Vin Diesel herinnert zich zo geraakt te zijn door Paul Walker Tribute in 'F9

Vin Diesel herinnert zich zo geraakt te zijn door Paul Walker Tribute in 'F9
Vin Diesel herinnert zich zo geraakt te zijn door Paul Walker Tribute in 'F9
Anonim

Het verlies van acteur Paul Walker is nog steeds diep voelbaar onder de fans van de Fast & Furious-franchise en de belangrijkste castleden van de filmreeks, vooral Vin Diesel.

De 53-jarige acteur ging onlangs zitten met Metro en sprak met de outlet over zijn nauwe relatie met de overleden acteur, terwijl hij benadrukte hoe de tribute-scène in F9 zijn nalatenschap levend houdt.

Walker speelde de rol van Brian O'Conner in de franchise tot zijn plotselinge overlijden in 2013. De acteur was betrokken bij een dodelijk auto-ongeluk voordat hij Fast and Furious 7 voltooide.

Tegen het einde van de film speelden Walkers twee broers Caleb en Cody Brian op het scherm terwijl hun gezichten werden vervangen door een CGI-versie van hun broer in de postproductie. Het personage van Walker is voor het laatst gezien terwijl hij de zonsondergang in reed terwijl het nummer "See You Again" van Wiz Khalifa en Charlie Puth op de achtergrond speelde.

Afgelopen vrijdag ging de negende aflevering van de Fast & Furious-franchise in première in de bioscoop. Het personage van Walker verscheen in de film, waarin hij te zien is in zijn beruchte blauwe Skyline en op de oprit parkeert voor een familiebijeenkomst.

Met betrekking tot de scène onthulde Diesel dat hij overmand was door emotie en beschreef hij het moment als zijn "favoriete frame" in de film.

"Het is alles voor mij," zei hij. "Pablo [Walker] en ik begonnen 20 jaar geleden met deze film die Hollywood niet zag aankomen en waarschijnlijk ook niet had verwacht."

"We hebben een broederschap op en buiten het scherm gecreëerd, en er gaat geen dag voorbij … er gaat geen moment voorbij terwijl we de film filmen … ", sterft hij weg nadat hij te emotioneel is geworden. Toen hij eenmaal zijn kalmte had herwonnen, zei hij: "Het is alles. Het is alles.”

Vin Diesel en Paul Walker zitten samen in een auto
Vin Diesel en Paul Walker zitten samen in een auto

In een ander interview met Yahoo Entertainment benadrukte Diesel het belang om de geest van Walker levend te houden in de franchise na zijn tragische overlijden.

In The Fate of the Furious uit 2017 eindigde de film met een nieuw eerbetoon aan Walker, aangezien Diesels personage Dominic, oftewel Dom, zijn pasgeboren zoon naar Brian vernoemt.

Tijdens het interview zei de acteur verder dat de tribute-scène in F9 de beste is van alle afleveringen.

GERELATEERD: Vin Diesel, Ludacris en anderen herinneren zich 'Fast and Furious' Paul Walker op zijn verjaardag

“Dat zijn hommages. Maar als je het einde van F9 ziet, is dat nog iets groters. Dat is iets, een belofte, dat is iets speciaals', zei Diesel. "Dat is misschien wel het beste wat we ooit hebben gedaan."

“Wat we weten van elke dag dat we ademen, is dat hij altijd bij ons is,” voegde hij eraan toe. “Dat is waarschijnlijk het meest diepgaande, niet iets dat ik zevenenhalf jaar geleden had kunnen bevestigen. En wie zou denken dat een film iemands geest [levend] kan houden? Wie zou dat ooit kunnen bedenken?”

F9 draait nu in de bioscoop.

Aanbevolen: