Netflix-tienerdrama 'Grand Army' wordt na één seizoen geannuleerd en fans zijn overstuur

Netflix-tienerdrama 'Grand Army' wordt na één seizoen geannuleerd en fans zijn overstuur
Netflix-tienerdrama 'Grand Army' wordt na één seizoen geannuleerd en fans zijn overstuur
Anonim

Eerder deze week meldde Variety dat de Netflix-tienerdramaserie Grand Army na slechts één seizoen wordt geannuleerd.

Grand Army, dat oorspronkelijk was gebaseerd op Katie Cappiello's toneelstuk genaamd Slut, concentreerde zich rond vijf studenten die de grootste openbare middelbare school in Brooklyn bezochten terwijl ze vechten om rassendiscriminatie, economische verschillen en seksuele identiteiten te bestrijden, terwijl ze ook probeerden naam maken in de wereld.

De coming-of-age-serie met Odessa A'zion (Joey Del Marco), Odley Jean (Dominique Pierre), Amir Bageria (Siddhartha Pakam), Maliq Johnson (Jayson Jackson), Amalia Yoo (Leila Kwan Zimmer)), en vele anderen.

Cappiello creëerde de show en was uitvoerend producent, samen met Joshua Donen, Beau Willimon, Jordan Tappis, Nicolette Donen en Elizabeth Kling.

Veel fans waren geschokt toen ze hoorden dat de tienerdramaserie na slechts één seizoen stopt. Toen de serie in oktober vorig jaar op het streamingplatform in première ging, ontving deze overwegend positieve recensies, met een beoordeling van 71 procent op Rotten Tomatoes en 7,6 sterren op IMDB.

Hoewel Netflix geen officiële verklaring heeft vrijgegeven waarin de reden achter de annulering van Grand Army wordt uitgelegd, wordt gespeculeerd dat het aantal weergaven gewoon niet hoog genoeg was om het budget van de show te rechtvaardigen.

Hoewel Grand Army werd bekritiseerd vanwege zijn gebrek aan originaliteit, en zelfs een flauwe Euphoria werd genoemd. Het werd echter geprezen om zijn gevarieerde casting en zijn verhaal, dat zich richtte op tieners met verschillende raciale achtergronden.

Fans van de Netflix-tienerserie gingen naar sociale media om hun teleurstelling over de annulering van de show te delen:

Een andere fan ging zelfs zover dat hij andere streamingdiensten tagde en vroeg hen Grand Army voor nog een seizoen op te halen en de verhaallijn in hoofdletters voort te zetten:

Het nieuws over de annulering van Grand Army komt een maand nadat de superheldenserie Jupiter's Legacy, die slechts een van de vele originele Netflix-shows is, ook na één seizoen werd geannuleerd. De serie speelde Josh Duhamel, Ben Daniels en Leslie Bibb en was de eerste stap van Netflix in de "Millarverse", een specifieke tijdlijn in het DC-universum.

Het enkele seizoen van negen afleveringen van het tienerdrama Grand Army kan worden gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: