Finn Wolfhard praat over de hervatting van seizoen 4 van 'Stranger Things' net voordat de productie stopte

Finn Wolfhard praat over de hervatting van seizoen 4 van 'Stranger Things' net voordat de productie stopte
Finn Wolfhard praat over de hervatting van seizoen 4 van 'Stranger Things' net voordat de productie stopte
Anonim

Seizoen 4 van Stranger Things komt misschien eerder vroeger dan later, volgens acteur Finn Wolfhard.

Wolfhard, die de rol van Mike speelt in de populaire Netflix-sci-fi-serie, onthulde in een interview op CBC Radio's Q dat de filmproductie voor het vierde seizoen is hervat. In maart vorig jaar werd de productie voor Stranger Things stopgezet vanwege de pandemie.

De 18-jarige acteur legde uit dat hij over een paar weken terugkeert naar de set.

"Ik ben zo opgewonden dat mensen het zien," spoot hij. "Het heeft lang geduurd."

Hij zei verder dat het komende seizoen van de populaire serie een stuk pittiger zal zijn dan de vorige drie.

“Elk seizoen wordt het donkerder. Echt, ik zal met seizoen 3 zeggen dat ik dacht, dit is het donkerste seizoen dat er ooit zal zijn, zoals de exploderende ratten en alles, "zei hij. "Maar echt, seizoen 4 tot nu toe, het is het donkerste seizoen dat er ooit is geweest."

"Elk jaar wordt het versterkt. Elk jaar wordt het grappiger en donkerder en droeviger, en alles."

Mede castlid Gaten Matarazzo, die Dustin speelt, deelde vorige maand een soortgelijk sentiment over seizoen 4 in een interview met US Weekly. Hij onthulde dat hij denkt dat "de meesten waarschijnlijk zouden zeggen dat dit het engste [seizoen] is van de vorige drie, waar ik van hou omdat het erg leuk is om te filmen."

Voordat Stranger Things op 13 maart de productie stopte, deelde het officiële Twitter-account van de show een sneak peek-clip van het nieuwe seizoen.

Sindsdien zijn er geen updates meer uitgebracht. Uitvoerend producent Shawn Levy vertelde vorig jaar aan Collider dat de sluiting de Duffer Brothers de kans gaf om het script te verfijnen en het vierde seizoen volledig te veranderen.

"Ik wil alleen zeggen dat de pandemie de opnames absoluut enorm heeft vertraagd en daarom de lancering van ons huidige seizoen 4, datum nog niet bekend", zei Levy over de ongelukkige situatie.

"Maar," vervolgde hij, "het had een zeer positieve impact doordat de gebroeders Duffer voor het eerst het hele seizoen konden schrijven voordat we het opnemen en tijd hadden om te herschrijven op een manier die ze zelden had, dus de kwaliteit van deze scenario's is uitzonderlijk, misschien beter dan ooit.”

Zoals Levy al zei, is er nog een officiële releasedatum voor het vierde seizoen aangekondigd. Maar totdat het klaar is, kunnen fans de eerste drie seizoenen van Stranger Things streamen op Netflix.

Aanbevolen: