Happiest Season'-cast onthult dat ze net zo geraakt waren door de film als het publiek in Kerstmis Q&A

Happiest Season'-cast onthult dat ze net zo geraakt waren door de film als het publiek in Kerstmis Q&A
Happiest Season'-cast onthult dat ze net zo geraakt waren door de film als het publiek in Kerstmis Q&A
Anonim

Met de kerstperiode dit jaar kwamen veel van de Zoom-specials die we allemaal hebben leren kennen, met casts van je favoriete shows en films die samenkomen om vragen te beantwoorden, tafellezingen te doen en meer, om te behouden leuk ondanks de pandemie. Happiest Season, een van Hulu's populairste aanbiedingen dit jaar, is een LGBTQ+ romcom die liefde op de meest robuuste manier mogelijk viert.

In het laatste decennium, en vooral de laatste drie jaar of zo, hebben we een toestroom van openlijk homoseksuele karakters gezien die verweven zijn in het netwerk van enkele van onze meest geliefde shows en films, maar Happiest Season is misschien wel de eerste om zich te concentreren op een openlijk homoseksueel platform dat gelijkheid geeft aan de LGBTQ+-gemeenschap.

Clea Duvall, die meeschreef en regisseerde Hulu's populaire Happiest Season modereerde voor een door SAG gesponsorde vraag-en-antwoordsessie met de cast, ze leken allemaal even ontroerd door het aantal mensen dat de film had bereikt, en waren blij om er deel van uit te maken.

De beste samenvatting van hoe ze zich allemaal voelden, kwam toen Duvall vroeg wat het betekende voor de cast om deel uit te maken van iets dat zo'n enthousiaste reactie van kijkers heeft gekregen.

Aubrey Plaza antwoordde: "Dit jaar was zo raar en ik denk dat iedereen… Het was als een grote uitademing toen het uitkwam. Het feit dat het de eerste homoseksuele kerst-rom-com mainstream-film was, bedoel ik het werd tijd…en het kwam allemaal samen is een geweldige manier."

Daniel Levy, die ook in de film schittert, zegt het zo. "Ik denk dat als je iets neerzet dat zo goedbedoeld is en een dwarsdoorsnede van het leven vertegenwoordigt dat veel mensen niet op het scherm te zien krijgen, je mensen aanmoedigt om zich beter in hun vel te voelen, meer gepassioneerd over wie ze zijn, en meer geïnspireerd over wie ze willen zijn."

Hoewel Happiest Season een enorme publieke impact heeft gehad, was het duidelijk uit de intense vreugde en het plezier waarover de cast sprak tijdens het filmen van de film dat het net zo veel impact had op de acteurs die erin zaten.

Happiest Season is nu te bekijken op Hulu.

Aanbevolen: