Dit is volgens fans de slechtste Dane Cook-film

Inhoudsopgave:

Dit is volgens fans de slechtste Dane Cook-film
Dit is volgens fans de slechtste Dane Cook-film
Anonim

Gedurende de hele geschiedenis van Hollywood is er een lange lijst van komieken geweest die hun best hebben gedaan om te acteren. Als dat gebeurt, kunnen de resultaten op zijn zachtst gezegd erg onvoorspelbaar zijn. Sommige komieken hebben tenslotte grote successen geboekt als acteurs, terwijl anderen op zowat elk niveau hebben gefaald.

Aan de positieve kant van het grootboek zijn comedians als Robin Williams, Whoopi Goldberg, Jim Carrey, Steve Martin en Lily Tomlin uitgegroeid tot acteerlegendes. Als het op Dane Cook aankomt, lijkt het alsof hij nooit voorbestemd was om een kritische lieveling te worden toen hij Hollywood stormenderhand veroverde. Het zijn natuurlijk de bioscoopbezoekers die uiteindelijk beslissen of een film al dan niet slaagt, wat betekent dat hun mening er veel meer toe doet. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op, welke van de films van Dane Cook is de slechtste volgens filmfans?

Cook's Comedy Career

In het begin van de jaren 90 besloot Dane Cook om stand-upcomedy te proberen. Toen hij voor het eerst op het podium stond in het jaar dat hij twintig werd, waren sommige vroege optredens van Cook rampzalig, maar dat is het soort dingen dat alle komieken meemaken. Bereid om eraan vast te houden ondanks die vroege ervaringen, vond Cook uiteindelijk zijn stem.

Na jarenlang te hebben gezwoegd in de stand-upcomedyscene, werd Dane Cook schijnbaar van de ene op de andere dag een absolute sensatie. Aangezien er maar een handvol komieken zijn geweest die arena's hebben kunnen inpakken en komedie zo'n subjectief medium is, was het slechts een kwestie van tijd voordat Cook een terugslag kreeg. Ondanks de haters slaagde Cook erin een legioen trouwe fans te verzamelen die naar al zijn albums luisterden en kwamen om hem te zien optreden.

Hoewel sommige haters dachten dat Dane Cook niet al het succes verdiende dat hij genoot in de stand-upwereld, verdient de man enorm veel respect. Cook overwon tenslotte een ongelooflijk grote terugslag en werd volledig verraden door een familielid dat hij volledig vertrouwde. Ondanks alles werkt hij nog steeds hard om mensen aan het lachen te maken, het is geweldig dat Cook een heel gelukkige man lijkt te zijn die geniet van de rijkdom die hij heeft verdiend.

Cook's acteercarrière

Terwijl Dane Cook bezig was zijn stand-upcomedycarrière van de grond te krijgen, bouwde hij aan zijn filmografie. In 1995 maakte Cook zijn acteerdebuut in een lang vergeten ABC-sitcom genaamd Maybe This Time. In de jaren die volgden, zou Cook een handvol rollen krijgen, waaronder kleine rollen in films als Mystery Men en Stuck On You.

Toen Dane Cook eenmaal een superster werd in de stand-upcomedywereld, speelde hij een hoofdrol in Waiting uit 2005… en dat was nog maar het begin van grote dingen voor hem in Hollywood. Halverwege de jaren 2000 bereikte Cook's acteercarrière een recordhoogte toen hij onder meer speelde in films als Dan in Real Life, Employee of the Month, Good Luck Chuck en My Best Friend's Girl. Meer recentelijk is Cook hier en daar doorgegaan met acteren, maar die aankondigingen krijgen niet de fanfare die ze ooit kregen.

Cook's Slechtste Film

Kort voordat Dance Cook zijn debuutalbum uitbracht en een internationale superster werd, verscheen de film Simon Sez uit 1999 in de bioscoop. Met Dennis Rodman in de hoofdrol speelde hij in Simon Sez een Interpol-agent die belast was met het verzamelen van informatie over de wapenhandel in Frankrijk. Gecast als een oude klasgenoot van Rodman's karakter, in Simon Sez, krijgt Dane Cook zijn oude collega om hem te helpen de ontvoerde dochter van zijn werkgever op te sporen.

Uitgebracht in 1999, werd Simon Sez volledig verscheurd door critici bij de release en het heeft tot op de dag van vandaag een 0% rating op Rotten Tomatoes. Natuurlijk zijn er veel films geweest die zijn geslaagd, ook al hebben de critici ze niet gekregen. Helaas voor iedereen die bij Simon Sez betrokken was, was de film echter ook een complete flop aan de kassa.

Sinds enkele jaren rangschikken gebruikers van de website Flickchart.com films tegen elkaar. Op basis van die resultaten vult de website lijsten met de favoriete en minst favoriete films van elke gebruiker. Wat nog belangrijker is voor de doeleinden van dit artikel, is dat de website de resultaten van al zijn gebruikers verzamelt om lijsten te maken met de beste en slechtste films aller tijden en je kunt ze filteren op acteur. In het geval van Dane Cook hebben de gebruikers van Flickchart.com duidelijk gemaakt dat Simon Sez niet in populariteit is toegenomen sinds het wordt vermeld als zijn slechtste film.

Aanbevolen: