Fans denken dat deze kolossale flop de carrière van Chris Kattan heeft verpest

Inhoudsopgave:

Fans denken dat deze kolossale flop de carrière van Chris Kattan heeft verpest
Fans denken dat deze kolossale flop de carrière van Chris Kattan heeft verpest
Anonim

Al op zesjarige leeftijd werd Chris Kattan geïntroduceerd in de wereld van comedy, dankzij zijn vader en zijn liefde voor de wereld van stand-up comedy. De legendarische 'SNL'-ster zou besluiten in de voetsporen van zijn vader te treden, hij verdiende zijn strepen met een groep genaamd " Groundlings."

Al snel verscheen hij als hoofdact op 'Saturday Night Live', grotendeels dankzij invloeden als Eddie Murphy, die SNL weer op de kaart hielp zetten tijdens hun moeilijke dagen in de jaren '80.

Hoewel Kattan een kracht op televisie werd, kunnen we niet hetzelfde zeggen van zijn carrière in de film. Zijn 'A Night at the Roxbury'-partner als hij een bloeiende carrière als een grote filmster tegemoet gaat, hebben we het natuurlijk over Will Ferrell. Wat Kattan betreft, hij werkte aan een hele reeks films, maar niets groots of gedenkwaardigs.

Fans merkten dat zijn carrière begon te dalen na een specifieke film. Niet alleen waren de recensies minder dan geweldig, maar Kattan kreeg ook de schuld van zijn optreden. We zullen de recensies voor de film bekijken, samen met wat fans zeggen. Het blijkt dat het misschien niet helemaal de schuld van Kattan was.

The Film Tanked

kurkachtige romano filmposter
kurkachtige romano filmposter

Laten we eerlijk zijn, 'A Night at the Roxbury' heeft tegenwoordig een geweldige erfenis, maar toen het werd uitgebracht, bombardeerde het aan de kassa en ontving het niet de beste recensies.

Deze film is echter gewoon getankt zonder enige fanfare. 'Corky Romano' werd uitgebracht in 2001 en bracht slechts $ 25 miljoen op. Het was weer een SNL-film en het werd duidelijk dat de formule niet werkte.

Roger Ebert heeft de film beoordeeld en laten we zeggen dat hij Kattan geen moment heeft geholpen.

"Corky Romano" is als een dode zone van komedie. Het concept is uitgeput, de ideeën zijn moe, de fysieke grappen zijn routine, het verhaal is moeizaam, de acteurs zien eruit alsof ze hun twijfels over het project nauwelijks kunnen bevatten."

"Dit is de derde keer dat de jinx Kattan als slachtoffer heeft opgeëist, na "A Night at the Roxbury" (1998) en de "Monkey Bone" van dit jaar, twee films die als een van de eersten zullen verschijnen wanneer Blockbuster vernietigt 25 procent van zijn VHS-bandinventaris en zal niet bovenaan de lijst van dvd-vervangingstitels van de keten staan."

De recensies waren erg hard, hoewel moet worden opgemerkt dat een minderheid echt van de film heeft genoten. Dat omvat Robert Pattinson van alle mensen.

Voor het grootste deel geloven fans dat het de carrière van Kattan heeft verpletterd. Hij werd berispt omdat hij overdreven was, hoewel hij zou onthullen dat veel daarvan door de studio kwam.

Fans geven Kattan de schuld

Volgens fans op Reddit was Kattan een belangrijke reden voor het mislukken van de film. Sommigen gingen zelfs zo ver om te zeggen dat anderen grappig waren, maar Kattan verpestte het.

"Nu haat ik Chris Kattan niet te veel, tenzij hij hen dwong om het gekker te veranderen, maar mijn God, iedereen behalve hij was hilarisch hierin."

"Als je Kattan uitschakelt, heb je misschien een solide komedie, geen klassieker, maar iets niet zo slecht als het was. Kattan heeft zojuist deze onnodige Looney Tunes-poging tot humor toegevoegd aan een film die al goofy was en het past niet goed in elkaar. Zoals iedereen, behalve hij, maakte een totaal andere film."

Corky romano screenshot
Corky romano screenshot

Hoewel de meeste fans het ermee eens waren, maakte één fan een interessant punt, waarbij hij vermeldde dat het de studio was die Kattan opdroeg de rol op zo'n manier te spelen.

"Chris Kattan wijdde een heel hoofdstuk van zijn boek aan deze film. Volgens hem speelde hij het personage oorspronkelijk eerlijk, de bemoeienissen van de studio leidden tot de belachelijke cartoonachtigheid. Wie weet of het echt waar is, maar het was interessant om te lezen."

Andere Redditers waren niet zo vergevingsgezind. Een fan zei dat Kattan's stand-up misschien erger was dan de film. Anderen waren het erover eens dat Chris het probleem in de film was.

"Je hebt gelijk wat betreft het geld, Peter Falk en Chris Penn spelen alles zo eerlijk dat het hilarisch is."

"Nou, is dat niet alles waar hij in zit… iedereen is grappig behalve hij."

Kattans rol in de film is zeer discutabel, hoewel we zijn tijd op SNL echt niet in diskrediet kunnen brengen. Hij nam deel aan zoveel gedenkwaardige sketches in de show, hij was een steunpilaar in de jaren '90 en één film zou zijn nalatenschap niet volledig moeten vernietigen.

Hoewel het in de ogen van veel fans wel het geval was.

Aanbevolen: