Dit zijn volgens fans de slechtste momenten van James Franco

Inhoudsopgave:

Dit zijn volgens fans de slechtste momenten van James Franco
Dit zijn volgens fans de slechtste momenten van James Franco
Anonim

James Franco heeft waarschijnlijk het hoogtepunt van zijn carrière bereikt als A-list acteur in de industrie. De ster van de Disaster Artist is nog steeds slechts 43, maar lijkt door Hollywood te zijn geannuleerd wegens een reeks beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen hem. Franco heeft sindsdien toegegeven met zijn studenten te slapen toen hij een toneelschool leidde, terwijl hij ook beweerde dat hij een seksverslaafde. De late bekentenis heeft hem niet veel sympathie opgeleverd van fans, die over het algemeen het gevoel hebben dat hij alleen maar spijt heeft dat hij gepakt is. Een zo'n fan op Reddit zei: 'JF's verontschuldiging doet meer om zichzelf te verontschuldigen dan om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn gedrag. De hele verontschuldiging is zo manipulatief. Niet kopen.' Het is geen moeilijk gevoel om te begrijpen, gezien Franco's geschiedenis van griezelige momenten. Van het voorstellen van tienermeisjes tot serieus twijfelachtig gedrag op Instagram, hier zijn enkele van de momenten die fans tot nu toe echt dwars zitten.

9 Naakt selfie plaatsen (en snel verwijderen) op Instagram

In 2014 ging Franco naar Instagram om een zeer intieme foto van zijn lichaam te delen. Met niets anders dan zijn boxer aan, hield hij zijn telefoon omhoog en maakte met één hand een spiegelselfie. De andere duwde zijn laden omlaag en bedekte de meer X-geclassificeerde delen van zijn lichaam. Hij verwijderde de foto kort daarna.

Op zichzelf zou er misschien niet veel van de gimmick zijn gemaakt. Maar met alle onthullingen over hem die sindsdien zijn gevolgd, is het zeker een moment dat de huid van mensen doet kruipen.

8 Passage over jonge meisjes in zijn memoires

Actors Anonymous is een roman van Franco uit 2013 met bekentenissen van verschillende acteurs, waaronder hijzelf.

In één segment schrijft de acteur: 'Een van mijn favoriete benaderingen was om de jonge meisjes die vroegen om een foto met mij te maken te vragen mij een kopie van de foto te e-mailen; op die manier kan ik ze heel snel mijn informatie geven voor een menigte fans en later een manier bedenken om ze te zien.'

7 Een 17-jarige voorstellen op Instagram

Deze duistere benadering werd in feite bevestigd toen een Schots tienermeisje genaamd Lucy Clode een reeks berichten tussen haar en Franco onthulde. Clode had de superster kort ontmoet tijdens het bijwonen van een van zijn theatershows, en hij begon haar al snel lastig te vallen met berichten over het aansluiten.

Onder andere enge teksten schreef Franco: 'Wanneer is je [18e] verjaardag?', 'Moet ik een kamer huren?' en 'Niet vertellen.'

6 Vervolginterview over 'Live With Kelly And Michael'

In de nasleep van de berichten die waren uitgelekt, stond de artiest op Live With Kelly and Michael. Hij verdedigde zijn acties door te zeggen dat hij als filmster 'gênante dingen moest doen om mensen online te ontmoeten'.

Hij schreef zijn wangedrag ook toe aan onervarenheid op sociale media.

5 'Time's Up'-speld dragen bij de Golden Globes

De Golden Globes van 2018 waren enorm voor Franco: hij won Best Performance in a Motion Picture – Musical of Comedy voor het vertolken van Tommy Wiseau in The Disaster Artist. Die avond droeg hij een speld op zijn revers ter ondersteuning van Time's Up, een beweging tegen seksuele intimidatie.

Hij werd er heel snel om geroepen, in een beweging die waarschijnlijk de deur van beschuldigingen tegen hem wijd open zag zwaaien.

4 Slachtoffers van gaslighting op 'Colbert'

Na onder vuur te komen te liggen vanwege zijn schijnbare hypocrisie, verscheen Franco een paar dagen later in The Late Show met Stephen Colbert. Terwijl hij daar was, bagatelliseerde hij zijn acties en beweerde dat alle beschuldigingen tegen hem vals waren. Hij noemde zelfs actrice Ally Sheedy en zei dat hij geen idee had wat hij haar aandeed.

Sheedy was een van een aantal slachtoffers wiens vroege beschuldigingen de acteur echt aan het rollen brachten.

3 Schrijven en regisseren van 'Palo Alto'

Palo Alto is een film uit 2013 waarin Franco speelde, en was gebaseerd op een boek dat hij met dezelfde naam schreef. Hij portretteerde een voetbalcoach die uiteindelijk gemeenschap had met een van zijn tienerwonderkinderen.

Dit was weer een andere situatie die anders als onschuldig zou worden beschouwd, totdat de knikken van de acteur openbaar werden gemaakt.

2 'Intieme scène'-lessen op zijn toneelschool

Terwijl hij nog steeds zijn Studio 4 acteerschool runde, bestond een van de units uit lessen over hoe je seksscènes op het scherm kunt uitvoeren.

Studenten dachten dat de lessen inhielden dat ze moesten leren hoe ze veiligheid en gemak konden vinden tijdens intieme scènes.

In plaats daarvan zou Franco zeer expliciete situaties hebben gesimuleerd die zijn studenten nog ongemakkelijker maakten.

1 Hackinggrap 'Saturday Night Live'

Tijdens het hosten van een aflevering van SNL in december 2014 bracht Franco enkele van zijn eerdere online wandaden ter sprake. In die tijd promootte hij samen met Seth Rogen The Interview, zijn film van Sony Pictures. Die week werden hun computers bij Sony Studios gehackt, waarbij de daders de annulering van de aankomende film eisten.

Hierover gesproken, grapte Franco dat zijn Instagram-uitwisselingen met minderjarige meisjes ook het werk waren van hackers. Het was weer een grap die fans nogal smakeloos vonden.

Aanbevolen: