Fans maken zich zorgen over Demi Lovato nadat ze bevriend zijn geraakt met controversiële YouTube-ster Tana Mongeau

Fans maken zich zorgen over Demi Lovato nadat ze bevriend zijn geraakt met controversiële YouTube-ster Tana Mongeau
Fans maken zich zorgen over Demi Lovato nadat ze bevriend zijn geraakt met controversiële YouTube-ster Tana Mongeau
Anonim

Demi Lovato is in heet water met fans die allesbehalve tevreden zijn over hun hernieuwde vriendschap met controversiële YouTube-ster Tana Mongeau.

Eerder deze maand leek de hitmaker 'Dancing With the Devil' een einde te hebben gemaakt aan hun geruchtenrelatie met Noah Cyrus nadat ze een avond een storm hadden doorgebracht met Mongeau op een evenement georganiseerd door Paris Hilton.

Cyrus, die ooit een romantische band had met Mongeau, vond de zet van Lovato om bij Mongeau te blijven allesbehalve cool, en het zette haar onmiddellijk aan om op de ontvolgknop op het Disney-aluin te drukken.

Nu Cyrus en Lovato niet langer op goede voet staan, beginnen mensen zich af te vragen of de laatste tijd moet doorbrengen in de buurt van Mongeau, die eerder toegaf in het verleden tegen een drugsverslaving te hebben gevochten.

In april gaf Mongeau toe dat ze lange tijd met Xanax-pillen worstelden, eraan toevoegend dat ze op een punt was gekomen waarop ze niet langer om het leven gaf en vervolgens erg suïcidaal werd in het proces.

"Ik nam zeker genoeg mee naar waar ik mezelf niet probeerde te doden, maar het kon me absoluut niet schelen of ik stierf", gaf de blondine toe in een YouTube-video in april 2020.

"De avond voordat we begonnen met het filmen van het seizoen, vertelde ik Jordan hoeveel ik aan het nemen was toen dat allemaal met mijn moeder gebeurde. Hij had zoiets van: 'Dus je probeerde zelfmoord te plegen?' En ik dacht: 'Nee, ik heb net zoveel pillen geslikt', en hij zei: 'Als je zoveel slikt en je weet dat het je kan doden, vind je dat oké?'"

Het is geen geheim dat Lovato een herstellende verslaafde is, die in de loop van 14 jaar tegen zijn eigen portie middelenmisbruik heeft gevochten. Ze vielen berucht in 2018 toen ze een overdosis namen en met spoed naar een ziekenhuis werden gebracht, waar ze drie beroertes en een hartaanval kregen, zoals blijkt uit haar openhartige Dancing With the Devil YouTube-documentaire.

“Ik had drie slagen. Ik kreeg een hartaanval. Mijn artsen zeiden dat ik nog vijf tot tien minuten had', legde ze uit. Ik heb de afgelopen twee jaar zoveel te zeggen gehad om het record recht te zetten over wat er is gebeurd. Ik heb veel levens gehad. Zoals mijn kat, weet je? Ik ben bezig aan mijn negende leven.”

Het lijkt erop dat bezorgde fans gewoon hun ogen moeten uitkijken voor tekenen van problemen die voortkomen uit deze vriendschap - als die zich voordoen.

Aanbevolen: