Fans denken dat 'Friends' de carrière van David Schwimmer hebben verpest

Inhoudsopgave:

Fans denken dat 'Friends' de carrière van David Schwimmer hebben verpest
Fans denken dat 'Friends' de carrière van David Schwimmer hebben verpest
Anonim

Friends is een van de grootste sitcoms ooit, en de show domineerde tv in de jaren '90 en het begin van de jaren 2000. Achter de schermen ging het niet altijd even soepel, maar de cast zorgde elke week voor magie, waardoor de show een klassieker werd.

David Schwimmer was fantastisch in de show, en hij is druk bezig geweest sinds het eindigde. Hij is geen enorme ster zoals hij was in de jaren '90, en hoewel hij succesvol was, vragen sommige mensen zich af of het succes van Friends zijn acteercarrière heeft doen ontsporen.

Dus, hebben Friends dingen verpest voor David Schwimmer in Hollywood? Laten we eens kijken en zien.

David Schwimmer was geweldig als Ross op 'Friends'

David Schwimmer speelde op briljante wijze Ross Geller op Friends tijdens de legendarische run op tv, en hij werd een begrip dankzij het succes van de show.

Niemand verwacht ooit een beroemdheid van de ene op de andere dag te worden, en het omgaan met zijn hernieuwde roem was lastig voor de acteur.

"Het was behoorlijk schokkend en het verknoeide mijn relatie met andere mensen op een manier die, denk ik, jaren duurde voordat ik me eraan moest aanpassen en me op mijn gemak voelde. Als acteur, de manier waarop ik werd opgeleid, mijn taak was om het leven te observeren en andere mensen te observeren, dus ik liep rond met mijn hoofd omhoog, echt betrokken en keek naar mensen. Het effect van beroemdheden was absoluut het tegenovergestelde: het zorgde ervoor dat ik me onder een baseballpet wilde verstoppen en niet gezien. En ik realiseerde me na een tijdje dat ik niet langer naar mensen keek; ik probeerde me te verstoppen. Dus ik probeerde erachter te komen: hoe kan ik een acteur zijn in deze nieuwe wereld, in deze nieuwe situatie? Hoe doe ik mijn baan? Dat was lastig, "zei de acteur.

Friends is sinds 2004 uit de lucht en in de 18 jaar sinds het officiële einde is David Schwimmer blijven werken in Hollywood.

David Schwimmer had een interessante carrière na 'Vrienden'

Na het einde van Friends was de carrière van David Schwimmer interessant om te zien ontvouwen.

De acteur merkte op dat getypecast worden echt iets is voor mensen die al zo lang een personage spelen.

"Er is minder een barrière met, laten we zeggen, een grote filmster. Je ziet ze in dit andere soort ruimte met veel andere mensen op een groot scherm, en je ziet dat hun rol elke keer verandert film, voor het grootste deel. Het zijn heel verschillende mensen in heel verschillende situaties - terwijl ik in onze show al 10 jaar dezelfde man ben. Je kunt erop vertrouwen dat ik op een bepaalde manier ben, en je kent mij - of jij denk dat je me kent, "zei hij.

Op het kleine scherm was Schwimmer te zien in shows als 30 Rock, Entourage, The People v O. J. Simpson: American Crime Story, Will & Grace, en hij speelt momenteel in Intelligence.

In de wereld van stemacteren was David Schwimmer een grote hit als Melman in de Madagascar-franchise, een rol die hij bekleedde van 2005 tot de korte film van de franchise, Madly Madagascar, in 2013.

Nogmaals, zijn carrière na Friends was interessant voor fans om naar te kijken. Het is duidelijk dat hij nooit dezelfde hoogten heeft bereikt als hij ooit had, en men moet zich afvragen of dit komt door zijn tijd op Friends.

Hebben 'Vrienden' zijn carrière verpest?

Dus, heeft de hoofdrol als Ross Geller in Friends de carrière van David Schwimmer verpest? Hoewel het niet te ontkennen v alt dat zijn carrièrepad leek te verschuiven na zijn tijd op Friends, is het een beetje overdreven om te zeggen dat de geliefde sitcom zijn carrière heeft verpest.

Het is niet ongewoon om te zien dat beroemde acteurs met succesvolle televisieshows moeite hebben om zich te onderscheiden van het personage dat hen beroemd heeft gemaakt. Zo houdt het merendeel van de cast van Seinfeld zich daar tot op de dag van vandaag mee bezig. Dat gezegd hebbende, Schwimmer is zeer succesvol geweest sinds Friends.

Misschien zouden de dingen een beetje anders worden bekeken als de grootste hits van Schwimmer voor de camera zouden komen, maar in plaats daarvan hebben ze stemacteren in de weg gestaan. De Madagascar-franchise was een enorm succes en elke artiest zou het geluk hebben gehad om de rol van Melman te scoren. Aangezien we Schwimmers gezicht nooit zien, is het gemakkelijk om te vergeten dat hij degene is die de dialoog heeft opgenomen.

David Schwimmer heeft een zeer succesvolle carrière achter de rug in de entertainmentindustrie, en hoewel hij niet zo groot is als in Friends, v alt zijn indrukwekkende lijst van prestaties niet te ontkennen.

Aanbevolen: