Dit is volgens fans de absoluut slechtste 'SNL' Cold Open aller tijden

Inhoudsopgave:

Dit is volgens fans de absoluut slechtste 'SNL' Cold Open aller tijden
Dit is volgens fans de absoluut slechtste 'SNL' Cold Open aller tijden
Anonim

Steven Seagal wordt door velen, waaronder kijkers, castleden en maker van de serie Lorne Michaels, beschouwd als een, zo niet de slechtste gastheer in de SNL-geschiedenis. De acteur presenteerde de show in 1991. Kijkers herkennen hem aan zijn rollen in actiefilms als Under Siege. Seagal staat niet bekend om zijn komedie of gevoel voor humor, maar sliep zich een weg door martelende schetsen zonder een greintje komische timing.

Op SNL was hij echter notoir moeilijk om mee te werken, en zijn schetsideeën pasten niet goed bij de rest van de cast en crew. Seagal weigerde naar verluidt zelfs zijn kamer te verlaten omdat hij het beledigend vond als onderdeel van de dialoog dat in één schets twee personages suggereerden dat ze hem in elkaar konden slaan. Het is geen verrassing dat hij de absolute slechtste SNL cold open aller tijden speelde.

'Jennifer's Date' Teleurgestelde 'SNL'-fans

Actiesterren zijn niet vaak geweldige komieken. Dat weerhield SNL er echter niet van om Steven Seagal in 1991 in te huren als gastheer. Seagal stond nooit bekend om zijn acteerprestaties, en helaas verraste hij niemand toen hij de schijnwerpers op SNL zette. Slecht acteren is één ding, maar achter de schermen was het moeilijk om met hem samen te werken. Hij klaagde over het niet begrijpen van de grappen die hem werden gegeven, gooide vreselijke en ongepaste schetsideeën en was naar verluidt onbeleefd tegen zowel de cast als de schrijvers.

Als het gaat om vreselijke SNL-hosts, concurreert niemand met de saaie en misleide puinhoop die Steven Seagal was. In de sketch speelt hij een vader die de date van zijn dochter bepa alt, gespeeld door Chris Farley. Zodra Seagal binnenkomt, sterft het gelach vrijwel weg. Er is absoluut geen poging gedaan om Seagal en zijn stoere persona te riffen, het enige dat overblijft is een ondraaglijk ongemakkelijke schets die zelfs betrouwbare castleden zoals Farley en Rob Schneider er verloren laat uitzien.

Fans' Opmerkingen over de slechtste 'SNL' Cold Open aller tijden

SNL uploadde de video van Jennifer's Date was op zijn YouTube-kanaal op 25 september 2013. Sindsdien hebben fans opmerkingen en negatieve recensies achtergelaten over deze koude opening. Een persoon schreef: "Steven Seagal - de enige man in de geschiedenis die kon voorkomen dat Chris Farley lachte." De reactie kreeg bijna 2.000 likes.

Een andere fan merkte op: "Ik zag de Blu-ray-versie hiervan en in het commentaar zeiden ze dat Segal moest overschakelen van goofy praten als de moeder wanneer iemand anders dan hij en Farley in de zaal waren. kamer, en zodra ze twee alleen waren, moest hij overschakelen naar deze serieuze moordenaar. Daarom blijft de moeder weggaan om spullen voor Doug te halen. Blijkbaar was Segal zo vol van zichzelf dat hij weigerde zich voor de gek te houden deel omdat het onder hem was."

Andere mensen erkenden dat het idee goed was, maar slecht uitgevoerd, zoals deze gebruiker, die schreef: "Dit had zoveel potentieel. Farley's personage zou hilarisch zijn geweest als iemand als Phil Hartman de vader had gespeeld." Velen zijn het daarmee eens, waaronder een SNL-fan die opmerkte: "Seagal is als een zwart gat, dat het leven uit deze schets zuigt. Het is alsof hij de rest van de cast heeft gegijzeld."

Waarom haten zoveel mensen Steven Seagal?

Steven Seagal ging van een geliefde actieheld naar het feit dat zijn hele carrière op de grond stortte. De beroemde acteur creëerde een slechte reputatie voor zichzelf en niets blijft onopgemerkt in de straten van Hollywood. De negatieve reputatie van Seagal was zo slecht dat de meeste van zijn andere inspanningen uiteindelijk ook naar het zuiden gingen.

De Steven Seagal Lightning Bolt-energiedrank werd bijvoorbeeld net zo snel stopgezet als hij op de markt kwam. En daar hield zijn pech niet op. Een mislukt productiebedrijf waarvan hij sinds 1994 mede-eigenaar was, werd zes jaar later ontbonden. Het bedrijf had slechts een handvol van Seagals eigen vergeten actiefilms geproduceerd. Vervolgens kreeg de acteur een rechtszaak omdat hij de betaling die hij voor een zakelijke deal had ontvangen, niet openbaar had gemaakt. Dit was niet de enige keer dat Seagal de wet overtrad.

Van veel gepraat over zijn slechte houding van degenen die met hem hebben gewerkt tot aanklachten van aanranding, deze gevallen held werd de kogel om te ontwijken. Hoewel Seagal jarenlang aan een paar filmsets heeft gewerkt voordat hij ooit voor de camera stond, werd hij voor het eerst aan de kijkers voorgesteld in zijn debuutoptreden in Above the Law.

Door het succes van de film verscheen Seagal in verschillende kaskrakers die hem naar de status van actieheld brachten, met als meest opvallende Under Siege. Deze film hielp hem mainstream-succes te behalen en begin jaren 90 een begrip te worden. Seagal verwierf echter de reputatie een moeilijke en onaangename acteur te zijn om mee te werken tijdens het hoogtepunt van zijn succes. Een van de bewijsstukken die achteruitging als een ster van hem was toen hij een aflevering van SNL presenteerde.

Aanbevolen: