver van haar korte film, Connor Paolo.

Connor, 30, is voor onbepaalde tijd aan het daten met de 24-jarige Stranger Things-acteur. Het paar is in de loop der jaren echter samen op verschillende evenementen gespot, op elkaars Instagram-accounts te zien geweest en zelfs samen een fotoshoot gedaan.

Hoewel Grace duidelijk heeft geprobeerd haar romantische leven privé te houden, lijdt het geen twijfel dat ze veel meer aandacht voor haar zal hebben zodra Stranger Things seizoen 4 uitkomt. Ze staat tenslotte op het punt een grote ster te worden.

Aanbevolen: