Paul Walker-fans prijzen Vin Diesel nadat hij met zijn dochter door het gangpad loopt

Paul Walker-fans prijzen Vin Diesel nadat hij met zijn dochter door het gangpad loopt
Paul Walker-fans prijzen Vin Diesel nadat hij met zijn dochter door het gangpad loopt
Anonim

De vriend van wijlen Paul Walker, Vin Diesel, is geprezen nadat hij Walkers dochter weggaf op haar bruiloft.

Meadow Walker trouwde minder dan drie maanden na de aankondiging van hun verloving met acteur Louis Thornton-Allan.

Walker, 22, kondigde de bruiloft vrijdag aan met een zwart-witvideo van haar bruiloft aan het strand, terwijl haar peetvader Vin Diesel haar door het gangpad liep.

"we zijn getrouwd !!!!" de pasgetrouwde ondertitelde de video.

Het huwelijk komt acht jaar nadat Meadows vader Paul op 40-jarige leeftijd tragisch om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

Meadow zag er prachtig uit in een witte h alter trouwjurk zoals ze wordt gezien in de video die gasten omhelst tijdens haar ceremonie aan de oceaan.

Haar vaders Fast and the Furious co-ster Jordana Brewster was aanwezig.

De bruid wordt gezien terwijl ze triomfantelijk de hand van haar nieuwe echtgenoot vasthoudt terwijl de pasgetrouwden hun gevouwen handen in de lucht steken.

In een aparte post plaatste Meadow foto's van haar en haar nieuwe echtgenoot met wat leek op hun huwelijksakte.

Paul en Weide
Paul en Weide

Het pasgetrouwde stel rookte sigaretten terwijl ze met vrienden omgingen in extra kiekjes. Meadow legde vol bewondering haar vinger onder Louis' kin terwijl ze met hun gasten kletsten.

Meadow kondigde haar verloving met Louis aan in augustus 2021, slechts enkele weken nadat ze hun romance hadden bevestigd.

vMeadow Walker Ouder:Paul Walker Baby
vMeadow Walker Ouder:Paul Walker Baby

Louis studeert acteren aan de prestigieuze Stella Adler-school in New York City en speelde onlangs in een videoclip voor het nummer Vintage van Blu DeTiger.

Meadow was 15 ten tijde van het tragische auto-ongeluk van haar vader op 30 november 2013. Ze heeft een non-profitorganisatie opgericht ter nagedachtenis aan haar vader genaamd The Paul Walker Foundation, die gericht is op mariene wetenschappen. Ze is ook een gewild fotomodel.

Diesel is een vaderfiguur voor Meadow sinds het overlijden van Walker.

Fans gingen naar sociale media om over Diesel te gutsen en Meadow te feliciteren met haar huwelijk.

"Ze ziet er prachtig uit en zo stralend. Wat mooi dat ze dicht bij Vin is en dat hij haar door het gangpad liep. Gefeliciteerd Meadow, je vader zal vandaag op je neerkijken, barstensvol trots en vreugde voor jou, " een persoon zei.

"Ze ziet er buitengewoon mooi uit. Ik vind het geweldig dat Vin haar door het gangpad heeft geleid. Ik wens het paar geluk", voegde een tweede eraan toe.

"Bedankt Vin dat je op haar hebt gelet zoals vader zou moeten", merkte een derde op.

Aanbevolen: