Volgens fans is dit het slechtste seizoen van 'American Horror Story

Inhoudsopgave:

Volgens fans is dit het slechtste seizoen van 'American Horror Story
Volgens fans is dit het slechtste seizoen van 'American Horror Story
Anonim

Op het moment van schrijven wordt het tiende seizoen van de soms controversiële serie American Horror Story uitgezonden. Aangezien de show onlangs terugkwam, is het volkomen logisch dat de fans van de anthologiereeks de afgelopen maanden hebben teruggekeken op de geschiedenis van de show.

Sinds de altijd interessante Ryan Murphy en Brad Falchuk American Horror Story tot stand hebben gebracht, heeft de show veel interesse gewekt bij fans van enge inhoud. American Horror Story heeft zelfs veel extreem loyale fans verzameld die graag aandacht schenken aan elk aspect van de show. Gelukkig worden fans van de show die veel aandacht besteden aan alles wat er in de serie gebeurt, vaak beloond, aangezien de meeste afleveringen tot de kieuwen zijn gevuld met paaseieren.

Hoewel de verschillende seizoenen van American Horror Story op verschillende manieren met elkaar verbonden zijn, hebben ze ook vaak hun eigen, grotendeels op zichzelf staande verhalen. Met dat in gedachten was het slechts een kwestie van tijd voordat fans van American Horror Story de verschillende seizoenen van de show met elkaar gingen vergelijken. Het blijkt dat er een vrij duidelijke consensus lijkt te zijn onder fans van American Horror Story dat een van de seizoenen van de show inferieur is aan de rest.

Hoogtepunten van de show

Hoewel dit artikel duidelijk zal maken dat American Horror Story soms moeite heeft om consistent te blijven in termen van kwaliteit, is het belangrijk op te merken hoe geweldig sommige seizoenen zijn geweest. Immers, als de serie niet briljant zou kunnen zijn op zijn hoogtepunt, is het zeer onwaarschijnlijk dat het veel fans zou hebben die genoeg om een debat over de lowlights van de show zouden geven.

Door de jaren heen is het heel duidelijk geweest dat bepaalde seizoenen van American Horror Story echt geliefd zijn. Het is niet verwonderlijk dat de eerdere seizoenen van de show behoorlijk populair zijn bij Asylum, vooral met een speciale plaats in de harten van veel kijkers. Dat wil echter niet zeggen dat de serie ook geen latere hoogtepunten heeft gehad. Het afgelopen seizoen 1984 oogstte immers veel lof. Bovendien is Double Feature volgens Rotten Tomatoes een van de best beoordeelde AHS-seizoenen, wat geweldig nieuws is voor fans, aangezien het op het moment van schrijven midden in de uitzending zit.

De slechtste fans

In de weken voorafgaand aan de release van het tiende seizoen van American Horror Story, hadden de fans van de show hun vingers gekruist dat het fantastisch zou zijn. Dat gezegd hebbende, hoe optimistisch de fans van de show op dat moment ook wilden zijn, het was niet meer dan normaal om je zorgen te maken dat het tiende seizoen een dieptepunt zou zijn. Misschien vanwege die zorgen, ging een fan op dat moment naar de subreddit r/AmericanHorrorStory en uploadde een poll met een simpele vraag: wat is het slechtste seizoen van American Horror Story?

Hoewel veel Reddit-peilingen niet veel stemmen krijgen, hebben meer dan 3,2 duizend r / AmericanHorrorStory-gebruikers gewogen welk seizoen van de show het slechtst is. Het zesde seizoen van American Horror Story, Roanoke, werd duidelijk het slechtste seizoen genoemd in de peiling. Het kreeg tenslotte ongeveer 600 stemmen meer dan de nummer twee en meer dan een derde van de mensen die in de peiling stemden, koos Roanoke als de slechtste van de slechtste.

Wat betreft de reden waarom American Horror Story: Roanoke zo impopulair is bij fans, lijkt het vrij duidelijk dat vooral de eerste helft van het seizoen de schuldige is. De eerste paar afleveringen van het seizoen werden tenslotte meestal verteld in een documentaire stijl die veel kijkers belemmerde om voldoende in het verhaal te investeren om iets eng te voelen. Gelukkig werd het een stuk enger en boeiender toen dat formaat eenmaal voor de tweede helft van het seizoen werd geschrapt. Desondanks waren veel fans van American Horror Story op dat moment helemaal geïrriteerd door het seizoen.

Er is ook een andere mogelijke reden waarom sommige American Horror Story-fans Roanoke misschien niet leuk vinden, een van de meest geliefde sterren van de show die heeft toegegeven geen fan te zijn. In 2021 verscheen Sarah Paulson op de Awards Chatter-podcast. Tijdens het resulterende gesprek kwam het onderwerp American Horror Story: Roanoke ter sprake en Paulson maakte heel duidelijk dat ze het echt niet leuk vond om het seizoen te filmen.

Hoewel Sarah Paulson een van de acteurs is die in de meeste afleveringen van American Horror Story is verschenen, gaf ze toe dat het filmen van Roanoke haar het gevoel gaf "echt een beetje in de val te lopen". Paulson verklaarde zelfs dat ze zin had om naar Ryan Murphy te gaan en te zeggen: "Laat me dit alsjeblieft uitzitten". Paulson zei ook dat als het op Roanoke aankwam, ze "gewoon (niet) om (dat) seizoen gaf". Aangezien fans van American Horror Story dol zijn op Sarah Paulson, heeft het Roanoke's nalatenschap zeker niet geholpen dat de acteur zo ongelukkig was toen ze het seizoen filmde.

Aanbevolen: