20 vragen die we overhouden aan het einde van Stranger Things seizoen 3

Inhoudsopgave:

20 vragen die we overhouden aan het einde van Stranger Things seizoen 3
20 vragen die we overhouden aan het einde van Stranger Things seizoen 3
Anonim

Drie seizoenen lang worden Netflix-abonnees teruggevoerd in de tijd en naar andere dimensies, naar een groep dappere kinderen uit het fictieve Hawkins, Indiana. De show speelt zich af in de jaren 80 en stra alt een uitgesproken Steven King-sfeer uit, met slimme, slimme kinderen die het beter weten dan hun chronisch onwetende ouders.

Nadat elk seizoen v alt, kijken fans onvermoeibaar naar de show, wachtend om erachter te komen wat er gaat gebeuren. Net als voorgaande seizoenen van de show, beantwoordde seizoen drie veel vragen over Hawkins en Upside Down, maar het liet ook veel cliffhangers achter voor fans om te obsederen totdat het seizoen arriveert op het nieuw toegevoegde tabblad.

Seizoen drie bracht nieuwe personages, schurken, verlies en triomf voor alle betrokkenen. Bovendien zijn de jongere kinderen nu tieners, compleet met complexe relaties en regelmatig door hormonen veroorzaakt drama, naast hun naderend onheil. Na de tijd om na te denken, opnieuw te kijken en te reflecteren, zijn er nog steeds veel vragen onbeantwoord vanaf seizoen drie. Wees gewaarschuwd, er zijn genoeg spoilers in het verschiet! Hier zijn 20 vragen die we overhouden na het einde van seizoen drie van Stranger Things.

20 Wat is er met de hopper gebeurd?

Afbeelding
Afbeelding

Aan het einde van het seizoen worden we ertoe gebracht te geloven dat Hopper dood is, maar fans zijn daar niet zo zeker van. Stranger Things is niet verlegen om het bloedbad van populaire personages te laten zien (ahem Bob, Barb, Billy - eigenlijk iedereen wiens naam begint met een B), maar we zien Hopper niet sterven. We zien ook niet de gebruikelijke stapel as of goo of overblijfselen van een persoon in de nasleep van de reactor die wordt stilgelegd. Dit, en het praten over 'The American' na de aftiteling, laat fans geloven dat Hopper nog steeds leeft.

19 Hoe ontdekten de Russen The Upside Down?

Afbeelding
Afbeelding

Hebben de Russen rare experimenten met kinderen gedaan en zijn ze op de ondersteboven gestuit of waren ze er naar op zoek? Onthulde hun informatie The Upside Down in Hawkins en gingen ze ernaar op zoek? Hoe lang weten ze er al van? Welke ravage heeft het in Rusland veroorzaakt en zullen we er ooit achter komen? Ik ruik een spin-off.

18 Wie is 'de Amerikaan'?

Afbeelding
Afbeelding

Fans zijn verdeeld over de vraag of we 'The American' eerder hebben ontmoet. Sommigen zeggen dat het Hopper is die aan het einde van seizoen drie werd weggevaagd in de verwarring, anderen geloven dat het Papa vanaf seizoen één zou kunnen zijn. Hoe dan ook, seizoen vier moet onthullen wie die arme persoon in die cel zit.

17 Waarom aten wezens en mensen kunstmest?

Afbeelding
Afbeelding

Mensen en ratten die besmet waren met de Mind Flayer hadden een aantal interessante hunkeringen – voornamelijk kunstmest. Terwijl het mestspoor Jonathan en Nancy hielp om tot op de bodem uit te zoeken wat er aan de hand was, kreeg niemand echt een antwoord op de vraag waarom mensen zich moesten voeden met de chemische cocktail.

16 Proberen 'de Russen' het ondersteboven te stoppen of te bewapenen?

Afbeelding
Afbeelding

Amerikaanse shows laten Russen graag zien als de slechteriken. Het is een van de meest voorkomende overblijfselen van de Koude Oorlog. We gaan ervan uit dat de Russen vanaf het begin slechteriken zijn, maar zijn ze erger dan de mensen in Hawkins? We weten niet hoe ze de Upside Down hebben gevonden of wat ze ermee proberen te doen, maar toch gaat iedereen van het ergste uit.

15 Krijgt Elle haar krachten terug?

Afbeelding
Afbeelding

Nadat Elle is aangevallen door de Mind Flayer, krijgt Elf een tentakel in haar voet. Zodra de tentakel is verwijderd, begint ze langzaam haar kenmerkende bloedneus-inducerende krachten af te tappen. Sommigen denken dat de krachten van Elf slapend zijn en dat ze op het punt staat de grote slechterik te worden in seizoen vier, terwijl anderen nieuwsgierig zijn om te zien hoe de bende terug zal vechten zonder Elf als hun krachtpatserwapen.

14 Wat is er met papa gebeurd?

Afbeelding
Afbeelding

Dr. Brenner, ook bekend als Papa, zou aan het einde van het eerste seizoen door een Demogorgon zijn vermoord. Showproducenten zeggen dat het personage nog steeds leeft. Dit is interessant nieuws. Zou hij 'De Amerikaan' kunnen zijn die door de Russen gevangen wordt gehouden of is hij van plan andere streken uit te halen met betrekking tot de Ondersteboven, of andere dreigende dimensies?

13 Is Will nog steeds verbonden met de ondersteboven?

Afbeelding
Afbeelding

Will heeft een raar Spidey-gevoel als het gaat om ondersteboven. Zal dit met de tijd vervagen? Zal het veranderen als hij Hawkins verlaat en ergens anders gaat wonen? Of is dit enge, huiveringwekkende gevoel dat hij een last krijgt waar hij aan vast zit tot hij sterft? Zouden anderen die veel tijd in Ondersteboven hebben doorgebracht, soortgelijke gevoelens krijgen?

12 Wat is het groene spul dat ze onder het winkelcentrum hebben gevonden?

Afbeelding
Afbeelding

Dustin vermoedt dat het promethium is, een chemisch element met atoomnummer 61, maar er is geen bewijs dat hij gelijk heeft. Wat het ook is, de Russen lijken er veel van te hebben. Voedt het hun portaal? Houdt het de Ondersteboven uit onze wereld? We weten het niet, maar we hopen dat we volgend seizoen meer te weten komen over het neon Incredible Hulk-sap.

11 Wat is er met de andere 'proefpersonen' van Hawkins gebeurd?

Afbeelding
Afbeelding

Seizoen twee bracht Eleven via ‘Papa’ en zijn experimenten in contact met andere proefpersonen. Nummer Acht was geweldig, en de kans is groot dat de anderen veel fantastische en verbazingwekkende krachten hebben. Wat is er ooit met hen gebeurd? Gaan we er meer ontmoeten en kunnen ze Elf helpen haar krachten terug te krijgen, of haar stoppen als ze kwaad wordt?

10 Zijn de Mind Flayer & Demogorgon verbonden?

Afbeelding
Afbeelding

The Mind Flayer lijkt een groter kwaad dan de demohonden in seizoen twee. We weten niet of de Flayed controle heeft over de Demogorgon of andere wezens die in de Upside Down zijn gevonden? Is dit de grootste bedreiging voor Hawkins en de aarde? Misschien is er iets nog sinisters dat de Mind Flayer bestuurt.

9 Wat zijn de politieke gevolgen van de Russen in Hawkins?

Afbeelding
Afbeelding

Iemand heeft slecht aangenomen in Hawkins. Wanneer het lab van Dr. Brenner op hol slaat, en het altijd doet, wordt Dr. Sam Owens (gespeeld door Paul Reiser) ingeschakeld om de rommel op te ruimen, onopgemerkt. Helaas is dit het seizoen waarin Will bezeten raakt en de Demo-honden overal aanvallen, dus hij won niet bepaald door subtiel voor dingen te zorgen. Moet hij niet ontslagen worden? Gemarteld?

8 Waar gaan de Byers & Eleven naartoe?

Afbeelding
Afbeelding

We weten niet waar de familie Byers en Eleven heen gaan, maar het is ver buiten de stadsgrenzen van Hawkins. De familie vertelt dat het dichtbij genoeg is voor iedereen om af en toe te bezoeken, zoals tijdens de vakantie. Sommigen geloven dat ze naar Maine zullen verhuizen, zoals Bob wilde, wat een lange rit van 18 uur verwijderd is van het centrum van Indiana.

7 Zal Steve ooit romantiek vinden?

Afbeelding
Afbeelding

Deze is minder belangrijk, maar we zijn toch benieuwd. Steve heeft geweldig haar en is uitgegroeid tot een behoorlijk fatsoenlijk mens, afgezien van een gigantische eikel in seizoen één. Terwijl hij probeerde om dingen met Nancy te laten werken, was het niet de bedoeling. In seizoen drie zien we hem vallen voor Robin, en hoewel de twee een diepe band hebben, vertelt ze hem al snel dat ze de voorkeur geeft aan het gezelschap van vrouwen. Misschien zal seizoen vier hem liefde brengen? Ik bedoel, zelfs Dustin kreeg een vriendin in seizoen 3.

6 Wat heeft de krachten van Elf verwijderd? En kunnen ze het gebruiken?

Afbeelding
Afbeelding

Heeft de Mind Flayer de krachten van Elf gestolen; zijn er nog na-effecten buiten dit? Misschien kan wat de krachten van Elf ook hebben verwijderd, worden gebruikt om de Mind Flayer te ontwapenen of wat er nog meer slecht is in de Ondersteboven. Sommige fans denken dat Eleven de slechterik zal zijn in seizoen 4, bewapend door de Mind Flayer.

5 Waarom zijn er geen ouders behalve Joyce die Hawkins verlaat?

Afbeelding
Afbeelding

De ouders in Stranger Things, naast Joyce en Hopper, lijken een beetje afgeleid. Aangezien Steve de voor- en achternaam van Dustin aan de Russen vertelde, zou je denken dat hij zijn moeder zou proberen te overtuigen om Hawkins zo snel mogelijk te verlaten! Een jaar na het missen van kinderen, incidenten met de politie (zelfs als ze niet weten wat er werkelijk aan de hand is), denken sommigen misschien dat Hawkins niet de beste plek is om te wonen. Misschien wacht mevrouw Wheeler nog steeds op een telefoontje van Billy en blijven ze daarom.

4 Hoe hebben ze die supergeheime basis zo snel gebouwd?

Afbeelding
Afbeelding

Het winkelcentrum was misschien al in aanbouw lang voordat de borden werden geplaatst, maar het werd in minder dan een jaar gebouwd, compleet met een ondergronds labyrint. Je zou denken dat de lokale bevolking zich zou afvragen waarom ze niet voor dit project waren aangenomen, of waarom er plotseling een stel Russische 'toeristen' rond Hawkins hing. Blijkbaar, net als de ouders, zijn veel van de dorpelingen hier zich niet bewust van wat er echt gebeurt.

3 Gaan Nancy en Jonathan een langeafstandsrelatie aangaan?

Afbeelding
Afbeelding

De spanning in de relatie tussen Nancy en Jonathan was in voorgaande seizoenen veel groter. Ook al zijn ze allebei Nancy die zich een weg baant door Hawkins, de passie leek er in seizoen drie niet te zijn zoals in het verleden. Ja, het is moeilijk om romantisch te zijn als je vecht tegen kwaadaardige monsters uit een andere dimensie. Nu Jonathan is verhuisd, gaan ze proberen een langeafstandsrelatie te laten werken.

2 Wanneer wordt seizoen 4 ingesteld?

Afbeelding
Afbeelding

We hebben Hawkins gezien in herfst en zomer, met slechts kleine stukjes kerst. Omdat Joyce heeft gezegd dat 'de bende' elkaar soms op vakantie kan bezoeken, denken veel mensen na over een kerstverhaal en een kerstvakantie 2020-release voor de serie. Zet de griezelige vakantiemuziek in de rij die is ingesteld op sneeuw die ondersteboven v alt.

1 Welke mannelijke beroemdheid uit de jaren 80 gaat volgend seizoen gastster worden?

Afbeelding
Afbeelding

Seizoen twee gaf ons Sean Astin (rust in vrede Bob) en seizoen drie bracht ons Cary Elwes als de corrupte burgemeester van Hawkins. Er zijn zoveel beroemdheden om uit te kiezen, maar het zou leuk zijn om Winona direct (of indirect) in contact te zien met een mede-co-ster uit de jaren tachtig of negentig. Misschien is een kleine Heathers-reünie op zijn plaats via Christian Slater. Misschien kan Catherine O'Hara inzoomen als een rare en overbezorgde oma. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Aanbevolen: